• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Güzel bir çizgi görüyorum.kan verin yerleşme olabilir.doktorunuz düşük önleyici ilaç yaptırabilir.kan sulandırıcıyı kesebilesım

Güzel bir çizgi görüyorum.kan verin yerleşme olabilir.doktorunuz düşük önleyici ilaç yaptırabilir.kan sulandırıcıyı kesebilir
pazartesı bekleyecegım mecburen ya hafta sonu oldugu ıcın ulasamam kımseye suan kırmızıya donmez ınsallah 🤲🥹

benımde test gunım 10 kasım
bugun kahve lekelenmem oldu ve kasıklarım adet olcqkmısım gıbı hafıf agrım var ama bugune kadar asla belırtım olmadı sabah test yaptım tek cızgı cıktı bılmıyorum cok endıselıyım 5.3. gun embrıyoları trabsfer edıldıdondırulmus
Ama orda bi tane daha çizgi var 🥹🥹

bugun kahve lekelenmem oldu ve kasıklarım adet olcqkmısım gıbı hafıf agrım var ama bugune kadar asla belırtım olmadı sabah test yaptım tek cızgı cıktı bılmıyorum cok endıselıyım 5.3. gun embrıyoları trabsfer edıldıdondırulmus
yanında silik bir çizgi daha var

Çift çizgi görünüyor ama 🥹 kan de verin mutlaka🙏ben bekliyorum 10 Kasım’ı hiç test yapmadım

Böyleyken bende kan vermiştim canım

Back
X