• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Merhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı: Transfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Ben de aynı gün transfer oldum hala evdeyim 10 gün rapor aldım.benim ikinci transferim çok tedirginim bir belirtti yok çok hafif kasık ağrısı göğüslerim çok şiş ama ilaçlar yapıyor

ben 25 ekimde transfer oldum kasım 3 de test günümdü dayanamadım kasım 2 sinde verdim kan 102,38 çıktı ertesi gün yine verdim 159 çıktı bugünde akşam vercem kaç çıkcak bende merakla bekliyorum
Benimde 159 çıkmıştı sonraki 384 ayy inşallah yüksek çıkar seninki de haber et mutlaka akşam çıkar mı hemen

Merhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız :anneadayı: Transfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Merhaba benimde aynı gün transfer oldu test gününüz Nezaman

Ben bugün T+2 deyim. Ağırlıklı olarak yatıyorum ama yemek ve tuvalet için kalkıyorum onun dışında ara ara kalkıp yürüyüş yapıyorum evde. kaç dakika yürüyüş yapmak gerekiyor ne kadar ayakta kalmak gerekiyor.

Ben bugün T+2 deyim. Ağırlıklı olarak yatıyorum ama yemek ve tuvalet için kalkıyorum onun dışında ara ara kalkıp yürüyüş yapıyorum evde. kaç dakika yürüyüş yapmak gerekiyor ne kadar ayakta kalmak gerekiyor.
Evin içinde 2 tur at yeter bence sonra dinlen yine yürü genel de bol bol güzel beslen ben öyle yaptım gerçi bu süreçte kilo aldım ama bebeğim için değer 🙂

Ne zman trransfer oldunuzntat gününüz ne zman

Evin içinde 2 tur at yeter bence sonra dinlen yine yürü genel de bol bol güzel beslen ben öyle yaptım gerçi bu süreçte kilo aldım ama bebeğim için değer 🙂
Kaç gün bu şekilde yattınız. Evde tekim mecbur kahvaltı falan hazırlıyorum kendime.

9 çokmuş hiç mi dışarı çıkmadın başka nelere dikkat ettin.
Ben de yumurta ananas kuruyemiş kırmızı pancar havuç ve somon yemeye çalışıyorum bu süreçte

9 çokmuş hiç mi dışarı çıkmadın başka nelere dikkat ettin.
Ben de yumurta ananas kuruyemiş kırmızı pancar havuç ve somon yemeye çalışıyorum bu süreçte
Sitede ki bakkala gittim kabak çekirdeği de kefir içtim hergün süt içtim mutlaka kuru üzüm birde günde bir meyve yiyorum

Back
X