• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar iğnelerin yan etkisi oluyor mu neler yaşadınız anlatabilir misiniz
Gonal f verdiyse onun yan etkisi olmuyor. Ama çatlatma iğnesi ovittralle var. Foliküllerin yeterli olgunluğa gelince vuruluyorsun. Yaklaşık 36 sonra da aşılama yapılıyor. Bu arada birliktelikte olmalı tabi. Sonra karnın şişiyor yani davul gibi anlatamam. Ben kendimi hamile sandım o kadar şiştim ki. Hatta ilacın etkisi ilk vurulduğunda gebelik pozitif gösterdiği için ben test yaptım 7. Gün. Negatif gördüm dedim tamam ilacın etkisi geçmiş. Ama şişlik adet olana kadar inmedi. Bu arada iki iğne de duygusal bir dalgalanma yaratmadı.

Yönlendirmesi mı?

Ben aslında genel kontrol için gittim Hiç sormadı kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs, ben özel bir hastanede tüm tahlillerimi yaptırdım, pcos insülin direnci kilo hepsi var bende tüplerim açık diğer hormonlar kanlar normL eşiminde öyle iki kere özelde çatlatma denedik tutmadı yani doğal yolla hiç gebe kalamadım
Merhaba kaç senedir deniyorsunuz

İlk aşılama olanlar sorularınız olursa yazın lütfen. Elimden geldiğince cevaplarım 😊
Benim ilk aşılama bu gün oldu pazartesi gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım üç gün şiddetli kasık ağrısı var hemşire normal dedi yumurtan çatladı dedi normal mi bu durum
Adet tarihim 5 Kasım vaktinde olursam ikinci gunu gitmemi istedi

Benim ilk aşılama bu gün oldu pazartesi gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım üç gün şiddetli kasık ağrısı var hemşire normal dedi yumurtan çatladı dedi normal mi bu durum
Bende pazartesi gideceğim. Adetimin 2 günü olması gerekiyor.. bakalım bende başlayacağım

Back
X