Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde.kimyasal kızlar değerim bugün 14 düşmüş hayırlısı demekki buymuş. Bu ay ara vereceğim ben sanırım diger ay denerim tekrar

Merhaba kızlar, tekrardan aşılamaya başladım günde 1 tane klomen içeceğim. Aramızda aşılamaya başlayan var mı? Yada pozitif sonuç alan var mı?

Papatyamveben-Mavi merhaba canım, nasıl gidiyor tedaviye başladın mı? Benim bugün yumurta kontrolüm var adetimin 8.günü sağda 12mm solda 12 ve 10mm inşallah güzel güzel büyür :) bu ay umudum çok var inşallah hayırlı haberler alırız.

merhaba canımm, maşallaahh buyusunler mınnoslar :)
bnde hapa başladım dun gıttıgımde adetın 3gunu bır buyuk folıkul var dedı doktor dıgerlerıne gore buyuk sanırım, salı kontrolum var ınsallah bu sefer gelır nazlı kuşlar :) benımde umudum var ya ınsallahh

Inşallah ya büyüsünler güzel güzel:) bende pazartesi bidaha gidicem büyük ihtimal haftaya olur aşılama bu ay iğne verir diye düşündüm ama yine klomen verdi günde 1 tane yeterli geliyor demekki. 1 sene önce klomenle yumurta takibi yaptırmıştım ozaman günde 2 tane kullanıyordum hamile kalmıştım beta 900 kadar cıktı ama sonra kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…