Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde.kimyasal kızlar değerim bugün 14 düşmüş hayırlısı demekki buymuş. Bu ay ara vereceğim ben sanırım diger ay denerim tekrar 🌺🤲❤️

Merhaba kızlar, tekrardan aşılamaya başladım günde 1 tane klomen içeceğim. Aramızda aşılamaya başlayan var mı? Yada pozitif sonuç alan var mı?

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi merhaba canım, nasıl gidiyor tedaviye başladın mı? Benim bugün yumurta kontrolüm var adetimin 8.günü sağda 12mm solda 12 ve 10mm inşallah güzel güzel büyür :) bu ay umudum çok var inşallah hayırlı haberler alırız.

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi merhaba canım, nasıl gidiyor tedaviye başladın mı? Benim bugün yumurta kontrolüm var adetimin 8.günü sağda 12mm solda 12 ve 10mm inşallah güzel güzel büyür :) bu ay umudum çok var inşallah hayırlı haberler alırız.
merhaba canımm, maşallaahh buyusunler mınnoslar :)
bnde hapa başladım dun gıttıgımde adetın 3gunu bır buyuk folıkul var dedı doktor dıgerlerıne gore buyuk sanırım, salı kontrolum var ınsallah bu sefer gelır nazlı kuşlar :) benımde umudum var ya ınsallahh

merhaba canımm, maşallaahh buyusunler mınnoslar :)
bnde hapa başladım dun gıttıgımde adetın 3gunu bır buyuk folıkul var dedı doktor dıgerlerıne gore buyuk sanırım, salı kontrolum var ınsallah bu sefer gelır nazlı kuşlar :) benımde umudum var ya ınsallahh
Inşallah ya büyüsünler güzel güzel:) bende pazartesi bidaha gidicem büyük ihtimal haftaya olur aşılama bu ay iğne verir diye düşündüm ama yine klomen verdi günde 1 tane yeterli geliyor demekki. 1 sene önce klomenle yumurta takibi yaptırmıştım ozaman günde 2 tane kullanıyordum hamile kalmıştım beta 900 kadar cıktı ama sonra kimyasal oldu

Back
X