- 20 Aralık 2019
- 87
- 90
- 88
- 32
Lütfen hergün yapma test gününü bekle böyle böyle kendini yiyip bitirirsin o güne kadar yazık değilmi yapma bunu kendineEvet yine negatif bugün 6.gune girdim transferi gununu saymazsak sen yaptın mı canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen hergün yapma test gününü bekle böyle böyle kendini yiyip bitirirsin o güne kadar yazık değilmi yapma bunu kendineEvet yine negatif bugün 6.gune girdim transferi gununu saymazsak sen yaptın mı canim
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsunHayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım pozitif sonucunuza çok sevindim bende pozitif gördüm benim arada kasık krampı dışında bir belirtim yok sizin belirtiniz var mı ? Göğüs şişmesi, ağrısı, bulantı vs
Erken yapıyoruz bence modumuzu dusurmeyelim yüksek yutalım insallah buradaki herkes pozitif olacakBenimde negatif sabah idrarıyla
Evet yine negatif bugün 5.gun transferi gununu saymazsak sen yaptın mı canim
Ne Zaman cikar kiz sonucunAynen canım net sonuç çıkacak bakalım hayırlısıyla rabbim burda isteyen herkesin yüzünü güldürsün iniallah![]()
Benim ilk tüp bebek denemem merak ediyorum ediyorum ama üzülmüyorum tabiki biraz kafama takiliyor çıkanlar olmuş yokmu acaba bende diye ama teslimiyetim fazla rabbime nasipse zaten o olacak yoksa ne yapsam boş ne gelirse Allahtan tabiki üzülürüm ama vardır bunda bir hayır derim demekte zorundayimLütfen hergün yapma test gününü bekle böyle böyle kendini yiyip bitirirsin o güne kadar yazık değilmi yapma bunu kendi
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsunAmin inşallah en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmek
Bende regl krampları, ağızda metalik bir tat ve göğüs hassasiyeti var. İlk kez dün sabah kahvaltıda bulantı hissim de oldu ama çok kısa sürdü. Bakalım sağlıkla devam etsinler
İnşaAllahÇok teşekkür ederim, size de hayırlı olsunAmin inşallah en önemlisi sağlıkla kucağımıza alabilmek
Bende regl krampları, ağızda metalik bir tat ve göğüs hassasiyeti var. İlk kez dün sabah kahvaltıda bulantı hissim de oldu ama çok kısa sürdü. Bakalım sağlıkla devam etsinler inşallah![]()
Benimde ilk denemem 25 yaşındayım 3 senedir normal yolla denedik olmadıBenim ilk tüp bebek denemem merak ediyorum ediyorum ama üzülmüyorum tabiki biraz kafama takiliyor çıkanlar olmuş yokmu acaba bende diye ama teslimiyetim fazla rabbime nasipse zaten o olacak yoksa ne yapsam boş ne gelirse Allahtan tabiki üzülürüm ama vardır bunda bir hayır derim demekte zorundayim
Çıktı bile negatif maalesefNe Zaman cikar kiz sonucun![]()
Gercekten miÇıktı bile negatif maalesef4,75 çıktı. Bu ilk denememdi 4AA kaliteydi, umutluydum ama maalesef olmadı
![]()
İnşallah canım hayırlısı buymuş diyoruz bizdeGercekten mibi daha ki sefere olur uzme canini, Allah dogru Zaman bilir canim
Çıktı bile negatif maalesef4,75 çıktı. Bu ilk denememdi 4AA kaliteydi, umutluydum ama maalesef olmadı
![]()
Buradan yükselmez artıkÇok üzgünüm. Acaba 2 gün sonra tekrar mı yapsanız 12 gün dolsun. Genelde 12. Güne veriliyordu
Üzülme canim vardır rabbimin bir bildiği Hersey vaktini beklermiş Donmus emriolarin varsa kendini tekrar hazır hissettiğinde denersinÇıktı bile negatif maalesef4,75 çıktı. Bu ilk denememdi 4AA kaliteydi, umutluydum ama maalesef olmadı
![]()
2 tane var canım bekleyen biri iyi biri biraz daha düşük kalite demişti doktor bakalım hayırlısı olsun kesinlikle rabbim kararlamıştır ama insan üzülüyor işteÜzülme canim vardır rabbimin bir bildiği Hersey vaktini beklermiş Donmus emriolarin varsa kendini tekrar hazır hissettiğinde denersin
Daha yaşın küçük illaki olur ben 44 yaşındayım canim benim bu yaştan sonra biraz zor ama şükür bir tane oğlum varBenimde ilk denemem 25 yaşındayım 3 senedir normal yolla denedik olmadı
Çok haklısın üzülmemek elde değil insansız sonuçta ama yani bir söz var ya rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bu kadar yaşadığımız zorluğun elbet ki sonunda mükafati olur canim çok üzülme ne olur2 tane var canım bekleyen biri iyi biri biraz daha düşük kalite demişti doktor bakalım hayırlısı olsun kesinlikle rabbim kararlamıştır ama insan üzülüyor işte![]()
Amin canim uzulme, Yarin da seni neler bekledigini bilemezsjn, gun gelecek iyiki simdi diyeceksin, Rabbim senin kucaginida buyutecegin evlatlarla doldursunİnşallah canım hayırlısı buymuş diyoruz bizdeinşallah sizin ve burada isteyen herkes için çok güzel sonuçlar çıkar
![]()
Belirtin varmı 6.gundede test yapmış mıydın9 kasım transfer oldum bugün 7. Günüm Silik çizgi gördüm kan testi vermelimiyşm bilmiyorum kan testi günüm salı günüydü