Bana göre düşük geldi hemşireyi aradım 10. Güne göre hafif düşük gibi ama gebelik var dedi pazartesi tekrar kan ver artış mı var azalma mı var ona bakalım öyle dedi. Ama gebelik görünüyormuş. Bilemedim ki hem sevindim hem azalıcak mı diye korkuya kapıldımKime göre düşük sence mi yoksa doktorun mu düşük buldu? Inşallah normaldir,sakin karamsarlığa düşme. Benim tutmadığı zaman direkt 0 çıkmıştı. Korkma içini ferah tut. Bi daha ne zaman test yapacaksın?
Korkma korkma bence artacakBana göre düşük geldi hemşireyi aradım 10. Güne göre hafif düşük gibi ama gebelik var dedi pazartesi tekrar kan ver artış mı var azalma mı var ona bakalım öyle dedi. Ama gebelik görünüyormuş. Bilemedim ki hem sevindim hem azalıcak mı diye korkuya kapıldım
Yaa inşallah Bi ohhh çekemedim tereddüte pazartesiyi bekliyorum dua etKorkma korkma bence artacakiçini ferah tut.
Çok şükür canımmm kalbim seninle,candan dua edicem sanaYaa inşallah Bi ohhh çekemedim tereddüte pazartesiyi bekliyorum dua etyine de 0 değerini görmediğim için binlerce şükür
Çok teşekkür ederim aynı şekilde yine haberleşelim keseyi de hemencecik görürsün inşlhÇok şükür canımmm kalbim seninle,candan dua edicem sana
Bana göre düşük geldi hemşireyi aradım 10. Güne göre hafif düşük gibi ama gebelik var dedi pazartesi tekrar kan ver artış mı var azalma mı var ona bakalım öyle dedi. Ama gebelik görünüyormuş. Bilemedim ki hem sevindim hem azalıcak mı diye korkuya kapıldım
Doğru söylüyorsun inşallah artar. Buna şükür gebelik olduğunu öğrendim darısı sana inşallah yüksek değerlerle öğrenirsin test yaparsan haber verOnemli olan artis dusuk olup olmamasi degil. Guzel dusun. Hamilesin suan. Tebrikler allah kucagina almayida nasip etsin
Canım doktor 50 üzeri olmasını isteriz biz sonucun demişti o yüzden rahat ol pazartesi 2 katır artmış olursa sorun yok demektirDoğru söylüyorsun inşallah artar. Buna şükür gebelik olduğunu öğrendim darısı sana inşallah yüksek değerlerle öğrenirsin test yaparsan haber ver
Hadi inşallah 12. Gün katlanmış olur.Canım doktor 50 üzeri olmasını isteriz biz sonucun demişti o yüzden rahat ol pazartesi 2 katır artmış olursa sorun yok demektir
Bende dün transfer oldum canım hayırlısı ile bekliyorum. İnş hepimiz iyi sonuçlar alırız benim tek yumurta 5.güne gitti onu transfer ettilerHadi inşallah 12. Gün katlanmış olur.Siz de durumlar nasıl
Doğru söylüyorsun inşallah artar. Buna şükür gebelik olduğunu öğrendim darısı sana inşallah yüksek değerlerle öğrenirsin test yaparsan haber ver
Hadi hayırlı olsun güzel haberler alın inşallah pozitifleri görün yüksek değerlerleBende dün transfer oldum canım hayırlısı ile bekliyorum. İnş hepimiz iyi sonuçlar alırız benim tek yumurta 5.güne gitti onu transfer ettiler
Olsun geçer Bi şekilde zamanAmin insallah. Benim teste daha cokk varama haber veririm
Bende dün transfer oldum canım hayırlısı ile bekliyorum. İnş hepimiz iyi sonuçlar alırız benim tek yumurta 5.güne gitti onu transfer ettiler
Evet 5ilk deneme ya aslında şöyle bişi var ben evlendikten 2 sene sonra 1 çocuğum oldu korunmayı bırakır bırakmaz hemen gebe kaldım şimdi 6 yaşında Allah bağışlasınHayirli olsun sizinde. İlk denememi? İnsallah pozitif oluruz bizde zaman bi an once gecsin de insallah
Evet 5ilk deneme ya aslında şöyle bişi var ben evlendikten 2 sene sonra 1 çocuğum oldu korunmayı bırakır bırakmaz hemen gebe kaldım şimdi 6 yaşında Allah bağışlasınondan sonra 2. İstedik olmadı 2 kez gebe kaldım ama onda da biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden benimde amh düşüktü yaş 33 amh 0.6 doktorda tüp bebek dedi zaten 1 yumurta oluştu onu transfer ettiler inş tutar
Sizin test nezamanAllah bagislasin insallah tutar. Benim ilk deneme ve olursa ilk cocgm olcak
Sizin test nezaman
Bana da 30unda dediler ama ben 6 gün yapıcam aslında yapmamak lazım mış ama bende dayanamıyorum17 kasim transfer oldum 28 kasim test ama ben kesin dayanamayip erken yapicam gibi hissediyorum
Bence 7. Günü bekleyin 6. Gün erken insanın morali bozuluyor . Ben de 6. Günde yaptım hiçbişey çıkmadı moralim bozuldu 7. Günde silik çizgiyi gördümBana da 30unda dediler ama ben 6 gün yapıcam aslında yapmamak lazım mış ama bende dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?