• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Arkadaşlar belirti konusuna bence takılıp kendinizi strese sokmayın. Gebelik belirtileri 6. Hafta çıkarmış. İnsanların yaşadığını tüm belirtiler kullandığımız ilaçların yan etkileri. Belirtisi çok olup negatif çıkan, hiç belirtisi olmayıp pozitif çıkan da var. Ben 10 gündür çok takıp kendime eziyet ettim siz bari yapmayın 😭
Benim ilk tüp bebek yani o kadar okuyorum ki belirtileri son günler biraz biraz bıraktım😅

Yok canım vallahi 0 belirti. İlk bir kaç gün kasığımda sızı oldu belim ağrıdı biraz 7. Gün dahil olmak üzere her şeyim geçti hiçbir şeyim yok.🥲
Belki tutunmuştur bebeğimiz benim belirtim vardı 8.9. Gün azaldı ama sıfırlanmadı midem bulanıyor sabahları ilaçlardan muhtemelen ama azaldı belki de tutundu

Benim ilk tüp bebek yani o kadar okuyorum ki belirtileri son günler biraz biraz bıraktım😅

Benim de ilk insan çıldırmanın eşiğine geliyor ama o bir döngü içine girdik mi çıkamıyoruz maalesef iyi de hissettirmiyor. Ben de buradaki tüm topicleri hatim ettim gerçekten. Bir tecrübem yok çünkü

Benim de ilk insan çıldırmanın eşiğine geliyor ama o bir döngü içine girdik mi çıkamıyoruz maalesef iyi de hissettirmiyor. Ben de buradaki tüm topicleri hatim ettim gerçekten. Bir tecrübem yok çünkü
Yani ne yapalım örnek yok hiç araştırmadan girdim işin içme vücut reaksiyonlarını anlamaya çalışıyorum cok ilaç kullanıyorum Allak bullak oldu hormonlar

Belirti aramayın bence bayanlar benim bir kızım var 3.gun embryosu dondurmuştu çözdürulup 5.gune gitti ve transfer edilmisti tuttuydu ama hic bir belirtim yoktu (hatta ben yeni doktor arayışına girmiştim bile) kızımdan oncesinde bir kimyasal birde negatif olmustu simdi sifirdan basladik ve 3 yumurta toplandi 2 si dollendi 3.gunde transfer edildi bakalim yarin ne olacak

Kızlar pozitif olanlar kaçıncı gün embyosuydu ve belirtiniz var mıydı ekstra dikkat ediginiz şeyler vesaire
5. Gün tek embriyo transfer edildi bana , belirti sayılır mı bilmem gerçekten çok ilaç kullanıyoruz 🥲belirti demek doğru olmaz belki ama t+5te adet ağrısı gibi arada girip çıkan ağrılar başladı ama bugün az mesela. t+6 da göğüs hassasiyeti arttı baya , çok dikkat edemedim hatta çok üzüldüm çünkü grip oldum ve o kadar çok öksürüp hapşırdım ki anlatamam inşallah yarınki değerim de güzel katlanmış olur lütfen dua edin 🤲

5. Gün tek embriyo transfer edildi bana , belirti sayılır mı bilmem gerçekten çok ilaç kullanıyoruz 🥲belirti demek doğru olmaz belki ama t+5te adet ağrısı gibi arada girip çıkan ağrılar başladı ama bugün az mesela. t+6 da göğüs hassasiyeti arttı baya , çok dikkat edemedim hatta çok üzüldüm çünkü grip oldum ve o kadar çok öksürüp hapşırdım ki anlatamam inşallah yarınki değerim de güzel katlanmış olur lütfen dua edin 🤲
Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kulun kula ettiği dua kadar güzel bir şey yok bence burda birbirimizle ailemizle konuşamayacağımız şeyleri konuşabiliyoruz bende dua beklerim ❤️

Back
X