• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Selam canım nasılsın nasıl gıdıyor test günün yaklaştı sanırım😊bende dün transferımı oldum ıkı tane koydular sımdılık Iyıyım ben normal hayatına dönüşümü yaptım hızlı bır sekılde😀
Canım hayırlı uğurlu olsun transferin bebislerin sımsıkı tutunsun inşaAllah 🤲🥰 transfer sonrası bende hemen normale döndüm ağır iş yapmadım sadece bugün 6. Günüm ama korkuyorum olmadıysa diye hepimizn tutunur sımsıkı hepimiz pozitif sonuç alırız Allah'ım yardımcımız olsun 🤲🥰

Canım hayırlı uğurlu olsun transferin bebislerin sımsıkı tutunsun inşaAllah 🤲🥰 transfer sonrası bende hemen normale döndüm ağır iş yapmadım sadece bugün 6. Günüm ama korkuyorum olmadıysa diye hepimizn tutunur sımsıkı hepimiz pozitif sonuç alırız Allah'ım yardımcımız olsun 🤲🥰
Teşekkür ederım canım senın az kalmış ama ben 6.gunde yapmayı düşünüyorum nasıpten öte yol yok olursada olmazsada vardır rabbımın bır bıldıgı ama sen etkıleneceksen bence gününü bekle kuzum ya

Merhaba arkadaşlar,5 kasımda 5.gun transferi olmuştum. Dayanamadim dün ve bugün test yaptım. Resimdeki gibi silik çıkıyor. Gözle buradan daha net görüyorum. Bunun markası awox . Predictorde yaptım, az daha silik ama onda da var çizgi. Kafamı kurcalayan şey awox düne göre bir tık daha koyu ama predictor aynı koyulukta gibi,anlayamadım.

Eklentiler

• 20251111_093628.webp
    20251111_093628.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederım canım senın az kalmış ama ben 6.gunde yapmayı düşünüyorum nasıpten öte yol yok olursada olmazsada vardır rabbımın bır bıldıgı ama sen etkıleneceksen bence gününü bekle kuzum ya
Balım diyorum yapsam negatif çıkarsa çok üzülürüm ama sonra pozitif olma durumu olur mu acaba negatif olsa yarın yine yapsam bugün olmazsa yarın pozitif olabilir mi

Merhaba arkadaşlar,5 kasımda 5.gun transferi olmuştum. Dayanamadim dün ve bugün test yaptım. Resimdeki gibi silik çıkıyor. Gözle buradan daha net görüyorum. Bunun markası awox . Predictorde yaptım, az daha silik ama onda da var çizgi. Kafamı kurcalayan şey awox düne göre bir tık daha koyu ama predictor aynı koyulukta gibi,anlayamadım.
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun var çıkmış olması önemli markalara göre değişiyor sanırım arkadaşımın çok silik çıkmıştı kan verdi 368 di değeri şaşırmıştık. Katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al inşaAllah 🤲 🧿darısı hepimizn başına olsun 🤲🥰

Canım diyorum yapsam silik olsa varsa gösterir biraz su içim rahst eder ama cok da korkuyorum ya çıkmazsa ne yaparım diye negatif olursa sonra pozitife döner mi bilmiyorum karmakarışık haldeyim😔
Eger negatif seni çok dusurcekse yapma. Etkilenmem diyorsan ben erken teste karşı degilim. Beklemek zaten çok zor. İnsan arada bir umut ışığı görmek istiyor. Negatifse de kana kadar hazırlanıyor oluyorsun biraz. Ben de yarın sabah başlarim teste sanırım. 3. Gün embriyosu olduğu için bi gun daha bekliyim.

Awox guvenilir bir test. İki seneyi geçti kaç kere kullandım o testi bilmiyorum inanin. Bir kere silik çizgi, kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Hep negatifti masallah😅
Size de hayırlı olsun. Adiniza çok mutlu oldum🌸

Merhaba kizlar bugun transfer gunu sizce ne yapmaliyim, Hastane aradi simdi 1 mi 2 mi embriyo koyalim, Ben in birinci 27 yas olunca Tek konmustu tutmustu ama 20 haftama kadar dusuk tehlikesi ilaclarla gecti, simdi 32 yasindayim istersem 2 konulacak Dr. Karar versin denim, 2 konur da bunyem kaldirmazsa yad a Tek de tutmazsa cok kararsizim😔

MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun var çıkmış olması önemli markalara göre değişiyor sanırım arkadaşımın çok silik çıkmıştı kan verdi 368 di değeri şaşırmıştık. Katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al inşaAllah 🤲 🧿darısı hepimizn başına olsun 🤲🥰
Çok teşekkür ederim ,umarım öyledir. Yine de test gününe kadar çok sevinmeyecegim🫣 Gerçek pozitifse eğer, halen çok belirgin belirtilerim yok. Hepimiz için en hayırlısı olsun inş. 🤲

Merhaba kizlar bugun transfer gunu sizce ne yapmaliyim, Hastane aradi simdi 1 mi 2 mi embriyo koyalim, Ben in birinci 27 yas olunca Tek konmustu tutmustu ama 20 haftama kadar dusuk tehlikesi ilaclarla gecti, simdi 32 yasindayim istersem 2 konulacak Dr. Karar versin denim, 2 konur da bunyem kaldirmazsa yad a Tek de tutmazsa cok kararsizim😔
Benim de son zamanlarda düşündüğüm bi şey. Çok ortada bi konu gerçekten. İkiz gebelik riski hem anne hem bebek için. Ama çiftte biri tutmazsa Allah’ın izniyle biri olur belki diye düşündüğümden aslında. Çok zor bi karar ben de merak ediyorum fikirleri.

Benim de son zamanlarda düşündüğüm bi şey. Çok ortada bi konu gerçekten. İkiz gebelik riski hem anne hem bebek için. Ama çiftte biri tutmazsa Allah’ın izniyle biri olur belki diye düşündüğümden aslında. Çok zor bi karar ben de merak ediyorum fikirleri.
Doktorum un fikrine birakacam bu gidisle

Transfer ne Zaman senin

Anlıyorum canım sen bılırsın beb ınanıyorum Allahın ıznı ıle sende var canım hıssıyatım o yönde ınsallah yanılmam

Awox guvenilir bir test. İki seneyi geçti kaç kere kullandım o testi bilmiyorum inanin. Bir kere silik çizgi, kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Hep negatifti masallah😅
Size de hayırlı olsun. Adiniza çok mutlu oldum🌸
Çok teşekkür ederim,hepimiz için en güzelini dilerim🤲 predictor ile de sağlamasını yaptım aslında, iki gündür ikisi de silik çizgi çıkıyor fakat bugünkinin biraz daha fazla koyulasmasini umdum. Sanırım biraz aceleci davranıyorum. Az daha sabretmekte fayda var 🙂

Back
X