• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Canım en tatlı en güzel zamanlarınız tadını çıkarın içini ferah tut ben inanıyorum çok güzel yükselecek değerin 🙏 bak bebişin sana tutunmuş ne güzel sende ona tutun Allah’ın izniyle çok güzel sağlıkla ilerleyecek 🤲❤️
Amin balım Allah razı olsun 🤗 inşaAllah ben de dua ediyorum sağlıkla yükselsin hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🤲🥰

kızlar pozitifleri tebrik ediyorum devamı sağlıkla gelsin inşallah , bekleyenlere de sabır diliyorummmm🌸
Benim tarihim 20 Kasım ilaçlı hazırlandımmm, bize de dua edin 🙏🏼

Kızlar bende 2. Kanı vermeye geldim inşallah değerim yükselmiştir dualarınıza ihtiyacım var
Canım dualarımı seninle inşallah çok güzel artmıştır değerin🤲 sağlıkla ilerlesin. Benimde yarın test günüm çatlıcam meraktan idrar vs hiç yapmadım tutuyorum kendimi yarına herşey belli olacak inşallah benimde 😍

5 aa kalite dondurulmuş konuldu emrıolog çok pozitif çok umut verisi konuştu konulurken ama bu işler nasip rabbim ne dilemişse o olur
Ay hadi inşAllah benimkiler pozitif birşey demedi hatta suratları endişeliydi acıkcası bu durumu kafama da taktım. İnşAllah güzel haberler alırız dediler sadece 😌

Bende dün gittim doğal treanfer süreci başladı değerlerim iyi bi de prolaktin yüksek gibi geldi ama bi şey olsa söylerlerdi herhalde . Bir haftada tsh düştü şükür 🙏 bende ay sonu olurum transfer hayırlısı ile inşallah tutunur

Ay hadi inşAllah benimkiler pozitif birşey demedi hatta suratları endişeliydi acıkcası bu durumu kafama da taktım. İnşAllah güzel haberler alırız dediler sadece 😌
Insallah canim ya ister istemez her şeyi acabami diye degerleniriyoruz ama sabredip beklemek en güzeli seninki dondurulmuş emrıomu pgt yapıldı mı emrio glue falan ben bunların hiç birini yaptırmadım

Back
X