- 13 Kasım 2025
- 68
- 29
- 3
- 30
O kadar haklısın ki şuan önden görürde şu strasimiz belki azalır diye umut ediyoruz işteArkadaslar chatgpt bile sorun 7.8 gun bile yeni kana karisiyor erken tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar haklısın ki şuan önden görürde şu strasimiz belki azalır diye umut ediyoruz işteArkadaslar chatgpt bile sorun 7.8 gun bile yeni kana karisiyor erken tabi
Kalitesini biliyor musun neydiBanada 5. Gün emriosu iki tane konuldu
5 aa kalite dondurulmuş konuldu emrıolog çok pozitif çok umut verisi konuştu konulurken ama bu işler nasip rabbim ne dilemişse o olurKalitesini biliyor musun neydi
Dualarimiz seninle canım hayırlı haberlerini bekliyrouzKızlar bende 2. Kanı vermeye geldim inşallah değerim yükselmiştir dualarınıza ihtiyacım var
Amin balım Allah razı olsunCanım en tatlı en güzel zamanlarınız tadını çıkarın içini ferah tut ben inanıyorum çok güzel yükselecek değerinbak bebişin sana tutunmuş ne güzel sende ona tutun Allah’ın izniyle çok güzel sağlıkla ilerleyecek
![]()
İnşaAllah sağlıcakla ilerlesin hepimizin ki 1. Kan değeriniz neydi, çift transfer mi aynı gün transfer olduk sanırım 4 KasımKızlar bende 2. Kanı vermeye geldim inşallah değerim yükselmiştir dualarınıza ihtiyacım var
Canım dualarımı seninle inşallah çok güzel artmıştır değerinKızlar bende 2. Kanı vermeye geldim inşallah değerim yükselmiştir dualarınıza ihtiyacım var
Ay hadi inşAllah benimkiler pozitif birşey demedi hatta suratları endişeliydi acıkcası bu durumu kafama da taktım. İnşAllah güzel haberler alırız dediler sadece5 aa kalite dondurulmuş konuldu emrıolog çok pozitif çok umut verisi konuştu konulurken ama bu işler nasip rabbim ne dilemişse o olur
Ay hadi inşAllah güzel haberlerle dönesin burayaKızlar bende 2. Kanı vermeye geldim inşallah değerim yükselmiştir dualarınıza ihtiyacım var
Evet denk geldimMerhaba yorumunuzu gördm şimdi denk geldimiz mi böyle kişilerer bende aynı durumdayım
Gerçekten mi şuan bana umut oldunuz ben çok baktım kimseyi bulamadımEvet denk geldim
Pazartesi vereyim net olsun sonuç dedim ya9. Gün erken olabilir bide bugün ver istersen
Buldum ama tabi zor ihtimal ben de 10 la 20 el öğrenip sonrasında kimyasala döndüğü oldu 2 trdavimdede ama allahtan umut kesilmez.Gerçekten mi şuan bana umut oldunuz ben çok baktım kimseyi bulamadım
Kaçıncı gün öğrendiniz bu değerleriBuldum ama tabi zor ihtimal ben de 10 la 20 el öğrenip sonrasında kimyasala döndüğü oldu 2 trdavimdede ama allahtan umut kesilmez.
10. Gün biri diğeri 9 yanlış hatırlamıyorsam şu anda ilk kez pgt li embriyo transferi oldum t+5Kaçıncı gün öğrendiniz bu değerleri
Insallah canim ya ister istemez her şeyi acabami diye degerleniriyoruz ama sabredip beklemek en güzeli seninki dondurulmuş emrıomu pgt yapıldı mı emrio glue falan ben bunların hiç birini yaptırmadımAy hadi inşAllah benimkiler pozitif birşey demedi hatta suratları endişeliydi acıkcası bu durumu kafama da taktım. İnşAllah güzel haberler alırız dediler sadece![]()
Pgt yapıştırma mıydı10. Gün biri diğeri 9 yanlış hatırlamıyorsam şu anda ilk kez pgt li embriyo transferi oldum t+5