• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhaba herkese. Bugün tam 5.haftaya girdim, henüz kese muayenesine gitmedim cumartesi gideceğim ama birkaç gündür sol kasıkta bir ağrı hissediyorum. Böyle tek taraflı ağrı yaşayan oldu mu aramızda acaba?

Benimde bugün transfer günüm belli oldu 26 kasımda transfer olacağım. Doğum günümde sonucu öğreneceğim. Eşim şimdiden idrar testi yapmamı yasakladı evdekilere çöpe atacağım dedi 😅 pozitif sonuç alanlar lütfen dua edin 2. Denememiz maddi manevi yorulduk bu kez tutsun diye bana dua eder misiniz 🙏🙏 Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🧿
Ay hayırlı olsun benimde 24 kasım güzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallah

Herkese merhaba ben de 14 kasımda 5. Gün embriyo transferi oldum.. bugün t+6 dayım ve işim stresli olduğu için rapor aldım evdeyim. Kitap falan okuyorum ama vakit geçmek bilmiyor. Var mıdır t6 da idrar testi yapıp pozitif olanlar sanırım dayanamayıp yapacağım 😌 inşallah bu süreçte hepimiz güzel haberler alırız 🤲
Bende 14 kasımda trasnfer oldum meraktan ölmek üzereyim. Dün başlayalan kasık ağrılarım ve koyu kahve lekelenmelerim var. Doktorum bir sıkıntı yok normal dedi. Ama aklımda deli sorular. Herhangi bi belirtileriniz var mıdır sizinde

Bende 14 kasımda trasnfer oldum meraktan ölmek üzereyim. Dün başlayalan kasık ağrılarım ve koyu kahve lekelenmelerim var. Doktorum bir sıkıntı yok normal dedi. Ama aklımda deli sorular. Herhangi bi belirtileriniz var mıdır sizinde

Yerleşme lekelenmesidir. Doktorunuz normal dediyse. Ben de hiçbir belirti yok mesela. Benim de derdim bende neden ağrız sızıi lekelenme olmuyor tarzında 😄

Kızlar merhaba, 18 kasımda betahcg sonucum 62 çıkmıştı. 48 saat sonra bugün kan verdim 73 çıktı. Moralim çok bozuldu. Neden böyle oldu sizce? Buradan düzelir mi hiç böyle bir şeye şahit oldunuz mu?

Kızlar merhaba, 18 kasımda betahcg sonucum 62 çıkmıştı. 48 saat sonra bugün kan verdim 73 çıktı. Moralim çok bozuldu. Neden böyle oldu sizce? Buradan düzelir mi hiç böyle bir şeye şahit oldunuz mu?
Merhaba bu şekilde olup düzelende gördüm kimyasal olanda modunuzu düşürmeyin bol dua edin sımsıkı tutunsun iki kat artış olmak zorunda degil %60 da yeterli oluyor diyorlardı yorumlarda

Merhaba bu şekilde olup düzelende gördüm kimyasal olanda modunuzu düşürmeyin bol dua edin sımsıkı tutunsun iki kat artış olmak zorunda degil %60 da yeterli oluyor diyorlardı yorumlarda
Hemşire telefonda olumsuz konuştu ya kimyasal gebeliktir ya da dış gebeliktir 2 gün sonraki sonucunuza göre hareket edelim dedi. Böyle olacağına keşke ilk başta negatif olsaydı diye düşünüyorum o kadar sevinmiş o kadar mutlu olmuştum ki bugün de tam tersi yerle bir oldum öğrendiğimden beri durmadan ağlıyorum.

Transferden sonra dinledinizmi yoksa hemen kalktinizmi hastanede? Merak ettim ve transferden sonra on gün evde dinledinizmi ypksa hareket ettinizmi nelere dikkat ettiniz ben bu sefer transferde fazl dikkat etmeyi arzuluyorum
vallahi canım ben rapor aldım 29 Ekim'den beri raporluyum sürekli evde dinleniyorum yani dışarıya çıkmadım

Kan sulandırıcı bazen göbekte şişlik yapıyor ilaç dağılmadı sanıp sakın ama sakın ovalamayın 😄biraz da yakan bir ilaç ellemeyin. Ben elldim göbeğin sol tarafı tamamen mor yeşil oldu 😄 kola dönmek zorunda kaldım. Sizin 10 gün ötenizden dost tavsiyesi
benim de gobegim şu anda öyle

Aa bunu yeni gördüm diğer başlıktaki mesajınıza yazmış bulunmuştum :) doktor dediyse sıkıntı yok rahat olun. Benim de sizin gibi dün başlayan kasık ağrım mevcut ara ara gelip gidiyor , göğüs hassasiyeti de aynı şekilde 😌 24 Kasım test tarihim ama dayanabilir miyim bilmiyorum . Burdaki pozitifleri okudukça mutlu oluyorum darısı hepimize 🤲

Kızlar chat gpt beni şizofren ilan etti allah aşkına bu testler pozitif değil mi 6. Günden 9. Güne 😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
Back
X