- 12 Şubat 2020
- 1.352
- 1.174
- 133
Saglikla kucagina al canim❤Masallah canim❤kızlar pozitif. Haberi verip umudu arttırayım. Darısı herkesin başına. Şimdi tekrar bir bekleyiş daha kese şçinbiraz kaybolurum buralardan ya da denerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikla kucagina al canim❤Masallah canim❤kızlar pozitif. Haberi verip umudu arttırayım. Darısı herkesin başına. Şimdi tekrar bir bekleyiş daha kese şçinbiraz kaybolurum buralardan ya da denerim
![]()
Saglikla kucagina al canim❤Masallah canimkızlar pozitif. Haberi verip umudu arttırayım. Darısı herkesin başına. Şimdi tekrar bir bekleyiş daha kese şçinbiraz kaybolurum buralardan ya da denerim
![]()
Valla canim benim 2.cocuk ya Maddi olarak 2 si koydurdum ayri ayri ekstra baya ucret, ayri ayri tutup tutmamak ta, ikisi konup tutmamak da ayni denied, oyle karar verdimKızlarrrr tek embriyo mu çift mii. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela
ben bu kararı tamamen doktoruma bıraktım :) o karar verdi. Çift embriyo transfer oldum. bugün t +4Kızlarrrr tek embriyo mu çift mii. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela
Kızlarrrr tek embriyo mu çift mii. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela
Bende 2 gündür adet sancısı ara ara yaşıyorum inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızBenin de 5 yasinda oglum var tup bebek, Buda ikinci deneme cift embriyo, her gun addt agrisi yasadim bakalim yarin sonuc
Teşekkürler canım darısı basınıza inşallah hepinize cok dua ediyorumOldu oldu maşallah çok güzel artsın değeriniz![]()
![]()
Ben şöyle düşünüyorum doktorumuz sıkıntı yok transfer yapılabilir diyorsa her şey yolundadır hepimiz bu sene bitmeden miniklerimizin kalp atışlarını duyalım inşallahKızlar yarın transfer var ilaçlı hazırlanmıştım donmuş embriyobugün progesteron 38 çıkmış nasıll
Benim doktorum hiç kan istemedi biliyor musunuz yumurta toplamada bakmıstı bir daha da hiç bakmadı kanıma progesteron değeri filan hak getire bendeKızlar yarın transfer var ilaçlı hazırlanmıştım donmuş embriyobugün progesteron 38 çıkmış nasıll
Ben de her şeye sürekli baktırdım stresle geçti bugüne kadar gerek yokmuşBenim doktorum hiç kan istemedi biliyor musunuz yumurta toplamada bakmıstı bir daha da hiç bakmadı kanıma progesteron değeri filan hak getire bende![]()
Benim doktorum hiç kan istemedi biliyor musunuz yumurta toplamada bakmıstı bir daha da hiç bakmadı kanıma progesteron değeri filan hak getire bende![]()
Merhabalar 15 kasımda çift embriyo transferi oldum. Transfer günümden beri bel ağrım hiç geçmedi ve yumurtalıklarımda sızı hissediyorum böyle yaşayan oldu mu
benim hiç kan tahlilime bakılmadı. Ne transfer için ilaç başlanırken ne de transfer öncesi. Sadece transferden 12 gün önce ve 5 gün önce rahim kalınlığı kontrol edildiKızlar yarın transfer var ilaçlı hazırlanmıştım donmuş embriyobugün progesteron 38 çıkmış nasıll
Benim de t+5 .günüm 3. Gün. Dondurulmuş çift embriyo..seninle peşi sirayiz.ben bu kararı tamamen doktoruma bıraktım :) o karar verdi. Çift embriyo transfer oldum. bugün t +4
Merhabalar 15 kasımda çift embriyo transferi oldum. Transfer günümden beri bel ağrım hiç geçmedi ve yumurtalıklarımda sızı hissediyorum böyle yaşayan oldu mu