• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Amin canım çok teşekkür ederim ister istemez her şeyi araştırıyoruz 😀 inşallah güzel haberleri birbirimize vericez
Evet ya en olmayacak şeyleri bile düşünüp stres yapıyoruz ben de aynıyım transfere bir gün sonra gidicem her defa birşey kafama takılıyor. İstiyoruz ki herşey kusursuz olsun öyle işlesin Allah'ım bu hevesimizi isteğimizi maddi manevi emeklerimizi mükafatlandırsın hepimiz oldu sevincini yaşayalım bu ay 🤲❤️

Evet ya en olmayacak şeyleri bile düşünüp stres yapıyoruz ben de aynıyım transfere bir gün sonra gidicem her defa birşey kafama takılıyor. İstiyoruz ki herşey kusursuz olsun öyle işlesin Allah'ım bu hevesimizi isteğimizi maddi manevi emeklerimizi mükafatlandırsın hepimiz oldu sevincini yaşayalım bu ay 🤲❤️
Amin canım inşallah inanıyorum güzel olacak ikimiz de benzer şeyler yaşamışız Allahım ol der olur 🤲 ilk kez pgt Li transfer olacağı için daha çok heyecanlıyım

Lale hanımla görüştüm sorun olmaz dedi 5. Gün başlanacak progesteron fitil ve iğne
O zaman için rahat olsun 😊 özellikle Progesteron saati çok önemli demişti bana sevinç hoca yani 12 saat arayla kullanmak çok önemliymiş sen de başladığında ona dikkat edersin

Benim de öyle, 5. Gün donmuş embriyo. Ben de memorial dayım, hatta Lale hocadayım. Sonucum da pozitif, inşallah kese göreceğiz bu hafta 🙏🏻 İçinizi ferah tutun
bende adeti bekliyorum lale hoca ile tedavi olucam, sonucunuz pozitif olması ne kadar güzel ve umut verici varmıdır tavsiye verebileciğiniz vs durumlar
İyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?
vişnelikte turuncu eczane ve cengiz topel başkaya eczanelerine sorabilirsiniz

bende adeti bekliyorum lale hoca ile tedavi olucam, sonucunuz pozitif olması ne kadar güzel ve umut verici varmıdır tavsiye verebileciğiniz vs durumlar

vişnelikte turuncu eczane ve cengiz topel başkaya eczanelerine sorabilirsiniz
Teşekkür ederim. 🙏🏼

Merhaba 1 tane tüp bebek annesiyim 2. İçin yeniden başladık Allah nasip ederse şuan yumurta geliştirme aşamasındayım perşembe kontrolüm var🌼 tüm bu yola adım atmış annelerime sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum ❤️❤️❤️
Hayırlı uğurlu olsun tedavin güzelliklerle devam etsin Allah'ım evladına tez vakit kolaylıkla sağlıkla bir kardeş nasip etsin🤲 hepimizin sonucu pozitif olsun 🥰

Merhaba 1 tane tüp bebek annesiyim 2. İçin yeniden başladık Allah nasip ederse şuan yumurta geliştirme aşamasındayım perşembe kontrolüm var🌼 tüm bu yola adım atmış annelerime sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum ❤️❤️❤️
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alıcaz 🙏 benimde transfer olumsuz olmuştu hazırlarsın sağlıklı embriyo buldum çok şükür sonunda pazartesi 10 kasım trsanfer

Adetin 17. Günü, Rahim kalınlığı 6.7 mm. Ilk transfer. Estrofem günde 3 kez kullanıyordum, 4e çıkarttı doktor. 6 gun sonra kontrole çağırdı. Bilmiyorum surec nasil olacak

Merhaba kızlar bende bu ay ınsallah transfer olacağım 10 Kasım gıbı belırledı doktorum yaşım 44 ve 5 aa ıkı tane dondurulmuş Emrıo konulacak çok heyecanlı bır süreç umarım hepımız mınık mucızelerımıze kavuşuruz 🙏
Amin canım hayırlı olsun şimdiden hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🙏benim de yaşım 42 yarın transferim umarım bu ay hepimiz peş peşe paylaşırız gebelik haberlerimizi 🙏🥰

Amin canım hayırlı olsun şimdiden hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🙏benim de yaşım 42 yarın transferim umarım bu ay hepimiz peş peşe paylaşırız gebelik haberlerimizi 🙏🥰
Ay canım ınsallah burdakı tüm arkadaşlarla beraber umarım hepımız o mutluluğu yaşarız bu arada Senınde hayırlı olsun 😊transferden sonra neler yaşadığını paylasırmısın benım ılk transferım bıraz endıselıyım

Back
X