Benimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm acaba yarın yapsam mı diyorum belirtiniz var mıBenim de yarın test günüm. Hem korku hem heyecan gün geçmiyoryusuf yusuf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm acaba yarın yapsam mı diyorum belirtiniz var mıBenim de yarın test günüm. Hem korku hem heyecan gün geçmiyoryusuf yusuf
Benimde 3. Gün embriyosu pazartesi test günüm acaba yarın yapsam mı diyorum belirtiniz var mı
Benim ilk tüp bebek yani o kadar okuyorum ki belirtileri son günler biraz biraz bıraktımArkadaşlar belirti konusuna bence takılıp kendinizi strese sokmayın. Gebelik belirtileri 6. Hafta çıkarmış. İnsanların yaşadığını tüm belirtiler kullandığımız ilaçların yan etkileri. Belirtisi çok olup negatif çıkan, hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkan da var. Ben 10 gündür çok takıp kendime eziyet ettim siz bari yapmayın![]()
Belki tutunmuştur bebeğimiz benim belirtim vardı 8.9. Gün azaldı ama sıfırlanmadı midem bulanıyor sabahları ilaçlardan muhtemelen ama azaldı belki de tutunduYok canım vallahi 0 belirti. İlk bir kaç gün kasığımda sızı oldu belim ağrıdı biraz 7. Gün dahil olmak üzere her şeyim geçti hiçbir şeyim yok.![]()
Benim ilk tüp bebek yani o kadar okuyorum ki belirtileri son günler biraz biraz bıraktım![]()
Yani ne yapalım örnek yok hiç araştırmadan girdim işin içme vücut reaksiyonlarını anlamaya çalışıyorum cok ilaç kullanıyorum Allak bullak oldu hormonlarBenim de ilk insan çıldırmanın eşiğine geliyor ama o bir döngü içine girdik mi çıkamıyoruz maalesef iyi de hissettirmiyor. Ben de buradaki tüm topicleri hatim ettim gerçekten. Bir tecrübem yok çünkü
Evet kasık ağrılarım ve mide bulantım vardıAyy maşallah belirtilerin var mıydı![]()
Mide bulantısı 3 gündür oluyor bende de sabahları mı oluyor ilaçlardan düşündüm deEvet kasık ağrılarım ve mide bulantım vardı
Gün içinde oluyordu sizin kaçıncı gününüzMide bulantısı 3 gündür oluyor bende de sabahları mı oluyor ilaçlardan düşündüm de
Hadi hayırlı haberler alalım inşallahBenim de yarın test günüm. Hem korku hem heyecan gün geçmiyoryusuf yusuf
5. Gün tek embriyo transfer edildi bana , belirti sayılır mı bilmem gerçekten çok ilaç kullanıyoruzKızlar pozitif olanlar kaçıncı gün embyosuydu ve belirtiniz var mıydı ekstra dikkat ediginiz şeyler vesaire
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kulun kula ettiği dua kadar güzel bir şey yok bence burda birbirimizle ailemizle konuşamayacağımız şeyleri konuşabiliyoruz bende dua beklerim5. Gün tek embriyo transfer edildi bana , belirti sayılır mı bilmem gerçekten çok ilaç kullanıyoruzbelirti demek doğru olmaz belki ama t+5te adet ağrısı gibi arada girip çıkan ağrılar başladı ama bugün az mesela. t+6 da göğüs hassasiyeti arttı baya , çok dikkat edemedim hatta çok üzüldüm çünkü grip oldum ve o kadar çok öksürüp hapşırdım ki anlatamam inşallah yarınki değerim de güzel katlanmış olur lütfen dua edin
![]()
Kiz senin de mi cift embriyo you, ayniymis gercekten nerdeyse soniclarmizCanım ben 9. Gün verdim 456 idi 11. Gün verdim 1071 olmuş hoca yeterli dedi
Evet ben de bunu merak ediyorum kaçıncı günden sonra belirtiler başladı ya da neler hissettiniz
Benim iki since de en buyuk belirtim adet agrisi cekmem di,Kızlar pozitif olanlar kaçıncı gün embyosuydu ve belirtiniz var mıydı ekstra dikkat ediginiz şeyler vesaire
Benim oglum 4AB ydi canimselam hanımlar ben de transfer olacağım 5. gün dondurulmuş 4bb embriyomuz var sadece. 4bb ile hamile kalan var mı aramızda?
Yok canım benim tek embriyoyduKiz senin de mi cift embriyo you, ayniymis gercekten nerdeyse soniclarmiz
Masallah canim cok iyi O zamanYok canım benim tek embriyoydu