• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Teşekkür ederim ama dediğim gibi ilk kez yaşıyorum bunları ilk denemelerim ve ister istemez korku salıyor beni :(( aslında rahatım ama çok detay bilmediğim içinde tedirgin oluyorum. Mesela herkes 4AA kalite de 5. Gün embriyosu çok iyi diyor ama yinede insan çok umutlanamıyor :((
Evet canım ıyı bır Emrıo bende parzartesu transfer olacam 5 aa 5.gun emrıosu ıkı tane transfer edecekler bende ıyı olduğunu duymuştum ama tabı mevlam bılır en ıyısını bız dua edelim rabbım ol der ınsallah.bu arada bende ılk defa yaptırıyorum belkı bende senın gıbı duygulara kapılabılırım transferden sonra ama rahat olmak en güzeli rabbım guzellıklere çıkarsın bu çabalarımızı 🙏

Kızlar herkesın dondurulmuş transfermı?kacıncı gün emrıosu ?ben ılk defa yapıyorum 5.gun ve dondurulmuş ama dıger Hıc bır testlerı yaptırmadım bılgınde yoktu ama emrio glue yı yaptırsammı acaba dıyorum kararsızım sızce gerçekten etkılıyormu tutunmayı
Benimde dondurumuş embriyo 2.transfer olucak ötekinde embrio glue kullanmamıştık bu sefer deneyeceğiz

Estrofem günde 3 kere mi yazmış sizede dr nuz birde aç mı tok mu içtiniz
İlk 10 gün günde 3 kez idi sabah öğle akşam, son 5 günde sabah 2 akşam 2 ye çevrildi. Ben aç tok karışık içtim ama verilen ilaç kullanım kağıdında aç için yazıyordu
Kızlar merhaba, bugün transfer oldum ilk deneyimim ve çok heyecanlıyım 4AA kalite de 5. Gün embriyosu transferim oldu sabahtan beri yapacağımı bilmiyorum. Sanki ne yapsam zarar verecekmişim gibi hissediyorum ve test günüm 17 kasım nasıl bekleyeceğim :(((((
Hayırlı uğurlu olsun transferin balım ben de dün oldum seninle aynı durumdayım. Bana 15 Kasım dediler kan testi için. Su transfer sonrası beklemek bana en zoru geliyor Allah'ım yardımcımız olsun sonucumuz pozitif olur bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur 🙏 senin karnın da gaz doldu gibi oldu mu transfer sonrası

Histeroskobi önerilen oldu mu arkadaşlar? Bugün regl 3. Gün kontrole gittim de. Doltor şansı arttırmak için bu önce histeroskobi prp yapabiliriz dedi. Açıkcası çok sıcak bakmadım. Çünkü rahim şeklinden dolayı bu sene şubat ayında bir işlem olmuştum. Tekrar işlem olmak istemedim transferi de ertelemek istemedim. Acaba yanlış mı yaptım bilmiyorym. İstemiyorum diyince normal hazıelık süreci için estrofem yazıldı

Histeroskobi önerilen oldu mu arkadaşlar? Bugün regl 3. Gün kontrole gittim de. Doltor şansı arttırmak için bu önce histeroskobi prp yapabiliriz dedi. Açıkcası çok sıcak bakmadım. Çünkü rahim şeklinden dolayı bu sene şubat ayında bir işlem olmuştum. Tekrar işlem olmak istemedim transferi de ertelemek istemedim. Acaba yanlış mı yaptım bilmiyorym. İstemiyorum diyince normal hazıelık süreci için estrofem yazıldı
Bi şey mi gördü de yapalım diyor yoksa öneri mi. Yani bence de işlem gördüyseniz önemli bi şey yoksa gerek yok diye düşünüyorum.

Evet canım ıyı bır Emrıo bende parzartesu transfer olacam 5 aa 5.gun emrıosu ıkı tane transfer edecekler bende ıyı olduğunu duymuştum ama tabı mevlam bılır en ıyısını bız dua edelim rabbım ol der ınsallah.bu arada bende ılk defa yaptırıyorum belkı bende senın gıbı duygulara kapılabılırım transferden sonra ama rahat olmak en güzeli rabbım guzellıklere çıkarsın bu çabalarımızı 🙏
Amin inşallah kuzum Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın dua dan başka yapabiliceğimiz bir şey yok bekleyeceğiz buraya güzel sonuçlar yazarız inşallah ❤️

İlk 10 gün günde 3 kez idi sabah öğle akşam, son 5 günde sabah 2 akşam 2 ye çevrildi. Ben aç tok karışık içtim ama verilen ilaç kullanım kağıdında aç için yazıyordu
Hayırlı uğurlu olsun transferin balım ben de dün oldum seninle aynı durumdayım. Bana 15 Kasım dediler kan testi için. Su transfer sonrası beklemek bana en zoru geliyor Allah'ım yardımcımız olsun sonucumuz pozitif olur bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur 🙏 senin karnın da gaz doldu gibi oldu mu transfer sonrası

Amin inşallah kuzucum Allah büyük nasibimizde ne varsa onu göreceğiz inşallah hayırlı sonuçlanır❤️ bende öyle bir şey olmadı normalim ama iğne vurduğum için muhtemelen onun ağrısı oluyor biraz sağa sola dönünce yani onun dışında böyle sanki vucudum bir tuhaf gibi oda psikolojik olabilir ay bilmiyorum çok karmaşık duygular 🥹❤️

Bi şey mi gördü de yapalım diyor yoksa öneri mi. Yani bence de işlem gördüyseniz önemli bi şey yoksa gerek yok diye düşünüyorum.
Bir şey görmedi, sadece öneri olarak sundu şansı artırır diye. Benimde ilk denemem olacak ve 3 şansım var diye olmak istemedim. Tabi aklımda kaldı da
öne

Amin inşallah kuzucum Allah büyük nasibimizde ne varsa onu göreceğiz inşallah hayırlı sonuçlanır❤️ bende öyle bir şey olmadı normalim ama iğne vurduğum için muhtemelen onun ağrısı oluyor biraz sağa sola dönünce yani onun dışında böyle sanki vucudum bir tuhaf gibi oda psikolojik olabilir ay bilmiyorum çok karmaşık duygular 🥹❤️
Evet ya psikolojik olarak ben de öyleyim otursam korkuyorum uzansam korkuyorum ne yapayım bilemiyorum. Halbuki Allah'ım nasip ederse her şekil olacak biliyorum ama kendimi alıkoyamiyorum endişeden.hepimizin sonucu pozitif olur insaAllah sımsıkı tutunur bebeklerimiz 🤲🌸

Merhaba kızlar kontrolden geldim şimdi pazartesi yumurtalarım toplanacak transfer birdahaki ki ay çünkü pcos olduğum için uygun görmedi hoca taze transferi geç olsun güç olmasın inşllah transfer aralığa kaldı benim 🌼😍

Bir de ne önerirsiniz ne yemem ne yememem ne yapma gerekiyor hareket konusunda mesela sanki sağıma soluma dönünce bile bişi olucakmış gibi hissediyorum tecrübelerinizi yazın lütfen :((
merhaba bende ekim 25 de transfer oldum embriyo şükür pozitif gördüm dinlen bol bol kendini kasma ze zihin olarak rahat tutmaya çalış ben normal yemeğimi yedim ekstra olarak muz nar kabah çekirdeği ve kefir tükettim

Merhaba kızlar kontrolden geldim şimdi pazartesi yumurtalarım toplanacak transfer birdahaki ki ay çünkü pcos olduğum için uygun görmedi hoca taze transferi geç olsun güç olmasın inşllah transfer aralığa kaldı benim 🌼😍
Hayırlı uğurlu olsun canım çok kaliteli güzel embriyoların olsun 🤲 geç olsun ama yeter ki sonu güzel olsun 🥰

Back
X