• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bende bu ay sonunda regl olacağım kasım başında ilk tüp bebek tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse çok heyecanlıyım ve korkuyorum yaşım 44 :( Dr ön muayenede sadece vitamin verdi ve 4 yumurtamın olduğunu denemeye değer olduğunu söyledi dualarım sizinle sizde dua edin lütfen 🥺
Merhabalar amh düşük ise opu işleminden önce beslenmenizin kalitesini mutlaka arttırmanızı tavsiye ederim birde koenzim q10 takviyesini araştırın derim

Merhabalar amh düşük ise opu işleminden önce beslenmenizin kalitesini mutlaka arttırmanızı tavsiye ederim birde koenzim q10 takviyesini araştırın derim
Merhaba evet yaş itibariyle düşük 0,492 ön muayenede 4 tane yumurtam vardı dr vitamin yazdı pharma super life hatta cinselliğe devam edebilirsiniz dedi gıdama dikkat ederim her zaman hayırlısı artık 🥹

bende bu ay sonunda regl olacağım benimde 3 denemem olucak ama ilk 2 si devletteydi bu sefer şişli memoriale gidicem inşallah benim de yasıma göre amh çok düşük 0,3, benimde dualarım sizinle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba canım benim ilk denemem hayırlısı artık Acıbadem’e gideceğim yaşınız kaç ki Allah razı olsun Amin🤲Allahım size de yavrunuzu nasip etsin inşallah

Merhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ile🙏🏻 Ara tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
İnanın sizinle aynı durumdayım ben de ara tatile çok gelmesini istiyorum sizin sorularınızı cevaplarını ben de merak ediyorum özel okulda çalışıyorum izin almak o kadar zor ki böyle bir durumda bir de bu okulun stresi gerçekten çok zor oluyor ben de 28’inde ekimin iğneyi vuracağım sonra 15 gün içerisinde regl olunca regli ikinci gününde muayeneye çağırdılar ben de aynısını merak ediyorum o renk süresinde mi Oluyor bu işlem acaba yoksa regl bitiyor sonra mı

Back
X