Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Idrara daha geç geçiyor bide aşılamanın 12.günü yaptım ben testi erkende olmuş olabilir ama yinede gönlüm kırıldı umudum yok gibi bide az önce bi sivilcem cıktı galiba hastalığım geliyor sabah belli olur.
Resmen aynı durumdayız benimde gündüz sivilcem çıktı.yarın test yaptırcam ama progestanı bırakmak için ikna olayım sırf o yüzden yaptırcam yoksa benimde inancım yok

Resmen aynı durumdayız benimde gündüz sivilcem çıktı.yarın test yaptırcam ama progestanı bırakmak için ikna olayım sırf o yüzden yaptırcam yoksa benimde inancım yok
Şimdi kan vermeye gidiyorum canım hayırlı sonuçlar alalım negatif çıkarsa da peşine hemen yine aşılama deneyeceğim

Şimdi kan vermeye gidiyorum canım hayırlı sonuçlar alalım negatif çıkarsa da peşine hemen yine aşılama deneyeceğim
Ben sağlık ocağına gittim sabah kan verdim ama sonuçlar çarşamba çıkıyormuş.ümidim olmadığı içinde özele gidip yaptırmıcam çarşamba zaten adet olmazsam yaptırırm. Hem bugünle aradaki değer artışını takip etmiş olurun

Ben sağlık ocağına gittim sabah kan verdim ama sonuçlar çarşamba çıkıyormuş.ümidim olmadığı içinde özele gidip yaptırmıcam çarşamba zaten adet olmazsam yaptırırm. Hem bugünle aradaki değer artışını takip etmiş olurun
Devlet hastanesi acilden giriş yaptın mı 2 2 saate çıkıyor sonuç bende hastane de verdim hayırlısı neyse o olsun benimde pek umudum yok

Canım inşallah güzel haberler verirsin bize allah'tan umut kesilmez inaniyorum güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz

Evet benimde ilk aşılamam 🤗 sağ sol ara ara kasık batmaları oluyor bende de bir de gaz hala ilaclarin etkisi gibi testi ne zaman yapacaksınız
Merhabalar,ben de 2 kasimda oldum ilk asilamami ama maalesef husran dun adet oldum,9 yillik evliyim,dogal yolla 2 dıs gebelik ve ve 2 tane yeri belli olmayan gebelik gecirdim.maalesf sag tupum alindi dis gebelikten dolayi.2tane yumurtam olusmustu sag ve solda 18 ve 21 boyutlarinda,esimin sprem hareketliligi %96,bu ay tekrar deneyip denememe konusunda kararsizim,tup e mi gecmeliyim bileniyorum yas da 34😔fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Merhabalar,ben de 2 kasimda oldum ilk asilamami ama maalesef husran dun adet oldum,9 yillik evliyim,dogal yolla 2 dıs gebelik ve ve 2 tane yeri belli olmayan gebelik gecirdim.maalesf sag tupum alindi dis gebelikten dolayi.2tane yumurtam olusmustu sag ve solda 18 ve 21 boyutlarinda,esimin sprem hareketliligi %96,bu ay tekrar deneyip denememe konusunda kararsizim,tup e mi gecmeliyim bileniyorum yas da 34😔fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
Merhaba bence iyi bi doktor bulup onun yönlendirmesiyle ilerlemenizi tavsiye ederim bende 5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bir defa tüp bebek denedim olumsuz oldu beş kasımda ilk defa aşılama denedim sonuç için çarşambayı bekliyorum hayırlısı diyorum ama dediğim gibi bence iyi bi doktor yönlendirmesiyle devam etmeniz

Merhaba bence iyi bi doktor bulup onun yönlendirmesiyle ilerlemenizi tavsiye ederim bende 5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bir defa tüp bebek denedim olumsuz oldu beş kasımda ilk defa aşılama denedim sonuç için çarşambayı bekliyorum hayırlısı diyorum ama dediğim gibi bence iyi bi doktor yönlendirmesiyle devam etmeniz
Dr umdan memnunum,en az 2-3 deneyelim dedi,ama ben de zaman kaybi olur mu diye ikilemde kaldim,tüp de ilk seferde olur mu onun da garantisi yok maalesef,allahim isterse her sekilde oluyor,hepimizi icin hayirlisi olsun,dua etmekten baska caremiz yok.

Dr umdan memnunum,en az 2-3 deneyelim dedi,ama ben de zaman kaybi olur mu diye ikilemde kaldim,tüp de ilk seferde olur mu onun da garantisi yok maalesef,allahim isterse her sekilde oluyor,hepimizi icin hayirlisi olsun,dua etmekten baska caremiz yok.
Aşılamanı devlette yani üni hastanelerinde ücretsiz yaptırıyorsan devam et ama özelde ücretli yaptırıyorsan tüp bebeğe geçmeni öneririm ama dediğin gibi kesin çözüm değil malesef denemekten zarar gelmez

Öncelikle çok geçmiş olsun bende 2 yıldır bekliyorum 3 yıllık evliyim. Bi kimyasalım oldu gecen sene bu zamanlar baskada gebeligim olusmadi sperm hareketliliginiz çok iyiymiş tek tuple hamile kalanları duydum tüp bebek şansınız sanki çok yüksek gibi düsünebilirsiniz bence

Ceviz hanim cok tesekkur ederim yanitiniz icin,siz de ve bizim gibi cocuk sahibi olmayi bekleyen tüm ciftlerin allah gonlune gore versin.allah hepimizin yardimcisi olsun🥰

Sabir et ALLAH büyüktür. Bekle bakalım inşallah pozitifi görürsün evde test yaptinmi hic

Olsun üzülmek yok allah büyüktür vardır bir bildiği yine denersin inşallah kaç çıkmıştı betan

Back
X