- 12 Şubat 2020
- 1.364
- 1.196
- 133
Sagol canim Allah razi olsnMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim Allah razi olsnMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaaaa çok sevindim çok şükür canm gözün aydınMerhaba kizlar cift embriyo sonucu 432❤pozitif
Ay hayırlı olsun benimde 24 kasım güzel haberlerimizi verelim birbirimize inşallahBenimde bugün transfer günüm belli oldu 26 kasımda transfer olacağım. Doğum günümde sonucu öğreneceğim. Eşim şimdiden idrar testi yapmamı yasakladı evdekilere çöpe atacağım dedipozitif sonuç alanlar lütfen dua edin 2. Denememiz maddi manevi yorulduk bu kez tutsun diye bana dua eder misiniz
Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
![]()
Çok mutlu oldum hem senin adına hemde pozitifi burda gördüğüm içinn inşallah kesenisini kalp atışını 9 ay sonrada nefesini kucağında duyarsıbMerhaba kizlar cift embriyo sonucu 432❤pozitif
Tesekkur ederim canim Allah razi olsnYaaaa çok sevindim çok şükür canm gözün aydın
Rabbim hepinize nasip etsinÇok mutlu oldum hem senin adına hemde pozitifi burda gördüğüm içinn inşallah kesenisini kalp atışını 9 ay sonrada nefesini kucağında duyarsıbdarısı bize
Bende 14 kasımda trasnfer oldum meraktan ölmek üzereyim. Dün başlayalan kasık ağrılarım ve koyu kahve lekelenmelerim var. Doktorum bir sıkıntı yok normal dedi. Ama aklımda deli sorular. Herhangi bi belirtileriniz var mıdır sizindeHerkese merhaba ben de 14 kasımda 5. Gün embriyo transferi oldum.. bugün t+6 dayım ve işim stresli olduğu için rapor aldım evdeyim. Kitap falan okuyorum ama vakit geçmek bilmiyor. Var mıdır t6 da idrar testi yapıp pozitif olanlar sanırım dayanamayıp yapacağıminşallah bu süreçte hepimiz güzel haberler alırız
![]()
Bende 14 kasımda trasnfer oldum meraktan ölmek üzereyim. Dün başlayalan kasık ağrılarım ve koyu kahve lekelenmelerim var. Doktorum bir sıkıntı yok normal dedi. Ama aklımda deli sorular. Herhangi bi belirtileriniz var mıdır sizinde
Merhaba bu şekilde olup düzelende gördüm kimyasal olanda modunuzu düşürmeyin bol dua edin sımsıkı tutunsun iki kat artış olmak zorunda degil %60 da yeterli oluyor diyorlardı yorumlardaKızlar merhaba, 18 kasımda betahcg sonucum 62 çıkmıştı. 48 saat sonra bugün kan verdim 73 çıktı. Moralim çok bozuldu. Neden böyle oldu sizce? Buradan düzelir mi hiç böyle bir şeye şahit oldunuz mu?
tebrik ederim <3 kaçıncı gün verdiniz kanı?Merhaba kizlar cift embriyo sonucu 432❤pozitif
Merhaba bende 15 kasımda çift transfer oldum inşllh güzel haberler alırızMerhabalar 15 kasımda çift embriyo transferi oldum. Transfer günümden beri bel ağrım hiç geçmedi ve yumurtalıklarımda sızı hissediyorum böyle yaşayan oldu mu
Hemşire telefonda olumsuz konuştu ya kimyasal gebeliktir ya da dış gebeliktir 2 gün sonraki sonucunuza göre hareket edelim dedi. Böyle olacağına keşke ilk başta negatif olsaydı diye düşünüyorum o kadar sevinmiş o kadar mutlu olmuştum ki bugün de tam tersi yerle bir oldum öğrendiğimden beri durmadan ağlıyorum.Merhaba bu şekilde olup düzelende gördüm kimyasal olanda modunuzu düşürmeyin bol dua edin sımsıkı tutunsun iki kat artış olmak zorunda degil %60 da yeterli oluyor diyorlardı yorumlarda
Maşallah canım, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahMerhaba kizlar cift embriyo sonucu 432❤pozitif
vallahi canım ben rapor aldım 29 Ekim'den beri raporluyum sürekli evde dinleniyorum yani dışarıya çıkmadımTransferden sonra dinledinizmi yoksa hemen kalktinizmi hastanede? Merak ettim ve transferden sonra on gün evde dinledinizmi ypksa hareket ettinizmi nelere dikkat ettiniz ben bu sefer transferde fazl dikkat etmeyi arzuluyorum
benim de gobegim şu anda öyleKan sulandırıcı bazen göbekte şişlik yapıyor ilaç dağılmadı sanıp sakın ama sakın ovalamayınbiraz da yakan bir ilaç ellemeyin. Ben elldim göbeğin sol tarafı tamamen mor yeşil oldu
kola dönmek zorunda kaldım. Sizin 10 gün ötenizden dost tavsiyesi
Aa bunu yeni gördüm diğer başlıktaki mesajınıza yazmış bulunmuştum :) doktor dediyse sıkıntı yok rahat olun. Benim de sizin gibi dün başlayan kasık ağrım mevcut ara ara gelip gidiyor , göğüs hassasiyeti de aynı şekildeBende 14 kasımda trasnfer oldum meraktan ölmek üzereyim. Dün başlayalan kasık ağrılarım ve koyu kahve lekelenmelerim var. Doktorum bir sıkıntı yok normal dedi. Ama aklımda deli sorular. Herhangi bi belirtileriniz var mıdır sizinde