- 20 Aralık 2019
- 86
- 90
- 88
- 32
10 KasımAyni gunu z kac Kasim transfer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 KasımAyni gunu z kac Kasim transfer
Ben yapmadım 10 kasım da transfer oldum 19 kasımda yaparım en erkenSen yaptın mı test yaa ikimiz aynı gün mü transfer olduk
İlaç kullanıyor musun fitil iğneKızlar ben 5 kasımda transfer oldum test falan yapmadım pazartesiyi bekliyorum kan için ama hiç belirtim yok resmen transfer öncesi nasılsam öyleyim içimde de kötü his oluştu ya böyle olan var mı ne olur yazın normal mi değil mi ya offf
Valla bende 0 belirtiMerhabalar, benim de 10 Kasım transfer günüm. Neler hissediyosunuz nasıl geçiyor
10 kasımmAyni gunu z kac Kasim transfer
Evet sabah troid ilacı, fitil, iğne, estrofem.İlaç kullanıyor musun fitil iğne
Bulantınız falan oluyo mu benim sabah açken aşırı bulantım var ben ilaçslara bağlıyorumEvet sabah troid ilacı, fitil, iğne, estrofem.
Öğlen vitamin ve coraspin fitil. Akşam yine vitamin iğne estrofem ve fitil kullanıyorum
Bulantınız falan oluyo mu benim sabah açken aşırı bulantım var ben ilaçslara bağlıyorum
Bende 11 Kasim, 20 sonuc10 Kasım
Yani öyle bulantım falan olmuyor diyorum ya sadece regl olcakmışım gibi oluyor karnım bilmiyorum yaBulantınız falan oluyo mu benim sabah açken aşırı bulantım var ben ilaçslara bağlıyorum
Simdi kizlar heroes bi yazsin kan test gununu, yaklasan yokmu
Benim de 11 Kasim sonuc 20 kasimBenim 11 Kasım 5. Gün embriyosu transfer, 22 kasım kan sonucu
Benim de 11 Kasim sonuc 20 kasim
EvetBenim doktorum sabrımı iyice sınamak istiyor galibasizin 2li transfer mi.
11.11 de olduğumuz için promosyonlu gelsin diye dua ediyorum. Aynısından 1 hediye daha![]()
Benim doktorum sabrımı iyice sınamak istiyor galibasizin 2li transfer mi.
11.11 de olduğumuz için promosyonlu gelsin diye dua ediyorum. Aynısından 1 hediye daha![]()
10 Kasım transfer, 22 Kasım testSimdi kizlar heroes bi yazsin kan test gununu, yaklasan yokmu
Masallah hep yakin tarihler, daha erken yok Hernandez❤10 Kasım transfer, 22 Kasım test
Herhalde ❤Masallah hep yakin tarihler, daha erken yok Hernandez❤
Benimde 17 kasımda kan testi günüm yani pazartesi heralde bir tek ben evde test yapmadan direk gideceğimSimdi kizlar heroes bi yazsin kan test gununu, yaklasan yokmu
Bende kan test gunu bekliyorum kizlar, simdilik ilk mujde Sen verecen herhalde❤Benimde 17 kasımda kan testi günüm yani pazartesi heralde bir tek ben evde test yapmadan direk gideceğim![]()