Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Ya kızlar bu benim ikinci denemem
Ama suan icimde sıfır kaygı bi okadarda kocaman bi bosluk var
bole sanki negatif olcakmis gibi
Sıfır heyecan

Merhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı: Transfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Hayirlisi olsun canim,
Ilk 3 gun sakin bi yasam istiyolar sonrasinda normale donebiliyosun
Ins hersey yolunda giderse hamilelik bi hastalik deil🥰
Ama olurda bi ara kanamam vesair olursa doktorlar direk istirahate geciyor

Agir kaldirma koşturma is yapma..
yukariya uzanma der büyükler
Evi supurme mesela karin kaslqrini geren bi eylem
Tutunmasinin yatmakla bi alakasi yok ben ilk transferde yatmadım, sadece dikkat ettim pozitif almistim
Rahmim bebegi tasiyeadigi icin 9 ay yatmali bi surec planlaniyo ondan dikkat ediyorum suan

Merhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı: Transfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Merhaba, ben de öğretmenim ve 16 Ekimde transfer oldum. Okula transfer günüyle birlikte dört gün gitmedim, ikisi hafta sonuydu zaten :) Sonra başladım ama ayakta çok kalmamaya, yorulmamaya dikkat ettim. Nöbet tutarken çok dolaşmadım, bir kenarda oturdum. Çok şükür pozitif aldım 🙏🏻

Ben estrfofem kullanamiyorum cok siddetli bi alerji yasadik
Estrofem yerine gobegime bant seklinde ilac takıyoruz
Ve evet ilaclar akinti yapiyo gercekten bazende kuruluk tuhaf isler
Hmm geçmiş olsun ya estrodem alerji yapabiliyomuş bunu biliyodum neyseki çözümü var her türlü

Gunaydin evet az once yaptim
Ikinci cizgi cok silik🥲🥰 kısa bi sure sonrada beyaz oldu zaten ama bu cok normalmis
Arastirdim
Yarin veya persembe gunu 2. Test yapicam bi tık daha belirginlesmesi gerekiyomus hadi ins😍
Ayyy hadi inşallah çektinmi resmini canım paylaşsana bize de örnek olsun inşallah pozitif olur güzel haberlerini alırsın bebeğinin 😘

Back
X