Kasim ayi transfer olanlar

Dondurulmuş transfer estrofem kullanıyorum ondanmi acaba bide hafif kanamam oldu çok hafif çok tedirginim geçen transfer imde böyle biseyle karsilasmamistim
Meraba canım bende transfer hazırlığı aşamasındaym 7 gündür estrofem kullanıyorum ve akıntım var çok fazla sen ne durumdasn rahim kalınlığını falan söyleyebilirmisin çok tedirginim

Bugün kontrolün vardı sanırım canım naptın haberler nasıl ?

Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577

Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm

Selam kızlar 16 Kasım'da tranferim oldu
12. Gün 1076.7 çıktı 14.gun 3747 yükseldi değerim 7 Aralık'ta randevum var inşallah ultrasondada görmeyi nasip eder rabbim

12. Gün 1076.7 çıktı 14.gun 3747 yükseldi değerim 7 Aralık'ta randevum var inşallah ultrasondada görmeyi nasip eder rabbim
Gözünüz Aydın olsun :) Sağlıcakla gelsin inşallah sizin de değerler yüksek çift embriyo mu transfer edildi?

Çok merak ettim

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evet iki embriyo transfer edildi
Beklemek çok zor inşallah ultrasondada görürüz çok korkuyorum

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evet iki embriyo transfer edildi
Beklemek çok zor inşallah ultrasondada görürüz çok korkuyorum
Hiç korkmayın inşallah hiç bir sorun yoktur ayrıca iki transfere göre değerleriniz düzenli ilerliyor ve güzel. Benim korkma sebebim tek transferde betanın bu kadar yükselmesi dış gebeligi düşündürürmüş genelde Allah korusun o yüzden sabırsızım. Ama sizin değerleriniz maşallah çok güzel inşallah ikisi de tutmuştur sağlıcakla dünyaya gelirler

Size randevu erken verilmiş bu arada benim de ayın 18 inde oldu. Aramızda 2 gün var. Benim ultrason randevum 14 düne verildi. Acaba benim randevum mu çok geç genelde 12. Günden sonra 2 hafta sonra veriyorlar ama bilemedim

Yok hayır ben zaten yurt dışına çıkıcam doktorum orada olacak bu doktorum bakmayacak ki neye dayanarak 2 hafta dediğini anlamadım tabiii haberleşelim hep birlikte alalım güzel haberleri inşallah

Yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycanlı sabah canlı dersim vardı o yüzden 11.30 gibi verebildim kanı. Sen de durumlar ne
Ben de bugün nasipse kese görmeye gidicem. Benim de canlı dersim vardı 2 saat boşluğum var o ara gitcem.
Iki canlı ders arasında yaşıyoruz resmen

Ben de bugün nasipse kese görmeye gidicem. Benim de canlı dersim vardı 2 saat boşluğum var o ara gitcem.
Iki canlı ders arasında yaşıyoruz resmen
Demiii yaa ben de sonuç almaya gidecem gidemiyorum dersim var saat iki buçukta gideceğim. İnşallah sağlıkla görürsün keseyi bu arada hocam branş ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…