Kasim ayi transfer olanlar

Anlıyorum canım anlamaz olur muyum. Üzülme de diyemiyorum elde değil. Insanı hiçbir şey teselli etmiyor biliyorum.
Tekrar kan testi istedi mi? Merkezle görüstün mü?
Merkeze ulaşamadım en çok da ona sinir oldum çaresiz bilgisiz bekliyorum. İsterler gibime geliyo. Zaten sonucu alır almaz o kadar üzüldüm Kü gittim başka hastanede de kan verdim ne değişecekse sanki

Merkeze ulaşamadım en çok da ona sinir oldum çaresiz bilgisiz bekliyorum. İsterler gibime geliyo. Zaten sonucu alır almaz o kadar üzüldüm Kü gittim başka hastanede de kan verdim ne değişecekse sanki

Once bi doktorunuzla gorusun bakalim ne diyecek. Her sey allahtan uzulmemek elde degil ama hayirlisi boyleymis diyecegiz malesef

Once bi doktorunuzla gorusun bakalim ne diyecek. Her sey allahtan uzulmemek elde degil ama hayirlisi boyleymis diyecegiz malesef
Öyle Damla insan çok yıpranıyor bugün pazar diye sanırım ulaşamadım bir an önce dönüş yaparlar inşallah Bi bilgiye çok ihtiyacım var şuan

Hele dur bakalim merkezden ne diyecekler.

Değer 85 çıkmış ilki 64 Dü çok moralim bozuldu
Canim oncelikle gecmis olsun. Ben de dun senin gibi cok uzuldum ama doktor ilaclari kesme devam et dedi 12.gune kadar belki sana da oyle der. Ama kimyasal olasiligimiz maalesef fazla bizim. Tevekkul edip toparlanmaya caliscaz baska caremiz yok. Hem bakarsin 2 gun sonra yukselir. Umut fakirin ekmegi derler ya o hesap bizimki

Teşekkür ederim haklısınız umut hep var da işte bugün pazar diye merkez kapalı ama şahsi no dan da ulaşamadım görünce dönüş yaparlar muhtemelen. Sormayın üzüldüm bende çok çıkıp başka hastaneye gittim kan verdim deli gibi. birazdan alırım sonucu. İnşallah artar ikimizinde sizin artış ne kadar.

Benim ikiye katlandi canim. 40 dan 80 kusure yukseldi 2 gun sonra. Ama düşük yani. Baskalarinin daha fazla. Bikac gun sonra yavas yavas dusuyormus kimyasalda. 2 gunde bir kan vermeye devam. Okudum arastirdim kimyasal olduguna kanaat getirdim. Bilmiyorum bi mucize yaşasak keske canim.

Aynen değerler düşük ben ilk değeri görünceye değerin düşüklüğü dikkatimi çekmişti. Senin bugün kaçıncı günün. Keşke olsa Bi mucize. Ayrıca şunu da düşünmüyor değilim bende d vitamini eksikliği vardı doktor Bayadır bana d vitamini kullandırıyor ve bebekte genelde d vitaminden beslenirmiş acaba bu yüzden mi oldu değerim böyle diyorum

Hic oyle dusunme canim. Tamamen embriyonun saglikli olup olmamasi ile ilgili oldugunu dusunuyorum ben

Hic oyle dusunme canim. Tamamen embriyonun saglikli olup olmamasi ile ilgili oldugunu dusunuyorum ben
Haklısın. Şimdi merkezden aradılar düşme olmaması iyi bişey kan leken vs. Yok bu da iyi Bi dur bakalım 14. Gün tekrar test ver dedi. Bir de çok mu hareket ediyorsun dedi açıkcası son günlerde hareketlerim hızlandı mümkün olduğunca dinlenin uzanın dedi. Birazdan diğer hastanenin sonucunu alıcam

Ya arkadaşada yazdım bugün o sonucu alınca yan tarafta tüp bebek hastanesi vardı gittim orada kan testi verdim tekrar orada da 123 çıktı değer 3 saat falan fark vardı arada hastane referans değerleri farklı olabiliyormuş

Guzel yukselmis canim. Bi kac saat icinde yukselebiliyor demekki. Bunu yeni ogrendim. Kanaman olmamasi bence de iyi bir sey. Insallah hic adet olmazsin

Guzel yukselmis canim. Bi kac saat icinde yukselebiliyor demekki. Bunu yeni ogrendim. Kanaman olmamasi bence de iyi bir sey. Insallah hic adet olmazsin
Hastanenin labaratuvar değeri aynıysa tabi çünkü başka hastanede verdim salı günü yine son verdiğim yerde vereyim. Offf akıl oyunları gibi. İnşallah hiç birimiz olmayız

Aynı saatte vermeye dikkat et canım 64 le 85 sonucu aynı saattemi verildi bence 123 gayet güzel artmış iyi düşünün iyi olsun ins Allah rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…