• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI TÜP BEBEK OLANLAR

Arkadaşlar boşuna üzmüşüm kendimi kasık ağrım var diyip durdum dış gebelikten korktum ama kese bugün rahim içinde göründü binlerce kez şükür allahım🧿🤲🤲🤲artık kalp atışınıda duydummu gebiş liğin sevincini çıkartcam inşllah
Cnm tam olarak kese ne kadarlıkken görünmüş oldu bilgi sahibi olmak istiyorum da🙏

Bende bel ağrısı ve kasık ağrısı transfer +6.günde başladı ve bugüne kadar sürdü öyle ki ilk gün adet olacağım sandım ağladı
Bende bel ağrısı ve kasık ağrısı transfer +6.günde başladı ve bugüne kadar sürdü öyle ki ilk gün adet olacağım sandım ağladım
TeT
Bende bel ağrısı ve kasık ağrısı transfer +6.günde başladı ve bugüne kadar sürdü öyle ki ilk gün adet olacağım sandım ağladım
Sonucunuz neydi sizin acaba
Sonucunuz ne olmuştu

Yaa çok mutlu oldumm Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı naaip etsin inşaAllahh😍
Çok teşekkürler belirtilere takılmayın arkadaşım benden 1 ay önce oldu hiç bişi yaşamadı ama pozitifti ben çok regl ağrısı çektim pozitif

İnşaAllah canım tutunmuşlardır 🤲🏻 benim umudum yok hiçbir şekilde belirti yaşamadım 😔🥹
Bence belirti aramayalım ya olan olmayan pozitif gören çok e nabızı kontrol edin bazen çıkıyor çıkmıştır belki

stres yapma bende 29 ekımde oldum suan cok sukur pozıtıf ılk zamanlar agrım oldu sonrarısnda hırbır belırtım olmadı aradan zaman gectı lekelenmem oldu kahrengımsı sonrasında 8. gun test yaptım bısı cıkmadı kan verdım pozıtıf cıktı cok sukur suan 26 ekımı beklıyorum kalp ve kese ıcın ınsallah sonrasında stresım bıtcek
evın ıcınde yuruyus yapuyrıum dıssrı cıkmadım hıc agır ıs asla yapmıyroum sende olumlu dusun olumlu olsun ınsallah
Merhaba ilk sonucunuz kaç gelmişti

Back
X