Merkeze ulaşamadım en çok da ona sinir oldum çaresiz bilgisiz bekliyorum. İsterler gibime geliyo. Zaten sonucu alır almaz o kadar üzüldüm Kü gittim başka hastanede de kan verdim ne değişecekse sankiAnlıyorum canım anlamaz olur muyum. Üzülme de diyemiyorum elde değil. Insanı hiçbir şey teselli etmiyor biliyorum.
Tekrar kan testi istedi mi? Merkezle görüstün mü?
Merkeze ulaşamadım en çok da ona sinir oldum çaresiz bilgisiz bekliyorum. İsterler gibime geliyo. Zaten sonucu alır almaz o kadar üzüldüm Kü gittim başka hastanede de kan verdim ne değişecekse sanki
Öyle DamlaOnce bi doktorunuzla gorusun bakalim ne diyecek. Her sey allahtan uzulmemek elde degil ama hayirlisi boyleymis diyecegiz malesef
Hele dur bakalim merkezden ne diyecekler.Merkeze ulaşamadım en çok da ona sinir oldum çaresiz bilgisiz bekliyorum. İsterler gibime geliyo. Zaten sonucu alır almaz o kadar üzüldüm Kü gittim başka hastanede de kan verdim ne değişecekse sanki
Aynen onlardan haber bekliyorum bakalımHele dur bakalim merkezden ne diyecekler.
Canim oncelikle gecmis olsun. Ben de dun senin gibi cok uzuldum ama doktor ilaclari kesme devam et dedi 12.gune kadar belki sana da oyle der. Ama kimyasal olasiligimiz maalesef fazla bizim. Tevekkul edip toparlanmaya caliscaz baska caremiz yok. Hem bakarsin 2 gun sonra yukselir. Umut fakirin ekmegi derler ya o hesap bizimkiDeğer 85 çıkmış ilki 64 Dü çok moralim bozuldu
Aynen onlardan haber bekliyorum bakalım
Teşekkür ederim haklısınız umut hep var da işteCanim oncelikle gecmis olsun. Ben de dun senin gibi cok uzuldum ama doktor ilaclari kesme devam et dedi 12.gune kadar belki sana da oyle der. Ama kimyasal olasiligimiz maalesef fazla bizim. Tevekkul edip toparlanmaya caliscaz baska caremiz yok. Hem bakarsin 2 gun sonra yukselir. Umut fakirin ekmegi derler ya o hesap bizimki
Çok az yükselmiş. Ulaşamadım ya sinir oldum. Bi ikiye katlasaydı rahatlardım ama ne bilimE değer yine de yükselmiş. Keşke ulaşabilsen de doğru bilgilensen. Inşallah olumsuzluk yoktur. Üzülmeyelim hemen
Benim ikiye katlandi canim. 40 dan 80 kusure yukseldi 2 gun sonra. Ama düşük yani. Baskalarinin daha fazla. Bikac gun sonra yavas yavas dusuyormus kimyasalda. 2 gunde bir kan vermeye devam. Okudum arastirdim kimyasal olduguna kanaat getirdim. Bilmiyorum bi mucize yaşasak keske canim.Teşekkür ederim haklısınız umut hep var da iştebugün pazar diye merkez kapalı ama şahsi no dan da ulaşamadım görünce dönüş yaparlar muhtemelen. Sormayın üzüldüm bende çok çıkıp başka hastaneye gittim kan verdim deli gibi. birazdan alırım sonucu. İnşallah artar ikimizinde sizin artış ne kadar.
Aynen değerler düşük ben ilk değeri görünceye değerin düşüklüğü dikkatimi çekmişti. Senin bugün kaçıncı günün. Keşke olsa Bi mucize. Ayrıca şunu da düşünmüyor değilim bende d vitamini eksikliği vardı doktor Bayadır bana d vitamini kullandırıyor ve bebekte genelde d vitaminden beslenirmiş acaba bu yüzden mi oldu değerim böyle diyorumBenim ikiye katlandi canim. 40 dan 80 kusure yukseldi 2 gun sonra. Ama düşük yani. Baskalarinin daha fazla. Bikac gun sonra yavas yavas dusuyormus kimyasalda. 2 gunde bir kan vermeye devam. Okudum arastirdim kimyasal olduguna kanaat getirdim. Bilmiyorum bi mucize yaşasak keske canim.
Hic oyle dusunme canim. Tamamen embriyonun saglikli olup olmamasi ile ilgili oldugunu dusunuyorum benAynen değerler düşük ben ilk değeri görünceye değerin düşüklüğü dikkatimi çekmişti. Senin bugün kaçıncı günün. Keşke olsa Bi mucize. Ayrıca şunu da düşünmüyor değilim bende d vitamini eksikliği vardı doktor Bayadır bana d vitamini kullandırıyor ve bebekte genelde d vitaminden beslenirmiş acaba bu yüzden mi oldu değerim böyle diyorum
Haklısın. Şimdi merkezden aradılar düşme olmaması iyi bişey kan leken vs. Yok bu da iyi Bi dur bakalım 14. Gün tekrar test ver dedi. Bir de çok mu hareket ediyorsun dedi açıkcası son günlerde hareketlerim hızlandı mümkün olduğunca dinlenin uzanın dedi. Birazdan diğer hastanenin sonucunu alıcamHic oyle dusunme canim. Tamamen embriyonun saglikli olup olmamasi ile ilgili oldugunu dusunuyorum ben
Ya ben bugün sonucu alınca başka hastaneye gittim orası da tüp bebek hastanesi 3 saatlik bş zaman farkıyla tekrar kan verdim bu merkezde de 123 çıktı değerE değer yine de yükselmiş. Keşke ulaşabilsen de doğru bilgilensen. Inşallah olumsuzluk yoktur. Üzülmeyelim hemen
Ya arkadaşada yazdım bugün o sonucu alınca yan tarafta tüp bebek hastanesi vardı gittim orada kan testi verdim tekrar orada da 123 çıktı değer 3 saat falan fark vardı arada hastane referans değerleri farklı olabiliyormuşHic oyle dusunme canim. Tamamen embriyonun saglikli olup olmamasi ile ilgili oldugunu dusunuyorum ben
Yarın bi daha kan ver bence yukseliyo mu yineYa arkadaşada yazdım bugün o sonucu alınca yan tarafta tüp bebek hastanesi vardı gittim orada kan testi verdim tekrar orada da 123 çıktı değer 3 saat falan fark vardı arada hastane referans değerleri farklı olabiliyormuş
Guzel yukselmis canim. Bi kac saat icinde yukselebiliyor demekki. Bunu yeni ogrendim. Kanaman olmamasi bence de iyi bir sey. Insallah hic adet olmazsinYa arkadaşada yazdım bugün o sonucu alınca yan tarafta tüp bebek hastanesi vardı gittim orada kan testi verdim tekrar orada da 123 çıktı değer 3 saat falan fark vardı arada hastane referans değerleri farklı olabiliyormuş
1 gün arayla da verilir dimi bencede yarın veriyim yaaaYarın bi daha kan ver bence yukseliyo mu yine
Hastanenin labaratuvar değeri aynıysa tabi çünkü başka hastanede verdim salı günü yine son verdiğim yerde vereyim. Offf akıl oyunları gibi. İnşallah hiç birimiz olmayızGuzel yukselmis canim. Bi kac saat icinde yukselebiliyor demekki. Bunu yeni ogrendim. Kanaman olmamasi bence de iyi bir sey. Insallah hic adet olmazsin
Aynı saatte vermeye dikkat et canım 64 le 85 sonucu aynı saattemi verildi bence 123 gayet güzel artmış iyi düşünün iyi olsun ins Allah rabbim yardimciniz olsunYa arkadaşada yazdım bugün o sonucu alınca yan tarafta tüp bebek hastanesi vardı gittim orada kan testi verdim tekrar orada da 123 çıktı değer 3 saat falan fark vardı arada hastane referans değerleri farklı olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?