Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Üzücü olmuş ama çok saçma ne kadar sürecekmiş ki kongre transfer hazırlığına başlasan zaten en az 15 gün sürüyor ozamana kadar bitmiyor mu kongresi. Hayırlısı böyle olsun inşaAllah sonucu güzel olsun 🙏
Geçen hafta regl oldum bu hafta da 29 ekim dolayısıyla tatil araya gireceğinden tedavileri ertelemişler ben de gidince hüsrana uğradım her gün nar suyu içmeye başlamıştım devlette tedavide böyle şeyler olabiliyormuş anladım napalım kısmet hayırlısı olur inşallah

Geçen hafta regl oldum bu hafta da 29 ekim dolayısıyla tatil araya gireceğinden tedavileri ertelemişler ben de gidince hüsrana uğradım her gün nar suyu içmeye başlamıştım devlette tedavide böyle şeyler olabiliyormuş anladım napalım kısmet hayırlısı olur inşallah
Kıyamam anlıyorum hayal kırıklığını geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun vardır bunda da bir hayır 🙏🥰

Kızlar transferden önce demir , prolaktin değeri çok önemli rol oluyo mu? Mesela demirim düşük. Erteleme sebebi mi?
Solgarın demir vitaminini kullanıyorum aşırı bi düşüklük yok bende ama yinede vitamin aldım doktor ertelenecek boyutta değil demişti

Ben de dahiliyeye randevu aldım, tüm vitaminler vs her şeye baktıracağım, idrar yollarımda enfeksiyon var onun için de antibiyotik alacağım. Size de tavsiye ederim transfer öncesi idrar testini. Sağlık ocağında yapılıyor.

merhaba kızlar opu oldum tek yumurtam var şans verelim dedik 1.gün aradılar gelişme yok bekliyoruz dedi 2.gün iyi ilerleme var dedi bugün de aradılar tekrar iyi değil değil yarına bakacaz duruma göre transfer yaparız ya da iptal ederiz dedi benim durumumda olup sonradan gelişme gösteren var mı acaba üzgünüm.

Herkese merhaba ben de Ekim ayında transfer olurum diye düşünüyordum ancak 4 Kasım'a gün verildi. Bolca pozitif haberler paylaşalım inşallah. Şimdilik folik asit ve krill yağı kullanıyorum. Beslenmede sıvı tüketimi dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok, her şeye dikkat etme hissi bende ekstra stres yaratıyor :) 31 Ekimden itibaren prednol ve monodoks kullanacağım 4 günlük, yine 31 Ekimde progestan fitil başlayacağım ve gebelik olursa 10. haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişim.

merhaba kızlar opu oldum tek yumurtam var şans verelim dedik 1.gün aradılar gelişme yok bekliyoruz dedi 2.gün iyi ilerleme var dedi bugün de aradılar tekrar iyi değil değil yarına bakacaz duruma göre transfer yaparız ya da iptal ederiz dedi benim durumumda olup sonradan gelişme gösteren var mı acaba üzgünüm.
😞 Allah yardımcın olsun inşallah iyi olur

Herkese merhaba ben de Ekim ayında transfer olurum diye düşünüyordum ancak 4 Kasım'a gün verildi. Bolca pozitif haberler paylaşalım inşallah. Şimdilik folik asit ve krill yağı kullanıyorum. Beslenmede sıvı tüketimi dışında çok dikkat ettiğim bir şey yok, her şeye dikkat etme hissi bende ekstra stres yaratıyor :) 31 Ekimden itibaren prednol ve monodoks kullanacağım 4 günlük, yine 31 Ekimde progestan fitil başlayacağım ve gebelik olursa 10. haftaya kadar kullanmaya devam edecekmişim.
Hayırlı olsun süreciniz. Transfer doğal siklusla yani ilaçsız mı hazırlandınız

Hayırlı olsun süreciniz. Transfer doğal siklusla yani ilaçsız mı hazırlandınız
Çok teşekkür ederim. Evet doğal siklusta hazırlandım. 2 Eylülde opu yapıldı, sonrasında embriyoları genetiğe gönderip dondurduk. Bu ilk transferim olacak.

Benim embriyolarımdan biri 1 gün geriden geldi hep üzülmeyin. İnşallah gelişimine devam eder ve transferiniz planlanır

Back
X