Fiziki olarak bende de bel ağrısı gelip gidiyor göğüslerim şiş ama regl öncesi belirtiler de olabilir bunlar duygusal anlam hiç hissim yok olumlu olumsuzBende var ya her gun adet agrisiyla geciriyorum, bilmiyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiziki olarak bende de bel ağrısı gelip gidiyor göğüslerim şiş ama regl öncesi belirtiler de olabilir bunlar duygusal anlam hiç hissim yok olumlu olumsuzBende var ya her gun adet agrisiyla geciriyorum, bilmiyorum valla
His olarak Ben var hissediyorum kendimi, insallah sonra cok UzulmemFiziki olarak bende de bel ağrısı gelip gidiyor göğüslerim şiş ama regl öncesi belirtiler de olabilir bunlar duygusal anlam hiç hissim yok olumlu olumsuz
Amin aminnn inşallah canımInsanlari bosver, herkesin hayatta bi imtihani var, bizim bu sekil, Insallah Rabbim gonlunumuzce verir❤hayirli haberlerle donelim birbirimize
Kac embriyo sizin kizlar Ben iki konuldu diye de umutlu olabilirimAmin aminnn inşallah canım![]()
İlk tedavi mi ? İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuşturrHis olarak Ben var hissediyorum kendimi, insallah sonra cok Uzulmem
Kızlar transferin 9.günü beta 1.07çıktı 3.gün embriyosu 4 gün var kan günüme dönmez demi buradanKan vermek için bile hazır değilim çalışıyorum sabah versem sonuç negatif olsa bütün gün nasıl işyerinde duramam o yüzden akşam eşimle birlikte gidip kan vermek istiyorum :)
Ilk tedavim tuttu canim oglum var 5 yasinda, bu 2.siİlk tedavi mi ? İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuşturr
Hepimizin bebekleri tutunsunİlk tedavi mi ? İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuşturr
Bence Doktoruna sor canim, en dogrusunu O derKızlar transferin 9.günü beta 1.07çıktı 3.gün embriyosu 4 gün var kan günüme dönmez demi buradan
Ilk tedavim tuttu canim oglum var 5 yasinda, bu 2.si
Devlet hastanesi doktora ulaşmak ne mümkün ilki kimyasal oldu bu tutmadı bile okuldayım ağlayayamıyorumBence Doktoruna sor canim, en dogrusunu O der
Yok hayır ben sabah 7 gibi vercem acile gidipAc tok farketmiyordu demi kan testinde
Benim tek embriyo kondu 5.gün ama 2. denemem ilki boş gebelik olduKac embriyo sizin kizlar Ben iki konuldu diye de umutlu olabilirim
Kolay degil haklisnDevlet hastanesi doktora ulaşmak ne mümkün ilki kimyasal oldu bu tutmadı bile okuldayım ağlayayamıyorum
Insallah hepimizin pozitif olacak canimBenim tek embriyo kondu 5.gün ama 2. denemem ilki boş gebelik oldu
Yok kullanıyorum hergun aynı saatte kullanılması gereken bir ilaçtırKızlar prednol kullanan var mı aç karnına mı tok karnına mı kullanıyorsunuz
3. Gün embriyosu için çok erken 7. Gün kan vermiş gibi birşey oluyorsun yeni tutunma olabilir ilaçlarını kullanmaya devam et beşinci gün embriyosunda bile en erken 9. Gün test istiyorlar benim öyle istenmişti bekle canmKızlar transferin 9.günü beta 1.07çıktı 3.gün embriyosu 4 gün var kan günüme dönmez demi buradan
Kızlar 3. Gün embriyosunu çözdürüp 5.güne götürüp transfer edeceklermiş bu şekilde yapılıp pozitif gören var mı hiçilk transferimde 5. Gün embriyosu negatif olmuştu elimizde yine 5. Gün embriyosu var neden bu şekilde yapılıyor anlamadım hiç
İlk hafta evde dinlendim 2. Hafta kendim başlamak istedimMerhabalartransferden sonra kendi isteğinizle mi işe gitmediniz