- 3 Ağustos 2024
- 277
- 150
- 23
- 32
Evet beşinci gün embriyosu 16. Gün olmuş oluyor eğer cuma bakılırsa ama kese 1000-2000 arasında gözüküyormus kalp atışı 6. Haftayı geçince olur dedi ama özele iki kez para vermek yerine cuma değilde sonraki pazartesi gitmek istiyorum sonra on gün ücretsiz muayene hakkı oluyor onu kullanip kalp atışı duymak istiyorumKaçıncı günü oluyor cuma günü şeninde 5. Gün embriyo muydu
İnşallahBu arada korkma bana çok dediler de ben anlamadım ilk değer çok güçlü olursa yükseliyor korkulacak birşey yok diye ama gelde bana anlat bunu o yüzden seninde artacak inanıyorum hatta eminim değerin maşallah güzel zaten
İki gündü bir verdim üçüncüyü Pazar vercemİnşallahçok teşekkür ederim güzel dileklerin için kan defa kan vermiştin kaç gün arayla birde
Hiç öyle düşünmeyin artış önemli İnşaAllah sağlıcakla ilerler hem gününden önce yaptırmışsınız hiç stres olmayın pozitif olunCanım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder
Amin insaAllah Allah razı olsun inşaAllah hepimize sağlıkla nasip olsunHiç öyle düşünmeyin artış önemli İnşaAllah sağlıcakla ilerler hem gününden önce yaptırmışsınız hiç stres olmayın pozitif olun
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başımaCanım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder
Amin balım çok amin darısı tüm bekleyenlerin başına Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsinGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başıma
Benjm 36 iken tutundu pozitifimKızlar tekrar transfer süreci başladı bugün regl 2. Günü. Tsh düşmüş prolaktin yükselmiş 24 bununla ilgili bi şey demediler yüksek mi tutunmasını engeller mi
Sağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah. Çok sevindim korktum bi an tsh düzeldi bu bozuldu diye bana da dua eder misinizBenjm 36 iken tutundu pozitifim
Benimde adetimin 3. Günü yarın ilk kontrole gidicem doktorumun ilettiği bilgileri size de söylerim tabi herkesin farklı süreci amaKızlar tekrar transfer süreci başladı bugün regl 2. Günü. Tsh düşmüş prolaktin yükselmiş 24 bununla ilgili bi şey demediler yüksek mi tutunmasını engeller mi
Çok teşekkür ederim artık ne yapacağımı ne araştıracağımı şaşırdım bu hormonun yüksekliği engel mi bilmiyorum araştırıyorumBenimde adetimin 3. Günü yarın ilk kontrole gidicem doktorumun ilettiği bilgileri size de söylerim tabi herkesin farklı süreci ama
Hic korkma tabiki ederim stres den olur zaten takılma doktor ne derse o hiç değerlere takılmaSağlıkla ilerlesin kucağınıza alın inşallah. Çok sevindim korktum bi an tsh düzeldi bu bozuldu diye bana da dua eder misiniz
Transfer iptal olunca stres yaptım estrofemden dolayı tsh yükselmişti belki prolaktin de o yüzden yükseldiHic korkma tabiki ederim stres den olur zaten takılma doktor ne derse o hiç değerlere takılma
Belirti olmusmuyduKızlar şimdi kan testi vermeye geldim lütfen dua edin bebeğim benimledir umarım
Transfer iptal olunca stres yaptım estrofemden dolayı tsh yükselmişti belki prolaktin de o yüzden yükseldi
Ay bende öyle karnımİshal olan var mı? Normal mi karnım paldır küldür ediyor. Belirti var mı yok mu anlamıyorum ben
Allahım sen büyüksünAy bende öyle karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?