• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar merhaba 4 kadımda transfer oldum 9. Gün sabah kan testi verdim beta sıfır çıktı. Böyle olup artan oldu mumaranızda

Ben de kalçadan progestan oluyorum beze oldu hep dün eve geldim öyle bir kanamisti ki çamaşırım falan inanilmaz kan içindeydi artık bezeden geri geliyor ilaç heralde Allah'ım şifa
Selam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu

Selam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören ol

Canım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder 🤲
Sen nasılsın kuzum bir dahaki kan ne zaman

Selam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu
Canım senin daha çok erken olabilir baksana benim 9. Gün değerim ne kadar çıktı demek erken versem hiç çıkmayacak miş.bende korkuma dünden beri okuyorum arastiriyorum geç tutunma beta geç salınması durumu falan oluyormuş dua edelim yükselir inşaAllah 🤲

Sen nasılsın kuzum bir dahaki kan ne zaman
Pazartesi ver dedi merkez hemşire bir daha ki kan sonucu ne olduğu belli olur dedi benim de modum düşük korkuyla bekliyorum inan dün testler geldi kan sonucundan sonra yaptım çizgi belliydi ama kan sonuca belli dua etmekten başka çaremiz yok Allah'ım yardımcımız olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Canım senin daha çok erken olabilir baksana benim 9. Gün değerim ne kadar çıktı demek erken versem hiç çıkmayacak miş.bende korkuma dünden beri okuyorum arastiriyorum geç tutunma beta geç salınması durumu falan oluyormuş dua edelim yükselir inşaAllah 🤲
Yükselir insallah canim rahat ol şükür pozitif diğer yaşadıklarını düşünme bu yeni bu süreç ve bu sefer senin olacak insallah 🙏 tabi bugün daha 5.gune yeni girdim ben zaten transfer günü sayilmiyormus ama merak ettim hafifte olsa cıkarmı diye ama çıkmadı bende hiç dikkat etmedim o yüzden biraz korkuyorum

Pazartesi ver dedi merkez hemşire bir daha ki kan sonucu ne olduğu belli olur dedi benim de modum düşük korkuyla bekliyorum inan dün testler geldi kan sonucundan sonra yaptım çizgi belliydi ama kan sonuca belli dua etmekten başka çaremiz yok Allah'ım yardımcımız olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Dualarım seninle kuzum ama içini ferah tut bak gör Hersey çok güzel ilerleyecek

Yükselir insallah canim rahat ol şükür pozitif diğer yaşadıklarını düşünme bu yeni bu süreç ve bu sefer senin olacak insallah 🙏 tabi bugün daha 5.gune yeni girdim ben zaten transfer günü sayilmiyormus ama merak ettim hafifte olsa cıkarmı diye ama çıkmadı bende hiç dikkat etmedim o yüzden biraz korkuyorum
En erken 7. Güne de yap bence ben inanıyorum çok dua ediyorum poztif senin de 🤲🥰Pazartesi ikimizde bebişlerimizin mutlu haberini alalım inşaAllah 🤲🌸

Kızlar transfer den kaç gün sonra ultrason da görebılıyoruz
Beta HCG değerine göre 2500 lerde vajinal bakiyorlar karından 3 bin aşınca karindan sanırım. Benim daha önceki transferim de 3kez kan kontrolü verdim 5 gün sonra gittim kese vardı betaya bağlı yani

En erken 7. Güne de yap bence ben inanıyorum çok dua ediyorum poztif senin de 🤲🥰Pazartesi ikimizde bebişlerimizin mutlu haberini alalım inşaAllah 🤲🌸
Ay insallah kuzum ya rabbim burdakı bu uğurda bekleyen herkese yaşatsın bu sevinci senin de 5.gunde hiç belirtin olmadığını oldumu bende çok hafif bel ağrısı başkada bisey yok hafifte göğüs hassasiyeti o kadar

Back
X