• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Benim 3. Gün embriyolarımı 5e götürüp transfer ettiler ama testimin sonucunu bilmiyorum henüz 22 kasımda. Ama yapmalarının amacına başarı sansı yüzdesel açıdan 2 katına çıkıyor dediler veya düşük riski azalıyor dediler. Benimkiler seçme şansını bana bıraktılar. Ya 3. Gün embriyolarını transfer edip yaşayıp göreceksin ya da biz onları 5 e götüreceğiz sağlıksız olanlar elenecek potansiyeli yüksek olanlarla devam edicez dediler. Embriyoların 3ten 5 e gitme ihtimaline de %50 verdiler. Benim 6 embriyom vardı en yüksek kaliteli 2 taneyi 3. Gün olarak bıraktılar ellemediler yedek plan olarak. Kalan 4 taneyi 5 e götürmek istediler. 2 tanesi yaşarsa 2li transfer, 1 tane yaşarsa tekli transfer yapacağız sana dediler. Şükür 4ü de 5. Güne gitti 2li transfer oldum
Çok sevindim umarım sonucunuz pozitif olur 🙏 bana seçenek sunulmadı açıkçası dosyamda gördüm diğer embriyolarımında kaliteleri 3aa 3ab falan umarım bu kez tutunur ne diyeyim

Kızlar prednol kullanan var mı aç karnına mı tok karnına mı kullanıyorsunuz
Ben kullanıyorum..Prednol yani kortizon olan bu ilaç tok karnına özelliklede sabah saatleri kahvaltıdan hemen sonra gibi en uygun Zamanlar... aç karnına almak mideyi zorlayabildiginden aç içmeyin demişti doktor.. Araştırdim aynen de öyle 🙂

Kızlar kan verdim transferden sonra 8.gün 9.79 İyi mi sizce
Canım hayırlı uğurlu olsun artış önemli imiş bana doktor böyle söyledi bu başlangıç değerin ve henüz erken test yapmışsın ama yükseliyor değerin bir sonraki kan verdiğinde en az iki katı artış olması önemli. inşaAllah sağlıkla yükselir 🤲

Kızlar ben şöyle bir bilgi duydum 5. Gün aa kalitede pgtli embriyonun tutmama sebebi pgt de sıvı alınıp şeklinin bozulmasıymış böylr olup tutmayan ya da tutan var mı?

Kızlar ben şöyle bir bilgi duydum 5. Gün aa kalitede pgtli embriyonun tutmama sebebi pgt de sıvı alınıp şeklinin bozulmasıymış böylr olup tutmayan ya da tutan var mı?
Ben pgt yaptırmadım ama doktorum istedi özellikle kabul etmedim hep bundan korkuyordum anne Rahmi genetiği duzeltebilir demişti benim kendi ilimdeki doktorum ama pgt için sıvı alınırken zarar verilebilir demişti ben istemedim çok iyi yapılması gerekiyor ha çok düzgün yapanlar da var pgt ki olup tutmayanda çok

Ben kullanıyorum..Prednol yani kortizon olan bu ilaç tok karnına özelliklede sabah saatleri kahvaltıdan hemen sonra gibi en uygun Zamanlar... aç karnına almak mideyi zorlayabildiginden aç içmeyin demişti doktor.. Araştırdim aynen de öyle 🙂
Teşekkürler 🙏🏻

Resveratrol u opu ya kadar kullanıyorsunuz. Sonra bırakıyorsunuz. Transfer zamanı ve sonrası önerilmiyor. Bana doktorum o şekilde kullandırmıştı. Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• 07890654-DE1C-4D6E-8B4B-F7D483F5B603.webp
    07890654-DE1C-4D6E-8B4B-F7D483F5B603.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 47
Back
X