• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar 🤎
17sinde(pazartesi) aşılama oldum bugün 5. Günüm kasık ağrısı ve gaz sancısı var ama benim çok fazla halsizliğimde mevcut bu belirtileri yaşayan var mı acaba? Birde bu gruptan pozitif sonuç alan var mı 🫠

Tam regl günümde oldum hiç gecikmedi. Umutlandırmadı sağolsun 😅
Ayy bede hiç umutlanmak istemiyorum mümükünse gününde olsun artık gereksiz umutlardan çok sıkıldım her ay aynı şey özellikle 6 ay önce dış gebelik ameliyatından sonra şu 3 aydır deniyorum sürekli stres yani öncesinde de takıyordum da bu kadar değildim en son ki olaydan sonra cidden iyice psikolojim bozuldu bu ay aşırı umutlanmıştım yani gerçekten olur sanıyordum ilk adam akıllı tedavimdi yumurtalık gelişe gelişe tüpüm olmayan taraftan gelişti yine umudum vardı ama gerçekten kan vermekten bıktım kendimi de tutamıyorum siz naptınız 2.aşılama mı

Ayy bede hiç umutlanmak istemiyorum mümükünse gününde olsun artık gereksiz umutlardan çok sıkıldım her ay aynı şey özellikle 6 ay önce dış gebelik ameliyatından sonra şu 3 aydır deniyorum sürekli stres yani öncesinde de takıyordum da bu kadar değildim en son ki olaydan sonra cidden iyice psikolojim bozuldu bu ay aşırı umutlanmıştım yani gerçekten olur sanıyordum ilk adam akıllı tedavimdi yumurtalık gelişe gelişe tüpüm olmayan taraftan gelişti yine umudum vardı ama gerçekten kan vermekten bıktım kendimi de tutamıyorum siz naptınız 2.aşılama mı
Hadi yaa. Çok kötü olmuş tüp olmayan tarafta olması 😔😔 ben aşılamadan sonra 1 ay ara verdim. Bugün tekrar gittim. Gonalf başladık haftaya da aşılama olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 siz de bi ay dinlenip sonra tekrar deneyin bence

Merhabalar 🤎
17sinde(pazartesi) aşılama oldum bugün 5. Günüm kasık ağrısı ve gaz sancısı var ama benim çok fazla halsizliğimde mevcut bu belirtileri yaşayan var mı acaba? Birde bu gruptan pozitif sonuç alan var mı 🫠
Bende ovitrelleden sonra yoğun ağrı olmuştu 4-5 gün kadar . Sonrasında halsizlik kasık ağrısı olmadı. Benim tutmadı belki sizin tutmuştur inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hadi yaa. Çok kötü olmuş tüp olmayan tarafta olması 😔😔 ben aşılamadan sonra 1 ay ara verdim. Bugün tekrar gittim. Gonalf başladık haftaya da aşılama olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 siz de bi ay dinlenip sonra tekrar deneyin bence
Malesef doktora bu ay aşılama yapmayalım dememe rağmen yaptı belli olmaz o sağ taraf kapabilir rahmin içine bırakıyoruz spermleri dedi ama yumurta sol tarafta yanı çok düşük bir ihtimalinde gelip beni bulacağı yoktu bilmiyorum ya gerçekten yorucu çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile kalınması gerekiyor benim 16 gün oldu ama yarın adet olmam lazım hiç olacak gibi de durmuyorum progesranı bırakınca göğüs ağrımda 1 günde gitti progestan adeti herkeste geciktirmiyor anladığım kadarıyla umarım bırakınca 3 güne ya da 1 haftaya oluyormuşsun ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah hemen adet olurum

Back
X