• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Selam kızlar içinizde doktoru Aret Kamar olan var mı. Transfer sonrası hangi ilaçları yazdı merak ediyorum. Benim ilaçlarımın arasında Estoferm yok. Buradan okudum herkes kullanmış
Estrofem yoksa büyük olasılıkla doğal siklus
Bende regl olunca doğal siklus başlıcam bakalım yumurta geliştirici bi şey verilecek mi. Benim tsh düşüp tekrar çıkmaz inşallah. Benim doğal gebelik oldu daha önce iki kez treanfer oldu hep taze transfer olunca tsh fark edilmedi sanırım bu yüzden tutmadı hiç çok şükür Allaha gidip baktırdım genetikli embriyo tutunmayabilirfi bu yüzden.

Tiroid sorunu olan arkadaşlar mutlaka transfer öncesi tsh bsktırın ilaçlar tsh yükseltiyor
Doğal siklusta ben birkaç gün Letu ve çok düşük dozda gonal f kullandım. Bazı durumlarda hiç bir şey kullanmadan yumurta takibi de yapabiliyorlar.

Taze transfer olacaktım sadece klomen kullandım, embriyolarım gelişmeyince dondurulmuş yumurtaları transfer edildi

Doğal siklusla ben de olmuştum daha önce. Vücut kendi kendine gebe kaldım sansın diye kendi ürettiğin hormona ek olarak dışardan az veriliyor. Doğal diye ondan deniyor. Baskın folikül bulunuyor ve o büyütülüyor. Kontrolleri çok sık oluyor ben çok hafif gonal f ve folik asit kullanmıştım. Sonra çatlatılıyor ve transfer. Hatta o gün ilişki öneriliyor ki transfer olan tutmasa bile belki doğal olur diye. Bu şekilde ikiz gebelik elde edenler var biri doğal biri tüp. Ben de istiyordum ama uygun değildi maalesef.
Bende niyeyse hep yapay daha iyi düşündüm :( bir tık düşürdü gibi beni ama hayırlısı tabiki

Bende regl olunca doğal siklus başlıcam bakalım yumurta geliştirici bi şey verilecek mi. Benim tsh düşüp tekrar çıkmaz inşallah. Benim doğal gebelik oldu daha önce iki kez treanfer oldu hep taze transfer olunca tsh fark edilmedi sanırım bu yüzden tutmadı hiç çok şükür Allaha gidip baktırdım genetikli embriyo tutunmayabilirfi bu yüzden.

Tiroid sorunu olan arkadaşlar mutlaka transfer öncesi tsh bsktırın ilaçlar tsh yükseltiyor
Siz yumurta geliştirmeden kaç ay sonra transfer hazırlığına başladınız tsh 1-2 ayda eski haline gelmez mi

Kızlar dogal siklus ile ilgili bilgisi olan var mııı benim herhangi bir sorunum yok pcos görünümü var ama adetlerim vesaire düzenli onun dışında bir şeyim yok bu sebepten mi dogal tercih ediliyor bilen yazarsa çok sevinirim
Ben sevinç hocayla doğal siklus ilerledim. İlk günler sadece folik asit kullandım sonrasında rahim kalınlığına ve hormonlara göre olgunlaşan folikülü çaylatmak için ovitrelle kullandım. Ovitrelleden 2 gün sonra da monodoks, prednol ve progestan fitil kullandım. Transfer sonrası progestan fitil ve folik asite devam ediyorum sadece. Bende de pco görüntüsü dışında herhangi bir sorun yok, adetlerim düzenli bu nedenle doğal siklus tercih edildi. Hayırlı olsun süreciniz 🌺

Ben sevinç hocayla doğal siklus ilerledim. İlk günler sadece folik asit kullandım sonrasında rahim kalınlığına ve hormonlara göre olgunlaşan folikülü çaylatmak için ovitrelle kullandım. Ovitrelleden 2 gün sonra da monodoks, prednol ve progestan fitil kullandım. Transfer sonrası progestan fitil ve folik asite devam ediyorum sadece. Bende de pco görüntüsü dışında herhangi bir sorun yok, adetlerim düzenli bu nedenle doğal siklus tercih edildi. Hayırlı olsun süreciniz 🌺
Ay hayırlısı olsun inşallah banada birebir aynı şeyleri verdi şuan sadece folik asit ilerleyen zamanlarda monodoks prednol ve progestan bir tanede ovitrelle var inşallah çok mutlu oluruz ya

Siz yumurta geliştirmeden kaç ay sonra transfer hazırlığına başladınız tsh 1-2 ayda eski haline gelmez mi
Ağustos sonunda taze transfer olmuştum daha önce genetik için bekletilirken embriyoların gelişimleri durmuştu yine aynısının olmasından korkmuştu doktorum da ben de. O yüzden iki tane embriyo transfer olmuştu ama tutmadı test günü tsh da baktırdım şok oldum 6 çıkmıştı belki de bu yüzden tutunmadı doktor alakası yok diyor ama yüksekken olmuş transfer. O yüzden pazartesi günü transferim vardı yine korktum baktırdım yine yükselmiş iptal oldu şimdi dozu yükselttik bakalım 2-3 hafta düşecek mi düşmezse bu reglde değil diğerinde olur

Kızlar merhaba bende kasım ayında transfer olacağım. Ağustos ayında transfer olmuştum ancak negatif sonuçlandı. Bişey soracağım sizlere transfer öncesi doktorunuz doğum kontrol hapı kullandırıyor mu

Ağustos sonunda taze transfer olmuştum daha önce genetik için bekletilirken embriyoların gelişimleri durmuştu yine aynısının olmasından korkmuştu doktorum da ben de. O yüzden iki tane embriyo transfer olmuştu ama tutmadı test günü tsh da baktırdım şok oldum 6 çıkmıştı belki de bu yüzden tutunmadı doktor alakası yok diyor ama yüksekken olmuş transfer. O yüzden pazartesi günü transferim vardı yine korktum baktırdım yine yükselmiş iptal oldu şimdi dozu yükselttik bakalım 2-3 hafta düşecek mi düşmezse bu reglde değil diğerinde olur
Erken farketmeniz çok iyi maddi manevi

Hamilelik testini dokuzuncu günden itibaren her gün yapsam Özel sağlık sigortası öder mi?

Kızlar ben normalde çok kabızlık çekerim ama bu süreçte kabız olmamam gerektiği için bazı önlemleri aldım işe yaradı size de bilgi vereyim istedim
Her gün mutlaka kırmızı pancar yiyorum,
Akşamdan üç kayısı üç erik kurusu su bardağında islatip sabah kalkıp suyu içiyorum ve tanelerini yiyorum.
Aktive yoğurt içerisine yabanmersini koyup yiyorum sonra hemen tuvalete çıkabiliyorUm

Back
X