Şişlikten midem ağrıyorAllahım sen büyüksün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişlikten midem ağrıyorAllahım sen büyüksün![]()
Bence içini rahat tutÇok teşekkür ederim artık ne yapacağımı ne araştıracağımı şaşırdım bu hormonun yüksekliği engel mi bilmiyorum araştırıyorum
Sanki sürekli regli olacakmışım gibi bacak ve karın ağrısı hissettimBelirti olmusmuydu
Merhaba yorumunuzu gördm şimdi denk geldimiz mi böyle kişilerer bende aynı durumdayımHmm sen yap ama idrar da çakmazsa da telaş yapma 9. Gün kanda çıkmayıp 12. Gün artan bile var üzme kendini yeter![]()
Kacinci gun embriyosuydu senin canmKızlar merhaba 4 kadımda transfer oldum 9. Gün sabah kan testi verdim beta sıfır çıktı. Böyle olup artan oldu mumaranızda
3. GünKacinci gun embriyosuydu senin canm
3. Gün gec çıkıyor diye duymuştum3. Gün
Çok duydum ben de ama beta 0 dan yükselir mi bilemedim3. Gün gec çıkıyor diye duymuştum
9. Gün erken olabilir bide bugün ver istersenÇok duydum ben de ama beta 0 dan yükselir mi bilemedim
Selam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumuBen de kalçadan progestan oluyorum beze oldu hep dün eve geldim öyle bir kanamisti ki çamaşırım falan inanilmaz kan içindeydi artık bezeden geri geliyor ilaç heralde Allah'ım şifa
Selam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören ol
Sen nasılsın kuzum bir dahaki kan ne zamanCanım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder![]()
Canım senin daha çok erken olabilir baksana benim 9. Gün değerim ne kadar çıktı demek erken versem hiç çıkmayacak miş.bende korkuma dünden beri okuyorum arastiriyorum geç tutunma beta geç salınması durumu falan oluyormuş dua edelim yükselir inşaAllahSelam kızlar dayanamadım az önce test yaptım 10 kasımda transfer olmuştum negatif böyle erken idrarda hafif çizgi gören oldumu
Pazartesi ver dedi merkez hemşire bir daha ki kan sonucu ne olduğu belli olur dedi benim de modum düşük korkuyla bekliyorum inan dün testler geldi kan sonucundan sonra yaptım çizgi belliydi ama kan sonuca belli dua etmekten başka çaremiz yok Allah'ım yardımcımız olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSen nasılsın kuzum bir dahaki kan ne zaman
Yükselir insallah canim rahat ol şükür pozitif diğer yaşadıklarını düşünme bu yeni bu süreç ve bu sefer senin olacak insallahCanım senin daha çok erken olabilir baksana benim 9. Gün değerim ne kadar çıktı demek erken versem hiç çıkmayacak miş.bende korkuma dünden beri okuyorum arastiriyorum geç tutunma beta geç salınması durumu falan oluyormuş dua edelim yükselir inşaAllah![]()
Dualarım seninle kuzum ama içini ferah tut bak gör Hersey çok güzel ilerleyecekPazartesi ver dedi merkez hemşire bir daha ki kan sonucu ne olduğu belli olur dedi benim de modum düşük korkuyla bekliyorum inan dün testler geldi kan sonucundan sonra yaptım çizgi belliydi ama kan sonuca belli dua etmekten başka çaremiz yok Allah'ım yardımcımız olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
En erken 7. Güne de yap bence ben inanıyorum çok dua ediyorum poztif senin deYükselir insallah canim rahat ol şükür pozitif diğer yaşadıklarını düşünme bu yeni bu süreç ve bu sefer senin olacak insallahtabi bugün daha 5.gune yeni girdim ben zaten transfer günü sayilmiyormus ama merak ettim hafifte olsa cıkarmı diye ama çıkmadı bende hiç dikkat etmedim o yüzden biraz korkuyorum
Beta HCG değerine göre 2500 lerde vajinal bakiyorlar karından 3 bin aşınca karindan sanırım. Benim daha önceki transferim de 3kez kan kontrolü verdim 5 gün sonra gittim kese vardı betaya bağlı yaniKızlar transfer den kaç gün sonra ultrason da görebılıyoruz
Ay insallah kuzum ya rabbim burdakı bu uğurda bekleyen herkese yaşatsın bu sevinci senin de 5.gunde hiç belirtin olmadığını oldumu bende çok hafif bel ağrısı başkada bisey yok hafifte göğüs hassasiyeti o kadarEn erken 7. Güne de yap bence ben inanıyorum çok dua ediyorum poztif senin dePazartesi ikimizde bebişlerimizin mutlu haberini alalım inşaAllah
![]()