Bende olmadı hiç yerleşme kanaması. Ben antepte yaptırdım Umay tüp bebekte. Biz urfadayız eşimin görevi nedeniyle urfada merkez geçen yıl açıldı güvenemedimYerlesme kanamasi 4. 5. 6. Gunler olur. Istanbuldayim. Siz?
Hayirlisi olsun. Bugun kan testi yaptirdiniz miBende olmadı hiç yerleşme kanaması. Ben antepte yaptırdım Umay tüp bebekte. Biz urfadayız eşimin görevi nedeniyle urfada merkez geçen yıl açıldı güvenemedim
Teşekkür ederim az önce verdim 5-6 gibi alıcam sonucu bakalımHayirlisi olsun. Bugun kan testi yaptirdiniz mi
Yaptım canım . 5-6 gibi iğne saatine giderken alıcam sonucuUkaderU naptın canım test yaptın mı?
Inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumYaptım canım . 5-6 gibi iğne saatine giderken alıcam sonucu
Yaptım canım . 5-6 gibi iğne saatine giderken alıcam sonucu
Ayyy harika yaaaKader ben yaptırdım aldım sonucu 1019.57 çıktı. Sende bana haber ver
Ya bu arada seninki tek embriyoymuş yoksa sana ikiz diyecektim ben maşallahKader ben yaptırdım aldım sonucu 1019.57 çıktı. Sende bana haber ver
Ayyy harika yaaaçok sevindim bende birazdan gidiyorum sonucu almaya. Hastane referans değerini atma şansın var mı ya da ilk 3. Haftada referans değeri kaç senin labaratuvarın
Ayyy harika yaaaçok sevindim bende birazdan gidiyorum sonucu almaya. Hastane referans değerini atma şansın var mı ya da ilk 3. Haftada referans değeri kaç senin labaratuvarın
Değer 85 çıkmış ilki 64 Dü çok moralim bozulduİnsallah sizinkide cok guzel katlanmistir. Tedirgindiniz. Guzel sonuc alin insallah
85 çıktı cnm ya 64 Dü ilki artış çok az olmadı buInşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
Sonucu aldım 85 çıktı doğru düzgün artmamış bileTeşekkür ederim az önce verdim 5-6 gibi alıcam sonucu bakalım
Sonradan yükselme gibi bir durum olabilir mi ki?85 çıktı cnm ya 64 Dü ilki artış çok az olmadı bu
Hiç bilmiyorum çok üzüldüm sevincim kursağımda kaldıSonradan yükselme gibi bir durum olabilir mi ki?
Anlıyorum canım anlamaz olur muyum. Üzülme de diyemiyorum elde değil. Insanı hiçbir şey teselli etmiyor biliyorum.Hiç bilmiyorum çok üzüldüm sevincim kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?