Çok geçmiş olsun, pozitifi görürsünüz sağlıcakla İnşaAllahYa içtiğimiz ilaçlar yada dediğim gibi eşim fena üşüttü babada bulaştı başlangıcı sanırım emin olamadım o yüzden sizlere sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, pozitifi görürsünüz sağlıcakla İnşaAllahYa içtiğimiz ilaçlar yada dediğim gibi eşim fena üşüttü babada bulaştı başlangıcı sanırım emin olamadım o yüzden sizlere sordum
Benimde 9 kasımda oldu transfer 3. Gun embriyosu dün ve bugün var ishalKızlar bugün söylemedi ayıp ishal oldum ve inanılmaz baş ağrısı var benim gibi 10 kasımda transfer olanlarda varmı bu durum
Seninki tutunuyor bence annesiBende böyle bi kırgınlık var hele bacaklarım kemiklerim sızlıyır sanki üstümden tır geçmiş gibi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim bizlerde dua et lütfenPozitif çok Şükür![]()
10 kasım çift embriyo transfer bende olmadı canım migrenim var normalde başım ağrır diye çok korktum ama çok şükür ağrımadı bu sabahtan beri göğüs hassasiyeti var sadece o da regl öncesi ağrı gibi test tarihim 20 Kasım öncesinde test yapmayı düşünmüyorumKızlar bugün söylemedi ayıp ishal oldum ve inanılmaz baş ağrısı var benim gibi 10 kasımda transfer olanlarda varmı bu durum
Evet benimde 10 Kasım yarın 6.günümüz oluyor bende habire test yapıyorumda flaşla çizgi aramaktan kör oldum o yüzden dedim kan mı versem acaba diye bilemedim negatif çıkarsada çok modum düşecek biliyorumSeninki de 10 Kasım değil miydi canım benimle aynısın benimde çift emrio 5.gun 5 aa ama çıkmaz daha erken hadi evde test çok ben hergun yapıyorum hangi gün silikte olsa verecek diye insallah cikar tabiki
Çok teşekkürler Amin İnşaAllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim bizlerde dua et lütfenkaçıncı gün öğrendin peki belirtin varmıydı
Bilmiyorum ki ilk deneyim olacak bizimde. Kafam çok karıştı oturdum çizgelge yaptımHadi hayırlı olsun şimdiden umarım güzel olur Hersey senin için birde bu ovitrellayi herkese yapamıyorlar sanırım bana yapmadilar
Ayy iyi erken öğrenmişsin sende Kaç değerle öğrendinÇok teşekkürler Amin İnşaAllahEderim tabii ki Rabbim herkese güzel güzel pozitifler göstersin hepimizinki sağlıcakla ilerlesin
Pek bir belirtim yoktu bende böyle forumda çok dolaştım belirti diye sadece adet ağrısından bir tık daha keskin kasık kramplarım oldu.Şuan sadece hafif kasık krampım oluyor. T+8 de kan verip öğrendim
![]()
İnşAllah değildir çok dikkat ediyorum aslında kimseyle de görüşmüyorum eşimde dikkat ediyorAman dikkat et kuzum bu süreçte üstüme .benimki turkıyede üşüttü yatak döşek yatıyor babada geçecek diye korkuyorum belkide yaşadıklarım hastalığın habercisi![]()
19 kasım çarşamba inşAllah hepimiz pozitifi görelimSimdi kizlar heroes bi yazsin kan test gununu, yaklasan yokmu
8. Gün 92.5 ile öğrendim 10. Gün 221 di doktorum bir daha vermene gerek yok dedi ultrasona gün verdiAyy iyi erken öğrenmişsin sende Kaç değerle öğrendin
Sağlıcakla kucağına al inşallah birde T+8 de kaç çıktıydı değerinÇok teşekkürler Amin İnşaAllahEderim tabii ki Rabbim herkese güzel güzel pozitifler göstersin hepimizinki sağlıcakla ilerlesin
Pek bir belirtim yoktu bende böyle forumda çok dolaştım belirti diye sadece adet ağrısından bir tık daha keskin kasık kramplarım oldu.Şuan sadece hafif kasık krampım oluyor. T+8 de kan verip öğrendim
![]()
İnşaAllah 92.5Sağlıcakla kucağına al inşallah birde T+8 de kaç çıktıydı değerin
Evet tam sorarken sende cevaplamışsın üstüste gördüm şimdi
8.gün 92 çıktıysa eğer 6. Gün falan kan verseydin 30-40 çıkardı diye tahmin ediyorum sayendr biraz gaza geldim yine kan versemmi acaba diye düşündürttün8. Gün 92.5 ile öğrendim 10. Gün 221 di doktorum bir daha vermene gerek yok dedi ultrasona gün verdi![]()
5. Gün embriyosu mu8.gün 92 çıktıysa eğer 6. Gün falan kan verseydin 30-40 çıkardı diye tahmin ediyorum sayendr biraz gaza geldim yine kan versemmi acaba diye düşündürttün![]()
Aynen canım 5.gün çift embriyo5. Gün embriyosu mu