Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim,Merhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırızTransfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Merhaba, ben de öğretmenim ve 16 Ekimde transfer oldum. Okula transfer günüyle birlikte dört gün gitmedim, ikisi hafta sonuydu zaten :) Sonra başladım ama ayakta çok kalmamaya, yorulmamaya dikkat ettim. Nöbet tutarken çok dolaşmadım, bir kenarda oturdum. Çok şükür pozitif aldımMerhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırızTransfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Hmm geçmiş olsun ya estrodem alerji yapabiliyomuş bunu biliyodum neyseki çözümü var her türlüBen estrfofem kullanamiyorum cok siddetli bi alerji yasadik
Estrofem yerine gobegime bant seklinde ilac takıyoruz
Ve evet ilaclar akinti yapiyo gercekten bazende kuruluk tuhaf isler
Belirtiniz var mıCanim suana kadar herkesin 1 2 gun farkediyo transfer gunu
yarin 6ci gunu oluyor. 3 gunluk embriyo demek istemişdimArkadasim 3 gun gercekten cok erken 5 6 gunu bekle istersen
Yine negatif cikma ibtimali yuksek en saglikli 10 gun
Aa tmm benimde 5. Gun bende denicem biyarin 6ci gunu oluyor. 3 gunluk embriyo demek istemişdim
Ayy ins hepimiz sevindirici haberler alirizMerhabalar 27 ekim transfer 5.gün dondurulmuş embriyo 10 kasımda sonucu öğrenice
Ne yaptın canım test yaptın mıCok sukur ben yarin bi idear testi yapmayi dusunuyorum bakalim
Gunaydin evet az once yaptimNe yaptın canım test yaptın mı
Ayyy hadi inşallah çektinmi resmini canım paylaşsana bize de örnek olsun inşallah pozitif olur güzel haberlerini alırsın bebeğininGunaydin evet az once yaptim
Ikinci cizgi cok silikkısa bi sure sonrada beyaz oldu zaten ama bu cok normalmis
Arastirdim
Yarin veya persembe gunu 2. Test yapicam bi tık daha belirginlesmesi gerekiyomus hadi ins![]()
İnşallah canımAyy ins hepimiz sevindirici haberler aliriz