• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kan vermek için bile hazır değilim çalışıyorum sabah versem sonuç negatif olsa bütün gün nasıl işyerinde duramam o yüzden akşam eşimle birlikte gidip kan vermek istiyorum :)
Kızlar transferin 9.günü beta 1.07çıktı 3.gün embriyosu 4 gün var kan günüme dönmez demi buradan

Kızlar 3. Gün embriyosunu çözdürüp 5.güne götürüp transfer edeceklermiş bu şekilde yapılıp pozitif gören var mı hiç 😔 ilk transferimde 5. Gün embriyosu negatif olmuştu elimizde yine 5. Gün embriyosu var neden bu şekilde yapılıyor anlamadım hiç

Kızlar transferin 9.günü beta 1.07çıktı 3.gün embriyosu 4 gün var kan günüme dönmez demi buradan
3. Gün embriyosu için çok erken 7. Gün kan vermiş gibi birşey oluyorsun yeni tutunma olabilir ilaçlarını kullanmaya devam et beşinci gün embriyosunda bile en erken 9. Gün test istiyorlar benim öyle istenmişti bekle canm

Kızlar 3. Gün embriyosunu çözdürüp 5.güne götürüp transfer edeceklermiş bu şekilde yapılıp pozitif gören var mı hiç 😔 ilk transferimde 5. Gün embriyosu negatif olmuştu elimizde yine 5. Gün embriyosu var neden bu şekilde yapılıyor anlamadım hiç

Benim 3. Gün embriyolarımı 5e götürüp transfer ettiler ama testimin sonucunu bilmiyorum henüz 22 kasımda. Ama yapmalarının amacına başarı sansı yüzdesel açıdan 2 katına çıkıyor dediler veya düşük riski azalıyor dediler. Benimkiler seçme şansını bana bıraktılar. Ya 3. Gün embriyolarını transfer edip yaşayıp göreceksin ya da biz onları 5 e götüreceğiz sağlıksız olanlar elenecek potansiyeli yüksek olanlarla devam edicez dediler. Embriyoların 3ten 5 e gitme ihtimaline de %50 verdiler. Benim 6 embriyom vardı en yüksek kaliteli 2 taneyi 3. Gün olarak bıraktılar ellemediler yedek plan olarak. Kalan 4 taneyi 5 e götürmek istediler. 2 tanesi yaşarsa 2li transfer, 1 tane yaşarsa tekli transfer yapacağız sana dediler. Şükür 4ü de 5. Güne gitti 2li transfer oldum

Back
X