Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Korkma içini ferah tut. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Belkide hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın hsg sonrasında

Korkma içini ferah tut. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Belkide hiç bişeye gerek kalmadan hamile kalırsın hsg sonrasında
teşekkürler canım çok sağol.sanırım bu ay aşılama yapmayacak dr.buradan okuduklarıma göre 1 ay korunma veriyormuş inş.bunun aslı yoktur.

teşekkürler canım çok sağol.sanırım bu ay aşılama yapmayacak dr.buradan okuduklarıma göre 1 ay korunma veriyormuş inş.bunun aslı yoktur.

Bana korunma vermedi canim genelde burda okuduklarima gore yani korunma vermiyor. Ilk bikac gun girme ilişkiye. Bende kanama oldu cunku iliski sonrasi. Her seyin hayirlisi canim vakti zamani var illaki.

Hafta sonu çok yoğun oluyorlar dediğin gibi bi problem yok demek ki istediği gibi cvp vermiş 1 er gün arayla devam ediyoruz hayırlısı bakalım denk gelicek mi aşılamamız :)

Evet yogundu cok. Kac mm oldugunu ogrenmek istemiştim sadece :)) ogrenemedim. Haftaya olur muyuz sence aşılama :)

Evet yogundu cok. Kac mm oldugunu ogrenmek istemiştim sadece :)) ogrenemedim. Haftaya olur muyuz sence aşılama :)
Salı günü daha rahat olur öğrenebilirsin belki :) inşallah oluruz diye ümid ediyorum asıl heycanlı bekleyiş sonrasında olacak galiba :) şuan pek bişey hissedemiorum ben ya

Bana öyle bişey demedi dr hatta burda sonrasında duş alınmaz vs yazıyodu ben duşumuda aldım
evet yaa burada yazılanlara bakıyorum birisi bu işlemden hemen sonra hamile kalmış dr korun dediği halde korunmamış dr kürtaj yapmış neden ki anlamadım herkes farklı bişey söylüyor.

Merhaba arkadaşlar perşembe yani ayın 5inde ilk aşılamam oldu. Sıkıntılı bekleyiş başladı.bugün 3.günü.ama dün akşamdan göğüslerimde şişlik ve sıcaklık var. Belde ağrı ve kasıklarda kasılma var.henüz çok erken biliyorum ama insan umut ediyor işte.

evet yaa burada yazılanlara bakıyorum birisi bu işlemden hemen sonra hamile kalmış dr korun dediği halde korunmamış dr kürtaj yapmış neden ki anlamadım herkes farklı bişey söylüyor.
En güzeli druna sormak herkesde farklı tepkiler olabiliyor. Benim okuduklarımda da hamile kalmış dr almamış hatta bebeği olmuştu hayırlısı herşeyin sağlıklı sıhhatli hayırlısı olsun

Aşılamanız hayırlı olsun. İnşallah bu topiğimiz uğurlu gelirde isteyen herkese Güzel haberler vermek nasip olur. Sizdeki problem neden kaynaklıymış? Kaç senedir düşünüyorsunuz ?

Aşılamanız hayırlı olsun. İnşallah bu topiğimiz uğurlu gelirde isteyen herkese Güzel haberler vermek nasip olur. Sizdeki problem neden kaynaklıymış? Kaç senedir düşünüyorsunuz ?
Eşimin sperm sayısı,hareketliliği azdı.4,5 yıldır deniyoruz olmuyordu. Çok uzun bir süreç. Tıpkı herkes gibi.bir ay hap kullandım yumurta büyütmek için fakat çok ağır geldi.reglimin 8.gününde yumurtalarım 19mm oldu. Doktorum rahim zarının ince kaldığını eğer buşekilde yaparsak tutmayacağını söyledi vebizi eve gönderdi. O ay hemen aynı hapın yarısını almayabaşladım. Fakat yine aynı şey oldu. Yumurtalar önceden gelişti ve rahim zarı geride kaldı. O ay da bıraktık. İğneye başlayacağız dedi. En düşük dozla gonal pen kullandım. 37,5 doz. Aynı Zaman da rahim duvarı için hap..neyseki rahim duvarı ve yumurtalar Zaman'ında büyüdü.senkron olarak. Dolayısıyla ben üç aydır ilaç kullanıyorum ama ilk aşılamamı daha 3gün önce yaptırabildim. Çok araştırdım bendeki belirtiler başka aşılama yaptıranlarda 7.günden itibaren başlamış.. Sevinsem mi bilemedim. Doktor iki yumurtamın büyüdüğünü birinin sağda birinin solda olduğunu aşimın spermininde hem sayı hem de hareketliliğinin arttığını söyledi. Bende umutlandım..siz ne düşünüyorsunuz?? Hatta ikizbile olabileceğini söyledi..acaba diyorum tuttu da ikisi ondan mı bu erken belirtiler ayy kafayı yicemheralde lütfen herkes buraya sonucunu yazsın.. Kimse de bilmiyor.söylemiyoruz. Sadece buraya yazıyorum.destek olalım birbirimize

Bu arada işlem sırasında kan geldi ve devam eden iki günboyunca azalarak gelmeye devam etti.şimdi yok şükür.ben yatıyorum 3gündür doktorum bir şey demedi ama yarın da yatıcam ondan sonra dışarı falan çıkabilirim. Doktor demedi ama ben ayakta durunca rahatsız oluyorum kasıklarıma baskı oluyor. Ağrıyor vs..
Neyse ben bakıyorum kızlar sizde adım adım yazın başınızdan geçenleri. Çok sağolsun eşim bakıyor bana..umarım mutluoluruz sonunda.

Merhabalar canım. Aşılaman hayırlı olsun, her şey çoook güzel olsun hepimiz için inşallah.. Ben de ilk aşılamamı bu hafta çarşamba günü oldum. Çok fazla bel ağrısı, göğüslerde büyüme ve kasık ağrısı var. Ama çok erken bu blirtiler için diye de düşünüyorum.. Bu arad ben progestan fitil de kullanıyorum. Sen kullanıyor musun canım? Aramızda kullanan varsa etkilerini yazar mı lütfen? Aborigines

Canim dr fitili neden verdi. Bazen okuyorum jel fitil ya da ilac kullanan da var. Neye göre veriyolar bunu

İnşallah tutunmuş bebeğiniz. Neden olmasın ki hem sizinle ilgili bi problem yokmuş anladığım kadarıyla inşallah güzel haberler verirsiniz bize. Hsg çekilmişmiydiniz daha öncesinde ? Neden kanama oldu ki anlamadım ben

Kızlar ya çok fazla gelişme olmamış sağ taraf 12,5 sok taraf 9-10 dedi doktorum sağ taraftakinin gelişimi daha iyi gibiymiş biz sağ taraf ile devam edicek gözüküyoruz dedi drum tahmini ne zaman olur diye sordum cuma yada cumartesi diye düşünüyorum dedi tabi folikülün gelişmesinede bağlıymış pazarteside olabilir dedi çarşamba tekrar kıntrol verdi çarşambaya kadar 100mlle devam edicekmişim

Canim dr fitili neden verdi. Bazen okuyorum jel fitil ya da ilac kullanan da var. Neye göre veriyolar bunu
Günaydın canım. Progesteron hormonunu salgılatmak için veryorlar. İla9cın adı da progestan o yüzden. Prospektüsünde düşük riskine karşı da kullanıldığı yazıyor. Ama her doktor vermiyor canım. Ben de bir çok yrde okudum verilmesi şart olan mutlaka verilmesi gereken bir ilaç değilmiş. Her ilaç doktor farklı hareket ediyor işte..

Canım hiç üzme kendini.. Benim de çok yavaş yavaş ilerledi. Önemli olan az da olsa yumurtalıklarının cevap vermesi. Benimkiler ilk başta hiç tepki vermiyorlardı. Sonradan çok şükür geliştiler. O yüzden eminim sana da böyle olucaktır. Sabır canım sabır..

Dr da aynı şeyi söylüyor yumurtalar birden cevap vermeyr başlayabilir o yüzden yavaş yavaş ilerliyoruz dedi çünkü ohhs olma ihtimali var bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…