• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlarrrr tek embriyo mu çift mii🥹. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela

Kızlarrrr tek embriyo mu çift mii🥹. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela
Valla canim benim 2.cocuk ya Maddi olarak 2 si koydurdum ayri ayri ekstra baya ucret, ayri ayri tutup tutmamak ta, ikisi konup tutmamak da ayni denied, oyle karar verdim

Ben aksine ikizden biraz çekiniyorum ama ikiz tutma ihtimali nispeten düşük oluyormuş. Benim doktorum sana 2 transfer yapmak istiyorum ikisi birbirini destekliyor 1inin tutma ihtimali artıyor ama karar senin dedi. Ben de hem maddiyat hem süreç yıpratıcı olduğu için 2yi tercih ettim. Çokta kafa yormadım amh düşüklüğü olduğu için 3 toplamada anca 6 embriyo çıkartabildim aşırı masraflı oldu transferde de tek tek denesem önümdeki 5 yıl bitik olacaktım gözüm karardı 😄

Bu sabahta tekrarladım çok şükür tam belli ediyor doktorum cuma günü kan vermemi istedi inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰🤲🏻

başına gelen varsa bilgilendirirse beni çok sevinirim. Ekim ayında transfer yapmak istiyordum ama doktorum izinliydi bu aya kaldı bugün gidip muayene oldum transfer için sadece. dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyom var. Bir tanesi 8 hücreli AB kalite diğeri 10 hücreli BC kalite en son rahim filmini 5 yıl önce çekmiştim doktor tekrardan bir rahim filmi istedi yani anlayacağınız transferin önümüzdeki aya sarktı yine rahim filminde Bir sıkıntı çıkmazsa transfer yapılacak dedi doktor. Bu şekilde başına gelen var mı yani rahim filminden sonra embriyonun tutunma olasılığı nedir sizce embriyo kaliteleri nasıl bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim teşekkür ederim 🌸

Kızlar yarın transfer var ilaçlı hazırlanmıştım donmuş embriyo 🌸 bugün progesteron 38 çıkmış nasıll
Ben şöyle düşünüyorum doktorumuz sıkıntı yok transfer yapılabilir diyorsa her şey yolundadır hepimiz bu sene bitmeden miniklerimizin kalp atışlarını duyalım inşallah🥹🥹

Back
X