• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım pozitif sonucunuza çok sevindim bende pozitif gördüm benim arada kasık krampı dışında bir belirtim yok sizin belirtiniz var mı ? Göğüs şişmesi, ağrısı, bulantı vs
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun 😊 Amin inşallah en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmek 🙏
Bende regl krampları, ağızda metalik bir tat ve göğüs hassasiyeti var. İlk kez dün sabah kahvaltıda bulantı hissim de oldu ama çok kısa sürdü. Bakalım sağlıkla devam etsinler inşallah 🙏🏼🌺

Lütfen hergün yapma test gününü bekle böyle böyle kendini yiyip bitirirsin o güne kadar yazık değilmi yapma bunu kendi
Benim ilk tüp bebek denemem merak ediyorum ediyorum ama üzülmüyorum tabiki biraz kafama takiliyor çıkanlar olmuş yokmu acaba bende diye ama teslimiyetim fazla rabbime nasipse zaten o olacak yoksa ne yapsam boş ne gelirse Allahtan tabiki üzülürüm ama vardır bunda bir hayır derim demekte zorundayim

Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun 😊 Amin inşallah en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmek 🙏
Bende regl krampları, ağızda metalik bir tat ve göğüs hassasiyeti var. İlk kez dün sabah kahvaltıda bulantı hissim de oldu ama çok kısa sürdü. Bakalım sağlıkla devam etsinler

Bende regl krampları, ağızda metalik bir tat ve göğüs hassasiyeti var. İlk kez dün sabah kahvaltıda bulantı hissim de oldu ama çok kısa sürdü. Bakalım sağlıkla devam etsinler inşallah 🙏🏼🌺
İnşaAllah 🥰🌸

Benim ilk tüp bebek denemem merak ediyorum ediyorum ama üzülmüyorum tabiki biraz kafama takiliyor çıkanlar olmuş yokmu acaba bende diye ama teslimiyetim fazla rabbime nasipse zaten o olacak yoksa ne yapsam boş ne gelirse Allahtan tabiki üzülürüm ama vardır bunda bir hayır derim demekte zorundayim
Benimde ilk denemem 25 yaşındayım 3 senedir normal yolla denedik olmadı

Çıktı bile negatif maalesef 😞 4,75 çıktı. Bu ilk denememdi 4AA kaliteydi, umutluydum ama maalesef olmadı 😞
Üzülme canim vardır rabbimin bir bildiği Hersey vaktini beklermiş Donmus emriolarin varsa kendini tekrar hazır hissettiğinde denersin

Üzülme canim vardır rabbimin bir bildiği Hersey vaktini beklermiş Donmus emriolarin varsa kendini tekrar hazır hissettiğinde denersin
2 tane var canım bekleyen biri iyi biri biraz daha düşük kalite demişti doktor bakalım hayırlısı olsun kesinlikle rabbim kararlamıştır ama insan üzülüyor işte 😞

2 tane var canım bekleyen biri iyi biri biraz daha düşük kalite demişti doktor bakalım hayırlısı olsun kesinlikle rabbim kararlamıştır ama insan üzülüyor işte 😞
Çok haklısın üzülmemek elde değil insansız sonuçta ama yani bir söz var ya rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bu kadar yaşadığımız zorluğun elbet ki sonunda mükafati olur canim çok üzülme ne olur

İnşallah canım hayırlısı buymuş diyoruz bizde 😞 inşallah sizin ve burada isteyen herkes için çok güzel sonuçlar çıkar🤲
Amin canim uzulme, Yarin da seni neler bekledigini bilemezsjn, gun gelecek iyiki simdi diyeceksin, Rabbim senin kucaginida buyutecegin evlatlarla doldursun

9 kasım transfer oldum bugün 7. Günüm Silik çizgi gördüm kan testi vermelimiyşm bilmiyorum kan testi günüm salı günüydü

Sizde görüyormusunuz

Eklentiler

• IMG_7507.webp
    IMG_7507.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7506.webp
    IMG_7506.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 27
Back
X