• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bu benim ikinci tansferim ilk transfer hic bisey yoktu bu sefer 5 gun kasikta batma oldu dunden beride bel agrim var. Testlerden alttaki 6. Gun usteki bugunun

İkinci tekrar kan verecek olanlar vardı veren oldu mu ben üçüncüyü verdim
6. Gün idrar
7. Gün 126
9.gün 413
11.gun 1335 çıktı çok şükür Allah'ıma 🙏🐣🐣 ikizmi diye düşünmeye başladım
Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin canim bebisinle yada ve bebislerinle güzel günlerin olsun insallah

Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin canim bebisinle yada ve işlerinde güzel günlerin olsun insallah
Amin inşallah herkesin pozitif olsun dua ediyorum sonuçlarınızı takip ediyorum 3. Transferim aradaki farkı yazaym histereskopi çizik yapıldı rahim kalınlığı 12 ile progesteron 38 ken transfer edildi doğal siklus takibi yapıldı belki merak eden olur

Amin inşallah herkesin pozitif olsun dua ediyorum sonuçlarınızı takip ediyorum 3. Transferim aradaki farkı yazaym histereskopi çizik yapıldı rahim kalınlığı 12 ile progesteron 38 ken transfer edildi doğal siklus takibi yapıldı belki merak eden olur
Transfer sonrası belirtilerin nelerdi

6.gun sabah ilk idrarla çıktı sanırım nasıldı ikinci cizgî
Dur test resmi ataym 6. Gün öğlen idrarı 7. Gün sabah idrarı
IMG20251116121532.webp

Back
X