Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm bende 6 sında asılama oldum. progesteron yuksek olması yumurtlamanın ve hamılelıgın oluştuguna ısaret dıye bılıyrum banada doktorum ıstersen haftaya progesteron baktırabılırsın demıstı
Aşılamadan kac gun sonra batırabilirsin dedi doktor canimm

canımm bende 6 sında asılama oldum. progesteron yuksek olması yumurtlamanın ve hamılelıgın oluştuguna ısaret dıye bılıyrum banada doktorum ıstersen haftaya progesteron baktırabılırsın demıstı
Progesteron sadece yumurtlama olup olmadigini gosterir hamilelik belirtisi degil benim ilk asilamam da progesteron degerim ilk 35 ti daha sonra 90 oldu ama gebelik olusmadi

Progesteron sadece yumurtlama olup olmadigini gosterir hamilelik belirtisi degil benim ilk asilamam da progesteron degerim ilk 35 ti daha sonra 90 oldu ama gebelik olusmadi
Bu forma bende çok okudum yüksek çıkıp gebe olmayanlari cünkü rahim duvsri kalinlasinca progesteron salgılanıyor ama tutunamaz ise dusuyor ve adet olunuyor. Yüzde yüz gebelik var demek değil tabiki. Doktorumda ben acaba yumurtam catalmismi.diye sorduğumda baktirabilirsin istersen dedi ama ben baktirmiycam 🌺

Bende pazartesiyi bekliyorum ☺️ Hiç bir belirtimde yok gibi ne gebeliğe benzer nede adete benzer bişey .
Ay inşallah hayirli güzel haberler alırız bazen çok umutlu oluyorum bazen çok umutsuzum. Bende ayakta çok kaldığım zaman belim ağrıyor ama dinlenince geçiyor başka da hiç belirtim yok

Kızlar bende pazartesiyi bekliyorum. Göğüs acısından ve bel ağrısından kötü durumdayım 😔
Inşallah birbirimize güzel haberler veririz bazen kendimi de çok dinliyorum belirti de arıyorum ama yok normalde adetime 2 3 gün kala sivilcem ve göğüs agrım olurdu o da yok 🤷🏻‍♀️

Kızlar bende pazartesiyi bekliyorum. Göğüs acısından ve bel ağrısından kötü durumdayım 😔
Aynıları bende de var ama progestan kullanıyorum onunda etkisi olabilirmiş yada adet olcaksamda bazen olurdu sanki o yüzden çok belirtiyede takılmak istemedim. Ara ara kasıklarıma bıçak saplanır gibide oluyor bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı

Ay inşallah hayirli güzel haberler alırız bazen çok umutlu oluyorum bazen çok umutsuzum. Bende ayakta çok kaldığım zaman belim ağrıyor ama dinlenince geçiyor başka da hiç belirtim yok
Ben adet olucam sanırım. Göğüs acısı her adetimde olur çünkü. Yine oldu.

Ben adet olucam sanırım. Göğüs acısı her adetimde olur çünkü. Yine oldu.
Allahtan umut kesilmez olur deriz olmaz , olmaz deriz olur pazartesi öğrenicez inşallah sabah erkenden gidicem kan vermeye aşılamanın 13.günü oluyor

Kızlar ben dayanamadım kaset test yaptım malesef tek çizgi pazartesi yine de kan testi vericem

Adet tarihine kaç gün var canım, erken yapmışsın testi. Umutsuzlanma. Benim doktorum adet günün geçince yap test demişti. Ama bende dayanamayıp pazartesi yapmayı düşünüyorum.

Kızlar ben dayanamadım kaset test yaptım malesef tek çizgi pazartesi yine de kan testi vericem

Adet tarihine kaç gün var canım, erken yapmışsın testi. Umutsuzlanma. Benim doktorum adet günün geçince yap test demişti. Ama bende dayanamayıp pazartesi yapmayı düşünüyorum.
Bugün aşılamanın 12.günü, banada aşılamanın 13.günü gel kan ver dedi belkide erken yaptım testi. Normalde 33 35 gün arası adet oluyorum ama bu ay erken yumurtlama çatlama olduğu için 14.gün adet oluyorum diye düşünüyorum yarın da bi kan vereyim bakalım ne çıkacak

Kaset test bende yaptım maalesef benimde tek çizgi. Acaba idrar daha geç çıktığı için mi negatif bilemedim. Yarın bende kan vericem
Idrara daha geç geçiyor bide aşılamanın 12.günü yaptım ben testi erkende olmuş olabilir ama yinede gönlüm kırıldı umudum yok gibi bide az önce bi sivilcem cıktı galiba hastalığım geliyor sabah belli olur.

Back
X