Taze transfer oldumTransfer in dondurulmus mu yoksa taze mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer oldumTransfer in dondurulmus mu yoksa taze mi
Taze transferdi aa olabilir ovitrelle etkisini düşünmemiştim hiç biraz rahatladım sanki teşekkür ederimSizin taze transfer miydi? Öyleyse çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir muhtemelen. Agri ve şişliklerin rahatlama sebebi odur.
Evet istanbulda rahatlıkla da bulunabiliyor. Canım hiç vücudunu strese sokma çok kafana takildi madem doktoruna hemşirene sor bence illa bi sebebi vardır. Rahatlatsınlar seni. 6. Günün bugün sanırım tam tutunma günü sakinleşmeye calisİstanbul’dayım aslında o zaman sorgulamammıştım ama şimdi bugün sordum çoğu eczanede var. Bana neden yok dediler anlamadım sormama bile fırsat vermediler. Ben de tam teslimiyet yazdıkları iğneyi aldım kullandım araştırmak dün aklıma geldi keşke hiç araştırmasaydım çok canım sıkıldı ağladım
Bence doktorların dediği gibi bu dönemde belirti diye birsey yok. İlaclar da iyi ki ağrı sızı yapıyorlar. Psikolojik olarakta iyi geliyor bize vücudumuzda değişiklik hissetmek. Beklemeyi biraz kolaylaştırıyor.Taze transferdi aa olabilir ovitrelle etkisini düşünmemiştim hiç biraz rahatladım sanki teşekkür ederimya herşeyden bi anlam çıkartıyoruz işte inşallah sırayla hepimiz yazarız buraya pozitif diye
![]()
Vallahi o kadar çok üzüldüm ki tutmamış olabilir. Pek umudum kalmadı hiçbir belirtisi yokEvet istanbulda rahatlıkla da bulunabiliyor. Canım hiç vücudunu strese sokma çok kafana takildi madem doktoruna hemşirene sor bence illa bi sebebi vardır. Rahatlatsınlar seni. 6. Günün bugün sanırım tam tutunma günü sakinleşmeye calis![]()
Amin canim insallah, bana ilac semasi vermislerdi en sonuna Dr. Yazmis hicbir belirti olup olmadigi an lamina gelmez,kan geldi diye tutmadi degil yerlesme kanamasi olabilir, 2 kere kan testi yaptirin negatif gelse bile, Ben ki iki gunum gecse kosar erken gebelik test yapardim hep aglardim, tedavi de dedimki hicbirsey takmicam, cunku sonuc Allah in dedign olacak, senin de guzel haberi alacaz insallah,Evet canım çok haklısın stres yapmamaya çalışıyorum bende ama takılıyoruz belirtilere aslında hissettiğimiz herşey hormon ilaçlardan. Senin ne kadar güzel ilki tutmuş Allah bağışlasın rabbim sağlıklı ömür nasip etsin 2. De inşallah tek seferde sağlıkla hayırla gelir![]()
Gonlunce olur insallah canim,Taze transfer oldum
Canım kendine yapma bunu stres en önemli şey bu dönemde üzme kendini bence doktorun bir bildiği vardır ara bakalım bi için rahatlasın en azından ama sanmıyorum göz göre göre riskli bir durum varsa yapacaklarını böyle bişey bence ikisi arasında bir fark yokturİstanbul’dayım aslında o zaman sorgulamammıştım ama şimdi bugün sordum çoğu eczanede var. Bana neden yok dediler anlamadım sormama bile fırsat vermediler. Ben de tam teslimiyet yazdıkları iğneyi aldım kullandım araştırmak dün aklıma geldi keşke hiç araştırmasaydım çok canım sıkıldı ağladım
Bir de herkesin vücudu farklı verdiği tepki farklı. Bu kadar şeyi bilip kabul edip aslında yine de belirtli arıyoruzBence doktorların dediği gibi bu dönemde belirti diye birsey yok. İlaclar da iyi ki ağrı sızı yapıyorlar. Psikolojik olarakta iyi geliyor bize vücudumuzda değişiklik hissetmek. Beklemeyi biraz kolaylaştırıyor.
İnsallah canim ya.bir an umutlu bir an umutsuz süreci geçirelim de sonucu güzel olsun![]()
Amin canım inşallah bizim için en güzelini en doğru zamanını allahım bilirAmin canim insallah, bana ilac semasi vermislerdi en sonuna Dr. Yazmis hicbir belirti olup olmadigi an lamina gelmez,kan geldi diye tutmadi degil yerlesme kanamasi olabilir, 2 kere kan testi yaptirin negatif gelse bile, Ben ki iki gunum gecse kosar erken gebelik test yapardim hep aglardim, tedavi de dedimki hicbirsey takmicam, cunku sonuc Allah in dedign olacak, senin de guzel haberi alacaz insallah,
Aynen stres yok kac gun kaldi sonucaAmin canım inşallah bizim için en güzelini en doğru zamanını allahım bilirbende test gününe kadar evde yapmak istemiyorum dayanabilirsem. En azından o güne kadar umutla devam etmek istiyorum.
Kızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Ayni durumdayiz muaene tahlil ilac 10 bin verdim Ben, transfer de 36500 odecem Tarin ekstra biseyn cikmazsaKızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Valla çok ya ben tartıştım biraz zaten yumurta bile toplamayacaksanız neyin ücreti bu diye ama nafile tabi seve seve ödeyeceğiz yineAyni durumdayiz muaene tahlil ilac 10 bin verdim Ben, transfer de 36500 odecem Tarin ekstra biseyn cikmazsa
Ama Ben Bes yil old u normal geldi, yeni tup tedavileri ne kadar Allah bilir, birinci tutti sanirim senin 2.tutmayan ucretsizsiValla çok ya ben tartıştım biraz zaten yumurta bile toplamayacaksanız neyin ücreti bu diye ama nafile tabi seve seve ödeyeceğiz yineo kadar dolmuşum ki çıkar çıkmaz ağladım sinirden
![]()
Yok ya tutmadı benim birinci. Buna da ücret istediler yapacak bişey yok artık vereceğizAma Ben Bes yil old u normal geldi, yeni tup tedavileri ne kadar Allah bilir, birinci tutti sanirim senin 2.tutmayan ucretsizsi
16 Kasım canım test günümAynen stres yok kac gun kaldi sonuca
Fiyat normal bence.Kızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Hadi ya, ne kadar old iki transfer arasi ayYok ya tutmadı benim birinci. Buna da ücret istediler yapacak bişey yok artık vereceğiz