Kasim ayi transfer olanlar

Bana göre düşük geldi hemşireyi aradım 10. Güne göre hafif düşük gibi ama gebelik var dedi pazartesi tekrar kan ver artış mı var azalma mı var ona bakalım öyle dedi. Ama gebelik görünüyormuş. Bilemedim ki hem sevindim hem azalıcak mı diye korkuya kapıldım

Korkma korkma bence artacak içini ferah tut.

Onemli olan artis dusuk olup olmamasi degil. Guzel dusun. Hamilesin suan. Tebrikler allah kucagina almayida nasip etsin

Onemli olan artis dusuk olup olmamasi degil. Guzel dusun. Hamilesin suan. Tebrikler allah kucagina almayida nasip etsin
Doğru söylüyorsun inşallah artar. Buna şükür gebelik olduğunu öğrendim darısı sana inşallah yüksek değerlerle öğrenirsin test yaparsan haber ver

Doğru söylüyorsun inşallah artar. Buna şükür gebelik olduğunu öğrendim darısı sana inşallah yüksek değerlerle öğrenirsin test yaparsan haber ver
Canım doktor 50 üzeri olmasını isteriz biz sonucun demişti o yüzden rahat ol pazartesi 2 katır artmış olursa sorun yok demektir

Bende dün transfer oldum canım hayırlısı ile bekliyorum. İnş hepimiz iyi sonuçlar alırız benim tek yumurta 5.güne gitti onu transfer ettiler
Hadi hayırlı olsun güzel haberler alın inşallah pozitifleri görün yüksek değerlerle olsun 1 tane olsa da zaten hepimiz 1 tane canı beklemiyor muyuz yeterki tutsun

Hayirli olsun sizinde. İlk denememi? İnsallah pozitif oluruz bizde zaman bi an once gecsin de insallah
Evet 5ilk deneme ya aslında şöyle bişi var ben evlendikten 2 sene sonra 1 çocuğum oldu korunmayı bırakır bırakmaz hemen gebe kaldım şimdi 6 yaşında Allah bağışlasın ondan sonra 2. İstedik olmadı 2 kez gebe kaldım ama onda da biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden benimde amh düşüktü yaş 33 amh 0.6 doktorda tüp bebek dedi zaten 1 yumurta oluştu onu transfer ettiler inş tutar

Allah bagislasin insallah tutar. Benim ilk deneme ve olursa ilk cocgm olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…