Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar gebelik haberi alanlara hayırlı olsun. Bende 10 Kasım da yani dün 5. Gün transferi oldum ama hiç bir ağrım sızım yok normal mi
Bilemedim forumda kasık ağrısı yaşayanlar çok var bende bir sorun mu var acaba diye endişelendirdi
Merhabalar gebelik haberi alanlara hayırlı olsun. Bende 10 Kasım da yani dün 5. Gün transferi oldum ama hiç bir ağrım sızım yok normal mi
Bilemedim forumda kasık ağrısı yaşayanlar çok var bende bir sorun mu var acaba diye endişelendirdi
Ben de 7 Kasım'da oldum genel olarak ağrım sizim yok transferden sonra normal hayatıma döndüm yürüyüş yaptım. Ağır kaldirmadim ev supurmedim sağlıklı besleniyorum.ben de endişe etmeye başladım zaman da geçmiyor belirti arıyorum sürekli