Meraba canım bende transfer hazırlığı aşamasındaym 7 gündür estrofem kullanıyorum ve akıntım var çok fazla sen ne durumdasn rahim kalınlığını falan söyleyebilirmisin çok tedirginimDondurulmuş transfer estrofem kullanıyorum ondanmi acaba bide hafif kanamam oldu çok hafif çok tedirginim geçen transfer imde böyle biseyle karsilasmamistim
Bugün kontrolün vardı sanırım canım naptın haberler nasıl ?Arkadaşlar benimde 12 Kasım transfer 12.gün 447 14.gün 1791 18.gün 10.017 çıktı dr yüksek dedi yarın çağırdı ama sorun varmıdır acaba dünden beri birsürü şey okudum korkuyorum,stresli bekleyiş bitmicek galiba
Gözünüz Aydın olsun :) Sağlıcakla gelsin inşallahSelam kızlar 16 Kasım'da tranferim oldu
12. Gün 1076.7 çıktı 14.gun 3747 yükseldi değerim 7 Aralık'ta randevum var inşallah ultrasondada görmeyi nasip eder rabbim
Çok merak ettimİnan ilk testi beklemek daha kolaydı sanki,hormonlardan mı bilmiyorum ağlak oldum çıktım.doktorlar sağolsunlar hep aynı bende dün çok bekledim araması için,onlar için normal tabi birsürü bizim gibi hasta var.ancak yaşayanlar birbirimizi anlarız.Biraz rahatladım yazınca teşekkürler ,hepbirlikte inşallah bol moralli güzel haberlerle devam edelim
Gözünüz Aydın olsun :) Sağlıcakla gelsin inşallahsizin de değerler yüksek çift embriyo mu transfer edildi?
Hiç korkmayın inşallah hiç bir sorun yoktur ayrıca iki transfere göre değerleriniz düzenli ilerliyor ve güzel. Benim korkma sebebim tek transferde betanın bu kadar yükselmesi dış gebeligi düşündürürmüş genelde Allah korusunHepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evet iki embriyo transfer edildi
Beklemek çok zor inşallah ultrasondada görürüz çok korkuyorum
Size randevu erken verilmiş bu arada benim de ayın 18 inde oldu. Aramızda 2 gün var. Benim ultrason randevum 14 düne verildi. Acaba benim randevum mu çok geç genelde 12. Günden sonra 2 hafta sonra veriyorlar ama bilemedimSelam kızlar 16 Kasım'da tranferim oldu
12. Gün 1076.7 çıktı 14.gun 3747 yükseldi değerim 7 Aralık'ta randevum var inşallah ultrasondada görmeyi nasip eder rabbim
Naptın kız test yaptırdin mıMerhaba benim 23 kasımda 5.gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm . 3 aralık perşembe günü kan testi yaptıracağım. Heycanla bekliyorum
Hiç korkmayın inşallah hiç bir sorun yoktur ayrıca iki transfere göre değerleriniz düzenli ilerliyor ve güzel. Benim korkma sebebim tek transferde betanın bu kadar yükselmesi dış gebeligi düşündürürmüş genelde Allah korusuno yüzden sabırsızım. Ama sizin değerleriniz maşallah çok güzel inşallah ikisi de tutmuştur sağlıcakla dünyaya gelirler
Benim doktorun gebe hasta muayenesi pazartesi saliymis onun için öyle verdiler heralde nurdan haberleselim merak ederim sizideSize randevu erken verilmiş bu arada benim de ayın 18 inde oldu. Aramızda 2 gün var. Benim ultrason randevum 14 düne verildi. Acaba benim randevum mu çok geç genelde 12. Günden sonra 2 hafta sonra veriyorlar ama bilemedim
Yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycanlıNaptın kız test yaptırdin mı
Ben de bugün nasipse kese görmeye gidicem. Benim de canlı dersim vardı 2 saat boşluğum var o ara gitcem.Yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycanlısabah canlı dersim vardı o yüzden 11.30 gibi verebildim kanı. Sen de durumlar ne
Demiii yaa ben de sonuç almaya gidecem gidemiyorum dersim varBen de bugün nasipse kese görmeye gidicem. Benim de canlı dersim vardı 2 saat boşluğum var o ara gitcem.
Iki canlı ders arasında yaşıyoruz resmen
E nabıza düşer acilde verdiysen. Inşallah hayırlı sonuçlar al bugünDemiii yaa ben de sonuç almaya gidecem gidemiyorum dersim varsaat iki buçukta gideceğim. İnşallah sağlıkla görürsün keseyi bu arada hocam branş ne
Ben de sınıfçıyım hocamE nabıza düşer acilde verdiysen. Inşallah hayırlı sonuçlar al bugün
Benim branş ingilizce, seninki?
1-1.5 saate düşüyor bak hemen bize de söyleBen de sınıfçıyım hocamBakayım o zaman bi e nabıza
Baktım daha düşmemiş. Sağlık ocağı 10.30 a kadar alıyormuş kanı yarın gel dediler ben gittim özelde yaptırdım. Ben bekleyemem dedim1-1.5 saate düşüyor bak hemen bize de söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?