Merhaba benimde 26 kasımda ikinci denemem olacak ilk denemem gecen ay yani 20 ekimde oldu 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer edildi olumsuz oldu hiç beklemeden adet ile birlikte muayene oldum 26 kasım a Transfer için gün verildi sanırım bu sefer 5. Gün dondurulmuş iki embriyo transfer edilecek fakat iki transfer arasında farklı bir uygulama olmayacak gene olumsuz sonuç alırmıyım acabaHanımlar Merhaba,
Allah nasip ederse 12 Kasım Cumartesi günü 3. kez transfer olacağım.
İstedim ki bu ay içerisinde transfer olacaklar toplanalım :)
Sebepsiz infertilite sebebi ile 2 denemem oldu.
Bunlardan biri tutmadı maalesef diğeri ise kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Sonrasında sil baştan tedaviye yeniden başladık. histereskopi yapıldı ve çok şükür Cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilecek.
Hikayelerimiz çok benziyor. Benim de ilki tuttu, düştüHanımlar Merhaba,
Sonrasında sil baştan tedaviye yeniden başladık. histereskopi yapıldı ve çok şükür Cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilecek.
Histereskopi ne için yapılıyor acabaHanımlar Merhaba,
Rahme kamerayla bakma işlemi gibi düşünebilirsin demişti doktorum. Sürece ilk başlarken rahim filmi çekilmişti. Histeroskopi, rahim filminden farklı bir şey. Rahmimden parça alınıp biyopsi de yapıldı. Temiz çıktı çok şükür. 2 kere tutmayınca garantiye almak istedi doktorum.Histereskopi ne için yapılıyor acaba
İnşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin benimde dün 2 adet 5. Gün 5aa embriyo transferim yapıldı 21 kasımda test yapmamı istedi sizden güzel haberler alalımHikayelerimiz çok benziyor. Benim de ilki tuttu, düştü2. Negatif oldu. Histeroskopi yapıldı vs derken 5 kasımda 3. Transferim 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu yapıldı. Salı günü inşallah kan vereceğim. Hayırlısı olsun, Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hiç test yapmadın mı yani evdeee ben dayanabilir miyim bilmiyorumKızlar 1 Kasım'da transfer oldum 12.gün pazar gününe denk geliyor diye doktorum 13.gün çağırdı pazartesi günü sonucumu öğreneceğim inşallah bebeğim benimledir
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Evet yapmadımHiç test yapmadın mı yani evdeee ben dayanabilir miyim bilmiyorum
Hayirliolsun, ne yediniz ne ictiniz :)Evet yapmadımSonucum pozitif çok şükür
Bende 2 kasimda transfer oldum 3. Deneme birincisi tutmadi ikincisinde ikizlerimi 3.5 aylikken kaybettim bunu tek transfer yapti doktorumKızlar 1 Kasım'da transfer oldum 12.gün pazar gününe denk geliyor diye doktorum 13.gün çağırdı pazartesi günü sonucumu öğreneceğim inşallah bebeğim benimledir
Mutlaka kan testleriniz yapilmistir sonuclar nasil merak ettim bana en yakin tarihte bi siz varsinizKızlar 1 Kasım'da transfer oldum 12.gün pazar gününe denk geliyor diye doktorum 13.gün çağırdı pazartesi günü sonucumu öğreneceğim inşallah bebeğim benimledir
Sonuç pozitif allaha şükürMutlaka kan testleriniz yapilmistir sonuclar nasil merak ettim bana en yakin tarihte bi siz varsiniz
Benimde 9.gunde 200 12.gunde 539 cikti pzt tekrar kan vericem cok sukur simdilik benimde pozitif.. kac tane transfer edildi kacinci denemeniz ve herhangi bi kanama vs yasadiniz miSonuç pozitif allaha şükürSizin?
Hanımlar Merhaba,
Hayırlı olsunSonuç pozitif allaha şükürSizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?