- 13 Kasım 2025
- 97
- 37
- 3
- 30
Ayy güzel haberle inşAllah haber etEn erken benim sanırım bugün test günümhiç idrar testi yapmadım bakalım ne çıkacak. Birazdan gideceğim kan vermeye kızlar dua edin nolur pozitif görelim hepimiz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy güzel haberle inşAllah haber etEn erken benim sanırım bugün test günümhiç idrar testi yapmadım bakalım ne çıkacak. Birazdan gideceğim kan vermeye kızlar dua edin nolur pozitif görelim hepimiz
![]()
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım bendeAyy güzel haberle inşAllah haber et![]()
Net sonuc cikar canim, bakalim minnak annesiyle mi, Rabbim bugun senin yuzunu sonrada bizim guldursun insallah canim, bizim merakta KoreaAmin canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim buraya geldik bakalım hastaneye bekliyorum henüz6 Kasımdı benim transfer günüm 5. Gün embriyosu
Birkma yazcaktmNet sonuc cikar canim, bakalim minnak annesiyle mi, Rabbim bugun senin yuzunu sonrada bizim guldursun insallah canim, bizim merakta Korea![]()
Evet yine negatif bugün 6.gune girdim transferi gununu saymazsak sen yaptın mı canimNaptınn denedin mi
Hadi hadi hayirli haberler canimEn erken benim sanırım bugün test günümhiç idrar testi yapmadım bakalım ne çıkacak. Birazdan gideceğim kan vermeye kızlar dua edin nolur pozitif görelim hepimiz
![]()
Aynen canım net sonuç çıkacak bakalım hayırlısıyla rabbim burda isteyen herkesin yüzünü güldürsün iniallahNet sonuc cikar canim, bakalim minnak annesiyle mi, Rabbim bugun senin yuzunu sonrada bizim guldursun insallah canim, bizim merakta Korea![]()
Amin canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alalımHadi hadi hayirli haberler canim
Estrofem kullanırken tsh için de ilaç kullamıyor muydunuz yoksa doktorunuz sonradan mı verdiTransfer iptal olunca stres yaptım estrofemden dolayı tsh yükselmişti belki prolaktin de o yüzden yükseldi
Dualarımız seninle inşallahEn erken benim sanırım bugün test günümhiç idrar testi yapmadım bakalım ne çıkacak. Birazdan gideceğim kan vermeye kızlar dua edin nolur pozitif görelim hepimiz
![]()
Aynen canım net sonuç çıkacak bakalım hayırlısıyla rabbim burda isteyen herkesin yüzünü güldürsün iniallah![]()
Cogu bayan 5.gunden itibaren silikte olsa goruyor biz neden göremiyoruz geçmi tutunuyor bizimkiler yoksa hicmi tutmadi kafam karışmaya başladıAyy güzel haberle inşAllah haber et![]()
Valla bende düşünmeden edemiyorum ama iyiyi düşünelüm iyi olsunCogu bayan 5.gunden itibaren silikte olsa goruyor biz neden göremiyoruz geçmi tutunuyor bizimkiler yoksa hicmi tutmadi kafam karışmaya başladı
Yok canım yarın yapacağım benEvet yine negatif bugün 6.gune girdim transferi gununu saymazsak sen yaptın mı canim
Şimdi yorumları okuyordum 5.gunde silik görenler çok olmuş yarın ben de yaparım yine ama umudum yavaş yavaş düşüyorValla bende düşünmeden edemiyorum ama iyiyi düşünelüm iyi olsun![]()
Bende hep baktım da geneli 5te çıkmıyor ya sen bence ona odaklanmışsın erken daha inşAllah bizledirler. Duanı et pes etmek yokŞimdi yorumları okuyordum 5.gunde silik görenler çok olmuş yarın ben de yaparım yine ama umudum yavaş yavaş düşüyor
İdrar testiyle kendinizi strese sokmayım bence. Ben 5.gün embriyomda t+7’de negatif sonuç aldım. 9.günde kan verdim pozitif, 11.günde de güzel artış oldu. Yaptığım idrar testi de predictordu çoğunluk memnun kalmış o markadan. Ya şu an piyasada hatalı testler mevcut ya da gerçekten geç tutunuyor bazılarımızın embriyosu. Kan verme gününüzü bekleyin boşuna üzüyoruz kendimizi bazen idrar testi yaparak. İnşallah pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızıŞimdi yorumları okuyordum 5.gunde silik görenler çok olmuş yarın ben de yaparım yine ama umudum yavaş yavaş düşüyor
Benimde negatif sabah idrarıylaEvet yine negatif bugün 6.gune girdim transferi gununu saymazsak sen yaptın mı canim
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım pozitif sonucunuza çok sevindim bende pozitif gördüm benim arada kasık krampı dışında bir belirtim yok sizin belirtiniz var mı ? Göğüs şişmesi, ağrısı, bulantı vsİdrar testiyle kendinizi strese sokmayım bence. Ben 5.gün embriyomda t+7’de negatif sonuç aldım. 9.günde kan verdim pozitif, 11.günde de güzel artış oldu. Yaptığım idrar testi de predictordu çoğunluk memnun kalmış o markadan. Ya şu an piyasada hatalı testler mevcut ya da gerçekten geç tutunuyor bazılarımızın embriyosu. Kan verme gününüzü bekleyin boşuna üzüyoruz kendimizi bazen idrar testi yaparak. İnşallah pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı![]()
Ben histereskopiden hemen sonraki adetimde transfer oldum hatta histereskopi de çizik de atıldıBenim doktorum bekletmedi şuan hazırlık aşamasındayım. Geçen adet donemimde histereskopi olmuştum bu ay transfer için hazırlığa başladık. Belki biraz da iyileşme duruma göre karar veriliyordur. Bende polip falan da yokmuş iyileşme hızlı oldu