Kasim ayi transfer olanlar

Sağol canım çok teşekkür ederim bizde iki yıldır bekliyoruz eşim ameliyat oldu ilaç tedavisi felan derken zaman su gibi akıp geçti hayırlısı olsun inşallah hepimiz için seninde bebişin sağlıklı bir şekilde doğar inşallah

Rica ederim ne demek. Zaman öyle maalesef su gibi geçip gidiyor inşallah cümlemiz kucağımıza alırız. Size de bu yolda Allah'tan kolay geçitler diliyorum

Canım yeni gördüm mesajını eşim de varikosel vardı bir sene bekledik olmayınca Ankara da ameliyat oldu değerleri düzeldi sonra tekrar düştü derken iki senemiz doldu bende rahim filmi çektirdim sol tarafta yapışıklık var dedi doktor ama engel olmaz dedi gebeliğe Antep te özel üroloji uzmanına gittik o da iki aylık tedavi verdi eşime iğne ve hap ama yine olmadı bende bu hafta içinde tekrar doktora gitmeye karar verdim hem eşimin doktoruna gidecez hemde ncr de ki kadın doğum uzmanına belki aşılama der belki tüp bebek der bide benim histereskopi olmam da gerekecek miş galiba tüp bebek yaparsak bizde durumlar karışık yani o kadar moralim bozuldu ki bu ay artık yeter dedim bide mesleğim ebelik daha çok zorlanıyorum olmayınca

Anladım cnm bozma moralini engel olmaz dedilerse daha ne sıkıntı yaşma olursun. Haklısın ne de güzel mesleğin varmış Allah sana da vericek inşallh tedaviye başlayınca zaten süreç kendiliğinden geliyor Bi şekilde

Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Canim doktorla gorustun mu? Ayni gun icinde farkli beta cikmasina ne dedi? Bide senin dun 12.gundu dimi..normal miyimis beta hcg degerin? Ay guzel haberlerle gel insallah

Canim doktorla gorustun mu? Ayni gun icinde farkli beta cikmasina ne dedi? Bide senin dun 12.gundu dimi..normal miyimis beta hcg degerin? Ay guzel haberlerle gel insallah
Akşam görüştüm. 64 den 85 e yükselmesi için değer az ama düşüş yok bu iyi dedi. Sonra ben 3-4 saatlik ara ile tüp bebekte kan verdiğimi 123 çıktığını diyince bak üzülme ne güzel yükselmiş ama labaratuvar farkı da olabilir dedi 14. Gün tekrar test ver bakalım dedi. Sonra çok mu hareket ediyosun dedi. Maalesef son zamanlarda çok hareket etmeye başladım elimde değil mecbur ayağa kalkınca kendimi iş yaparken buluyorum. Bir de ben su içmeyi çok azalttım günde 2 lt iç demişti doktor içmedim unuttum hep şimdi dayandım suya yarın test günüm vericem bakalım. Gebelik devam ediyor moral bozma tutunmaya çalışıyor o dedi. Sende durumlar nasıl

Ben de gobek şişkinligi icin doktora gitcem canim. Bide 11.gun bugun test vercem. Nasil labaratuvar farki oluyor ben anlamadim ya bu kadar fark olur muymus. Cok sacma. Insanlar bu sonuclara gore ne kadarlik hamile nedir ne degildir bunu tespit ediyor...nasil bukadsr hassas bi konuda bukadar degiskenlik olur

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah hiç sorma yani bende anlamadım 85 nere 123 nere bu sonuçlara göre hafta belirleniyor. Anlamadım ki hemşireyle akşam konuştuğumda önce artmış ne güzel dedi sonrada farklı yerlerde yaptırmanız kafanızı karıştırabilir labaratuvar farklı olabilir dedi. Kanı 3-4 saat arayla vermiştim ya 3 saatte değerim arttı ya da birinden birinin tahlili yanlış. Ama 123 olanı tüp bebek hastanesinde verdim kendime moral olsun diye değil ama sonucu daha güvenilir olabilir diye düşündüm yarında orada vericem bakalım. İmkanım olsa tüp yaptırdığım merkeze gider verirdim ama yok. Merkezim antepte biz urfada yaşıyoruz buradan yapıp gönderiyorum

Bence artmistir canim degerin. Bakalim insallah gercek hamileyizdir

Canım msj okudum benimde doğum ebesi arkadaşım var hsg resmini attım transferden önce histereskopi yaptirmami birde rahme çizik attirmami söyledi internette araştırdım çizik attırmak tutma şansını yükselttiğini öğrendim yarın doktora gidicem bakalım doktoru ikna edersem yaptiricam tarnsfer öncesi rahimde yapışıklık perde falan varsa duzeltiliyormuş bu senin için avantaj bence

Canim buarada goguslerinde agri var mi

Canim buarada goguslerinde agri var mi
Onu hiç sorma hem şiş dolgunlaştı. Hem de ağrı var. Birde sanki su gibi akıntım oluyor ama fitilden mi bilmiyorum fitil gelince sakız gibi oluyo ama su gibi de Bi akıntı oluyo

Teşekkür ederim canım bende perşembe günü görüşmeye gidecem doktorla bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…