KASIM AYI TÜP BEBEK OLANLAR

Sifabahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
9
4
86
34
Herkese merhaba kader arkadaşlarım kasım ayında tüp bebek yaptıran var mı ben 13 Kasım da transfer oldum T+3 bugün günler geçmiyor hiç bişey hissetmiyorum iğneler çok can yakıyor kasıklarım belim ağrıyor aynı durumda olanlar var mı

stres yapma bende 29 ekımde oldum suan cok sukur pozıtıf ılk zamanlar agrım oldu sonrarısnda hırbır belırtım olmadı aradan zaman gectı lekelenmem oldu kahrengımsı sonrasında 8. gun test yaptım bısı cıkmadı kan verdım pozıtıf cıktı cok sukur suan 26 ekımı beklıyorum kalp ve kese ıcın ınsallah sonrasında stresım bıtcek
evın ıcınde yuruyus yapuyrıum dıssrı cıkmadım hıc agır ıs asla yapmıyroum sende olumlu dusun olumlu olsun ınsallah

Merhabalar, 10 kasımda 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum ben de. 2016 dan beri sessiz takip edenlerdendim. Dedim artık sen de bişiler yaz. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ay maşallah barekallah ben ilk defa tüp bebek aşamasına gelebildim niyeyse hiç heyecanım yok zaman geçmiyor sürekli tutacak mı tutmayacak mı ister istemez insan düşünüyor onun dışında dikkat ediyorum kendime sürekli yatamıyorum

Merhabalar, 10 kasımda 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum ben de. 2016 dan beri sessiz takip edenlerdendim. Dedim artık sen de bişiler yaz. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Kızlar kınamayın beni 3. Gün 5. Gün embriyosu ne oluyor tam olarak ben hiç bilmiyorum artısı eksisi var mı bunların

Amerikan hastanesinde bu 2. Transferim ilki 3. Gün embriyosu idi bu 6. Gün embriyosu 4BC orta kalite bir embriyo inşallah yerini sever ve bizi bırakmaz embriyolarımız

Amerikan hastanesinde bu 2. Transferim ilki 3. Gün embriyosu idi bu 6. Gün embriyosu 4BC orta kalite bir embriyo inşallah yerini sever ve bizi bırakmaz embriyolarımız
Yav ben ne kadar cahilim bu aşamaya ilk defa geldim hiç bir bilgim yok yumurta kalitesi falan da mı var doktorum hiç demedi bana böyle şeyler

Amin inşallah pozitif haberinizi alırız 7 gün sonra test vereceksiniz o zaman :) en zor yani transfer sonrası beklemek

Siz hangi hastanede tedavi gördünüz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi eğer 3. Gün ise o zaman söylemiyorlar kaliteyi benim ilk transferimde de söylemediler ama diğer yumurtamı beklettiler 5. Güne kadar blastokist oluşturunca donduruyorlar oda 6. Günde oluşturdu dondurdular onun için aradıklarında embriyolog söyledi telefonda ama hiçbir önemi yok tabiki nice aa kalite embriyolar pozitif olmuyor nasip bu işler Allah nasip edecek ise bir şekilde nasip ediyor

Ö
benim tüp bebek Acıbadem de oldu doktorum orayla anlaşmış benim yumurta toplandı ertesi gün hastaneden aradılar 3 tane embriyo oluştu diye sonra doktorum aradı transfer yapacağım dondurmadan ilaçlarını içtin mi dedi bende içmemiştim vardır bi hayır dedik dondurdu 2 tane embriyo kalmıştı bir ay erteledi tek embriyo transfer etti 13 ünde sıkıntı var mı diye sordum doktora beklediğimden daha güzel dedi 10 gün sonra kan testi istedi şuan ilaç iğne kullanıyorum

Amin inşallah pozitif haberinizi alırız 7 gün sonra test vereceksiniz o zaman :) en zor yani transfer sonrası beklemek
Evet 7 gün sonra öğrenecez nasipse. Umarım minik haşhaşlarım benimledir. Belirtiler var ama ilaçlardandır diye üstüne düşmüyorum

Evet insan sürekli belirti arıyor ama ilaçlarda aynı gebelik belirtilerini veriyor çok dinlemeyin kendinizi test günü kanınızı verin insan öncesinde test yapıp eğer çift çizgi görmezse morali bozuluyor boş yere stresten uzak olmak en iyisi sizin çift embriyo mu transfer edildi

Yav ben ne kadar cahilim bu aşamaya ilk defa geldim hiç bir bilgim yok yumurta kalitesi falan da mı var doktorum hiç demedi bana böyle şeyler
Estagfurullah, 5. Gün embriyosuna blastokist deniliyo ve en şansı olan 5. Gün embriyosu denilir. Ama benim öncekiler hep blastokistti ama olmayınca olmuyo. Nasiple alakalı.

Benim çift embriyo. Stres yapmıyorum Allah var, ama rüyalarım biraz etkiliyor beni. Ama güzel olacak inanıyorum. Pazartesi de iş başı yapacam bakalım, öyle böyle geçer zaman

İnşallah yazın buraya dua edeceğim sizede Allah isteyen herkesin kucağını doldursun kaç gün evde dinlendiniz bende pazartesi işe döneceğim

Estagfurullah, 5. Gün embriyosuna blastokist deniliyo ve en şansı olan 5. Gün embriyosu denilir. Ama benim öncekiler hep blastokistti ama olmayınca olmuyo. Nasiple alakalı.
Hayırlısı Allah ol derse olacak hepimiz için inşallah gönlümüze göre verir rabbim

İnşallah yazın buraya dua edeceğim sizede Allah isteyen herkesin kucağını doldursun kaç gün evde dinlendiniz bende pazartesi işe döneceğim
Pazartesi transfer oldum, 2 gün olduğum ilde dinlendim sonra memlekete geldim. Şimdi evde dinleniyorum. Pazartesi başlıcam bakalım duruma göre hareket ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…