Evet çok maliyetli elimizdeki avcumuzdaki gidiyor dediğiniz gibi boşa beklememeliyiz hakkımızda hayırlısı olsunBoşa bekleyeceğime denemek istiyorum bende Allah sonumuzu hayr etsin beklemek çok zor tedaviler çok maliyetli.
Hayırlı olsun canımm, bende Perşembe tekrardan basliycam ikinciMerhaba kızlar, tekrardan aşılamaya başladım günde 1 tane klomen içeceğim. Aramızda aşılamaya başlayan var mı? Yada pozitif sonuç alan var mı?
2. Aşılamaya hemen mi başlayacaksın canım. Ara vermedi mi doktorHayırlı olsun canımm, bende Perşembe tekrardan basliycam ikinci
Yok canım hap kullanmistim zaten klomen,ilki kimyasal oldu deneyebiliriz ikinciyi hemen dedi2. Aşılamaya hemen mi başlayacaksın canım. Ara vermedi mi doktor
Benimde cuma günü yumurta kontrolü var inşallah bu sefer hayirli güzel sonuçlar alırız.Hayırlı olsun canımm, bende Perşembe tekrardan basliycam ikinci
İnşallah ya aminnnBenimde cuma günü yumurta kontrolü var inşallah bu sefer hayirli güzel sonuçlar alırız.
bende ara vermeyi düşünmüyorum gerçi bugün 17. gün hala regl olmadım olmadan doktorada gidemiyorum kiHayırlı olsun canımm, bende Perşembe tekrardan basliycam ikinci
İnşallah tutmuştur belkide test yaptın mi canımbende ara vermeyi düşünmüyorum gerçi bugün 17. gün hala regl olmadım olmadan doktorada gidemiyorum ki
salı günü 16. günümdü yaptım kan 0,200 dü bugün 18. gün artık hala regl olmadımİnşallah tutmuştur belkide test yaptın mi canım
hiçbir kıpırtı hareketlilik regl olacagıma dair bir ışıkta yok :)İnşallah tutmuştur belkide test yaptın mi canım
ben tam 18.günde oldum senınde yakındır ozaman, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur hepımıze canımsalı günü 16. günümdü yaptım kan 0,200 dü bugün 18. gün artık hala regl olmadım
inşallah canım sen başladın mı 2. yeben tam 18.günde oldum senınde yakındır ozaman, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur hepımıze canım
bugun başladım canım hayırlısı ınsallaahh saglıkla nasıp olur bu seferinşallah canım sen başladın mı 2. ye
Hadi bakalım inşallah bu sefer olucak herkesle birlikte dualarımdasınız:)bugun başladım canım hayırlısı ınsallaahh saglıkla nasıp olur bu sefer
ay Allah razı olsun canım, ınsallah ya olsun bu sefer hayırlıısıyla :)Hadi bakalım inşallah bu sefer olucak herkesle birlikte dualarımdasınız:)
merhaba canımm, maşallaahh buyusunler mınnoslar :)Papatyamveben-Mavi merhaba canım, nasıl gidiyor tedaviye başladın mı? Benim bugün yumurta kontrolüm var adetimin 8.günü sağda 12mm solda 12 ve 10mm inşallah güzel güzel büyür :) bu ay umudum çok var inşallah hayırlı haberler alırız.
Inşallah ya büyüsünler güzel güzel:) bende pazartesi bidaha gidicem büyük ihtimal haftaya olur aşılama bu ay iğne verir diye düşündüm ama yine klomen verdi günde 1 tane yeterli geliyor demekki. 1 sene önce klomenle yumurta takibi yaptırmıştım ozaman günde 2 tane kullanıyordum hamile kalmıştım beta 900 kadar cıktı ama sonra kimyasal oldumerhaba canımm, maşallaahh buyusunler mınnoslar :)
bnde hapa başladım dun gıttıgımde adetın 3gunu bır buyuk folıkul var dedı doktor dıgerlerıne gore buyuk sanırım, salı kontrolum var ınsallah bu sefer gelır nazlı kuşlar :) benımde umudum var ya ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?