- 12 Şubat 2020
- 1.301
- 1.146
- 133
Ustteki bariz belli canimSizde görüyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustteki bariz belli canimSizde görüyormusunuz
Evet canim hayırlı olsun bence kan veri değerini öğren ama daha çok yeni belliSizde görüyormusunuz
Bende oyle goruyorum ama korkuyorum umarim dogrudurUstteki bariz belli canim
Hadi gözün aydın canim degerin katlanarak artsınBu benim ikinci tansferim ilk transfer hic bisey yoktu bu sefer 5 gun kasikta batma oldu dunden beride bel agrim var. Testlerden alttaki 6. Gun usteki bugunun
Evet bubtestler yaniltici olabilir, ama umidini kesme AllahtanBende oyle goruyorum ama korkuyorum umarim dogrudur
Kanda Hersey net belli olur ama olumlu düşün bence modunu dusurmeBende oyle goruyorum ama korkuyorum umarim dogrudur
Diger transferime gore belirtiler yasadigim icin umitliyimKanda Hersey net belli olur ama olumlu düşün bence modunu dusurme
Farkı neydi ki diğerine göreDiger transferime gore belirtiler yasadigim icin umitliyim
Evet neler yaşadın belirti olarakDiger transferime gore belirtiler yasadigim icin umitliyim
Hamilesin balım hiç korkma predictor yanıldığını hiç görmedim kan ver istersen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmm belirtilerin nelerdiDiger transferime gore belirtiler yasadigim icin umitliyim
Sizde görüyormusunuz
Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin canim bebisinle yada ve bebislerinle güzel günlerin olsun insallahİkinci tekrar kan verecek olanlar vardı veren oldu mu ben üçüncüyü verdim
6. Gün idrar
7. Gün 126
9.gün 413
11.gun 1335 çıktı çok şükür Allah'ımaikizmi diye düşünmeye başladım
6.gun sabah ilk idrarla çıktı sanırım nasıldı ikinci cizgîİkinci tekrar kan verecek olanlar vardı veren oldu mu ben üçüncüyü verdim
6. Gün idrar
7. Gün 126
9.gün 413
11.gun 1335 çıktı çok şükür Allah'ımaikizmi diye düşünmeye başladım
Amin inşallah herkesin pozitif olsun dua ediyorum sonuçlarınızı takip ediyorum 3. Transferim aradaki farkı yazaym histereskopi çizik yapıldı rahim kalınlığı 12 ile progesteron 38 ken transfer edildi doğal siklus takibi yapıldı belki merak eden olurÇok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin canim bebisinle yada ve işlerinde güzel günlerin olsun insallah
Transfer sonrası belirtilerin nelerdiAmin inşallah herkesin pozitif olsun dua ediyorum sonuçlarınızı takip ediyorum 3. Transferim aradaki farkı yazaym histereskopi çizik yapıldı rahim kalınlığı 12 ile progesteron 38 ken transfer edildi doğal siklus takibi yapıldı belki merak eden olur
Dur test resmi ataym 6. Gün öğlen idrarı 7. Gün sabah idrarı6.gun sabah ilk idrarla çıktı sanırım nasıldı ikinci cizgî
Baya yorgun kırmızı ikizim acaba bence öyle duruyor ben 10 kasımda transfer oldum dünde bugünde yaptım tertemiz negatifDur test resmi ataym 6. Gün öğlen idrarı 7. Gün sabah idrarı Eki Görüntüle 3674647