Kasim ayi transfer olanlar

Aynı saatte vermeye dikkat et canım 64 le 85 sonucu aynı saattemi verildi bence 123 gayet güzel artmış iyi düşünün iyi olsun ins Allah rabbim yardimciniz olsun
64 10. Gün özel hastane saat 14.00 gibi
85 12. Gün aynı hastanede saat 14.00 gibi

123 12. Gün tüp bebek hast. saat 17.00 gibi verildi

Kader senin de karninda şişme, gerilme, zor nefes alma gibi şeyler oluyor mu
Kader senin de karninda şişme, gerilme, zor nefes alma gibi şeyler oluyor mu
Bazen şişlik hissediyor gibiyim sanki kasıklarım da adet ağrısı tarzı ağrım oluyo geri geçiyo. Ama dünden beri farkettim hatta soracaktım da burada derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum nefesim kesiliyor gibi dün telefonda konuşurken oldu hatta konuşmayı kesip derin nesef aldım

Nefes kesilmesi şişkinlikten dolsyi yaşiyorum gibi ben de. Anlamadim noluyor vucudumuza

Bahsettikleriniz benden önce ve opudan sonra oldu o yüzden transferi erteledim hazır değilim dedim dondurdum belkide kullandığınız ilaçlarla alakalı ola bilir bende ilaçlar yapmıştı sanirim

Ay her şeyi aramaya başladık farkında mısın ben Ekim topiğinse sordum gebelere ilaçlardan olabiliyor dedi. Sen neler kullanıyorsun acaba ilaçlarımız aynı mı. Ben günde 1 progestan kalçadan iğne. 1 tane göbekten oksapar. Günde 3 estrofem 3 tane progestan fitil 1 tane elenatal

Sadece estroferm 1 kullaniom. Tek fark bu. Ben biraktim artik arastrmayi cok sıkıldım. Umut etmeyi de biraktim..tekrar tekrar uzulmeye takatim kalmadi

Canım sen umay tüp bebek merkezi nde mi tüp bebek yaptırdın nasıl sence iyi mi tavsiye ediyor musun

Sadece estroferm 1 kullaniom. Tek fark bu. Ben biraktim artik arastrmayi cok sıkıldım. Umut etmeyi de biraktim..tekrar tekrar uzulmeye takatim kalmadi
Üzüntünü ben çok iyi anlıyorum ama ne yapsak ne desek boş Allah ne yazdıysa o olacak kimileri hiç uğraşmadan kimileri de çabalayarak işte. Allah büyüktür hayvanlar bitkiler çoğalıyor bize de verecek bir gün elbet

Canım sen umay tüp bebek merkezi nde mi tüp bebek yaptırdın nasıl sence iyi mi tavsiye ediyor musun
Evet ben Umay tüp bebekte yaptırdım. Merkezi beğendim ben ama daha çok doktorumdan memnun kaldım. Ben urfadayım normalde iş sebebi ile buradan 2 doktorun önerisi ile gittim umaya

Evet ben Umay tüp bebekte yaptırdım. Merkezi beğendim ben ama daha çok doktorumdan memnun kaldım. Ben urfadayım normalde iş sebebi ile buradan 2 doktorun önerisi ile gittim umaya
Bende daha önce görüştüm ama aşılama düşünüyordum o zaman sonra biraz daha bekleyelim dedik ama artık tüp bebek yaptırmaya karar verdim maraştan gidecem bende antepe tedavi olmaya ncr hastanesinde bir doktora yönlendirdi üroloji doktorumuz bakalım o ne dicek var mı tavsiye ettiğin başka bir yer doktor ya da

Fiyat nedir bide hemen ilk ay mı başlanıyor ne kadar sürüyor bu süreç ben kendim de ebeyim de atanma durumum var bu ay yaptırmak istiyorum şehir değiştirmeden

Özel değilse tüp düşünme sebebiniz ne. Urfada lotus var ama daha yeni açıldı o yüzden tecrübe yok hani iyi mi kötü mü bilinmiyor ama Umay daha eski. Urfada Bi doktor var oda iyi Bi doktor bize o söyledi çünkü ben sadece çevre illeri düşünüyordum. Umayda prof. Dr Hakan Kıran a gidin dedi. Doktor çok güven verdi. İlk denememiz tek embriyo transfer edildi pozitif görünüyor ama değer artışını bekliyorum. Hakan kıran hoca sanırım Maraş ta ilk tüp bebeği yapan doktor 15 yıllık evli Bi aileye vesile oldu

Fiyat nedir bide hemen ilk ay mı başlanıyor ne kadar sürüyor bu süreç ben kendim de ebeyim de atanma durumum var bu ay yaptırmak istiyorum şehir değiştirmeden
Öncesinde arayın veya görüşmeye gidin tedaviye adetin 2. Veya 3. Günü başlatıyor iğnelerle. Maddi olarak da merkez 9 gibi almıştı sanırım bizim ekstra dondurma işlemi falan oldu ama tabi ilaçlar hariç ilaçlarla birlikte 15 bini geçti tabi Bi de yıl masrafımz oldu git gel yaptık hep. Benden size tavsiye düşünüyorsanız bekletmeyin

Süreç senin durumuna göre değişiyor. Benim 2-3 ay sürdü çünkü çok sayıda yumurta toplandı yumurtalar aşırı uyarıldığı için benim sağlığım adına ve bebek tutsun diye doktor rahim dinlendirme yaptı 1-2 kez adet olmamı bekledi yumurta toplama işlemininden sonra. Daha sonra transferi ilaçtan arınmış olan rahime yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…