Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Tabi yapıyorum canım yapmasam boğulurum bugün sitede sabah azıcık yürüdük annemle eve gelince akıntım gelmiş dedim annem nasıl söyleniyor keşke yürümeseydin diye zor geçecek günler belli
Ayy canim analarimiz iyiki var ama bizdende pinpirikliler🤣🤣
Sanada kendimede kolayliklar diliyorum

Merhabalaf 23 ekimde transfer oldum
4 kasım sonuç günüm
Ayni surecten gecen arkadaslarla burda konusmak istiyorum
Merhaba 22 ekim 2 tane 3 gun embriyosu tr oldum. Beklemedeyim. 1 ekim test gunum benim nasil durumlar ben pek sabirsizim test konusunda yarin falan yaparim her halde. 3 gun oldugu için negatif cikma ihtimali yuksek zaten o yuzden erken yapiyorum ki negatif cikarsa umudum kalsjn)

Şuan daha iyiyim çok şükür ki kanamam durdu🥹 ağrılarım da eş zamanlı kesildi. Normalde yarın günlük hayatıma dönecektim doktorum istirahat önerdi ek olarak
Transferden bir kaç gun sonra olan kanama lekelenme dusuk lekenmesi degil ki olsa olsa tutunma lekelenmesi olur. Oglumda yaşamisdim. Sevinmişdim hatta 😀

Transferden bir kaç gun sonra olan kanama lekelenme dusuk lekenmesi degil ki olsa olsa tutunma lekelenmesi olur. Oglumda yaşamisdim. Sevinmişdim hatta 😀
Bikaç gün sonra olmadı ki 2 gün sonra oldu doktorumda normal karşılamadı tutunma kanaması 5.günden sonra falan olurmuş sanırım

Merhaba arkadaşlar transferden sonra 5. Gün belirtiniz oldu mu ve neler oldu. Akıntınız oldu mu bir de ?

Merhaba arkadaşlar transferden sonra 5. Gün belirtiniz oldu mu ve neler oldu. Akıntınız oldu mu bir de ?
Merhaba ben 3.gündeyim ama 5.günde belirti olacağını zannetmiyorum ya ilaçlar yapıyor hem ben de de akıntı var ilaçlar biraz etkiliyor biz de belirti arıyoruz haliyle. Sağlıcakla pozitifi alırsın inşallah🤲🏻🤲🏻

Merhaba ben 3.gündeyim ama 5.günde belirti olacağını zannetmiyorum ya ilaçlar yapıyor hem ben de de akıntı var ilaçlar biraz etkiliyor biz de belirti arıyoruz haliyle. Sağlıcakla pozitifi alırsın inşallah🤲🏻🤲🏻
Bende t+3 gündeyim belirtilerim yok da transfer gününden beri kaşık ağrım ve göğüs ağrım var ilaçlardan ötürü olduğunu düşünüyorum

Kızlar bi de aranızda sigara içen varmıydı bırakan transferden sonra bi de yatarken karın üstüme yatıyorum of ne kadar doğru bilmiyorum

Kızlar bi de aranızda sigara içen varmıydı bırakan transferden sonra bi de yatarken karın üstüme yatıyorum of ne kadar doğru bilmiyorum
Yatış şeklinin önemi yok ya ben de hep yüz üstü yatarım diğer türlü uyumak bana zor biraz. Bu arada sigara içmiyorum eşim içiyor artık yanımda içmiyor tabi.

Merhaba 22 ekim 2 tane 3 gun embriyosu tr oldum. Beklemedeyim. 1 ekim test gunum benim nasil durumlar ben pek sabirsizim test konusunda yarin falan yaparim her halde. 3 gun oldugu için negatif cikma ihtimali yuksek zaten o yuzden erken yapiyorum ki negatif cikarsa umudum kalsjn)
Arkadasim 3 gun gercekten cok erken 5 6 gunu bekle istersen
Yine negatif cikma ibtimali yuksek en saglikli 10 gun

Bence de ilaçlardan ya progestron mesela çok uyku yaptı bende estrofemde akıntıyı arttırıyo
Ben estrfofem kullanamiyorum cok siddetli bi alerji yasadik
Estrofem yerine gobegime bant seklinde ilac takıyoruz
Ve evet ilaclar akinti yapiyo gercekten bazende kuruluk tuhaf isler

Merhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı: Transfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım

Back
X