- 2 Kasım 2024
- 134
- 42
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim gonlunce Gore versin canim, Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar şimdi kan testi vermeye geldim lütfen dua edin bebeğim benimledir umarım
Senin kan testi ne zamanKızlar transfer 10. Günüm, erken biliyorum ama bu sabah kalkınca acayip midem.bulandi yattım 1 saat uyudum kalktım yine aynı oldu.böyle tansiyon düşer ya onun gibi mide bulantisi ter basması gibi stresten mi anlamadım
Hayırlı olsun çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah29 ekımde tranfer yapıldı
10 kasımda 322.6
12 kasımda 801
cıktı degerlerım
cok sukur tuttu ama ben cok korkuyorum dusuk olur dıye evde hıcbır ıs yapmıyorum supurge vs lavabodan lavaboya kalkıyorum yemekten yemege onun harucunde bulasık makınası yerlestıruyorum dızıyorum basen yemek yapuyrıum o kadar sadece dun asırı mıhde bulantısı yasadım onun harıcınde bır belıryom yok normalmı bu goguslerde fılan uc kısımları hafıf agrıyor ve belırgınlestı onun hafıcınde ordsda agrı yok korkuyorum
İnşallah canım dualarım seninle hayırlı haberi ver inşallah bizeKızlar şimdi kan testi vermeye geldim lütfen dua edin bebeğim benimledir umarım
Mutlu haberlerle dön inşallah canımKızlar şimdi kan testi vermeye geldim lütfen dua edin bebeğim benimledir umarım
15 inde ben de çok korkuyorum stres de çoğaldı gün yaklaşıncaSenin kan testi ne zaman
Hic sorma ya, cok rahattim birden ya olmadiysa stress Aldi benj15 inde ben de çok korkuyorum stres de çoğaldı gün yaklaşınca
Çok heyecanlı gerçekten benimde 16 sında test günüm sabretmeye çalışıyorum. Dün baya regl olcakmışım gibi ağrım vardı bugün daha iyi gibiyim. İlaçlar etkiliyor diye hiçbirşeyi belirti sayamıyorum15 inde ben de çok korkuyorum stres de çoğaldı gün yaklaşınca
Bende belirti sayamiyorum ya birgun agri harken birgun yokÇok heyecanlı gerçekten benimde 16 sında test günüm sabretmeye çalışıyorum. Dün baya regl olcakmışım gibi ağrım vardı bugün daha iyi gibiyim. İlaçlar etkiliyor diye hiçbirşeyi belirti sayamıyorum
Evet çok ilginç gerçektenBende belirti sayamiyorum ya birgun agri harken birgun yok
Amin insallah canimEvet çok ilginç gerçektenhayırlısı olsun hakkımızda teste kadar modumuzu yüksek tutalım olacak inşallah Allah’ın izniyle
![]()
Aynen sadece regl belirtileri oluyor arada batma da azaldı binara batma vardı belirti de sayılmıyor hicbisey insan kafayı yicek gibi oluyor dua etmekten başka çaremiz kalmadiÇok heyecanlı gerçekten benimde 16 sında test günüm sabretmeye çalışıyorum. Dün baya regl olcakmışım gibi ağrım vardı bugün daha iyi gibiyim. İlaçlar etkiliyor diye hiçbirşeyi belirti sayamıyorum
Çok heyecanlı gerçekten benimde 16 sında test günüm sabretmeye çalışıyorum. Dün baya regl olcakmışım gibi ağrım vardı bugün daha iyi gibiyim. İlaçlar etkiliyor diye hiçbirşeyi belirti sayamıyorum
Bende dün stres başladı bugün de devam ediyorHic sorma ya, cok rahattim birden ya olmadiysa stress Aldi benj
Ben de aynı geçmiş korkularım da depresiyor aynı olumsuzlukları yaşamaktan korkuyorum. Allah'ım yardımcımız olsun insaAllah bebeklerimiz bizimledir katlanarak değerlerimiz artar sağlıkla kucağımıza alırızBende dün stres başladı bugün de devam ediyor
Amin inşallah en zor kısım bu bekleme süreci onu anladımBen de aynı geçmiş korkularım da depresiyor aynı olumsuzlukları yaşamaktan korkuyorum. Allah'ım yardımcımız olsun insaAllah bebeklerimiz bizimledir katlanarak değerlerimiz artar sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Canım testlerın geldımı yapacakmısın?Hayırlı uğurlu olsun transferininşaAllah bu ay hepimize uğurlu gelsin bebeklerimiz sımsıkı tutunsun hepimizin sonucu pozitif olsun sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklerimize
![]()
![]()